Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
mutluelif ve boncukta şurup içmişleridi hamile kaldıkları ay

bende içtim bu ay hemde bol bol :D inşaAllah hamişimdir
Elara diğer sitede senin topiğe gerinin biri neler yazmış senin için gördün mü
orda üye olan bir arkadaş kötü içerik bildirsin yaa yazdıklarına bak şunun

OP
E

Elara

Misafir
bu arada evet Elara okumuştum senin o kan yenilemeyle ilgili görüşlerinii...yani şimdi o doğru değilmi?
bende benim kocaya bu ay kan verdirecektim:hihi::hihi:
ben yine de verdireyim...hem sağlıklı bişey erkeklerin kan vermesi:hihi:

cnm bana eniştem sölemiştiii yıllar öncee
bende kendime göre yorumlayıp yazmıştım siteyee
işte kadınlar 3 yılda bir erkekler 4 yılda bir kan tazeler v.s diyee
o eksik kalmasın diye o ay kan verdirmesini sölerim eşime

OP
B

breeze

Misafir
ben hep ortaya tuttum sabah 6 -8 arası en doğru ölçüm ve hergun aynı saatte ölçmek gerekıyo tabıı ağzın kesınlıkle kapalı olcak hızlı nefes alıp vermıceksınız

ok canım..ben her sabah 7 de ölçüyorum..telefonu kurdum her sabah aynı saatte kalkıyorum...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba arkadaşlar nasılsınız? kızımın doktor kontrolü vardı yeni geldik...Çok yorulmuşum ya,okumam gereken 2 sınıf yazılı kağıdı var ama elim kolum kalkmıyor.Stajerlerin notları verilecek,performans ve proje ödevleri ne not verilecek offf bir çuval evrak boğuldum ya,bir tarftan 23 nisan için tiyatro ve tören hazırlıkları ay bayılazağımmmmmmmmm.ben bir geçmişe bakıyım.

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
bence en doğrusu normal civalı dereceler...kullanımıda kolay ucuz ve en doğru sonuç için bence en iyisi.ben dilimin yanına koydum.5 dk kıpırdatmadan ağzımı kapatıp ölçtüm.her seferinde aynı yöntemle ölç.....

OP
B

breeze

Misafir
cnm bana eniştem sölemiştiii yıllar öncee
bende kendime göre yorumlayıp yazmıştım siteyee
işte kadınlar 3 yılda bir erkekler 4 yılda bir kan tazeler v.s diyee
o eksik kalmasın diye o ay kan verdirmesini sölerim eşime

canım ben bakmıştım kızımda tutuyor benim..bu sene olrsa yine kıza denk geliyor...o yüzden eşime önümüzdeki hafta kan verdirmeyi düşünüyorum...bu konu bu sitede yine konuşulmuştu diye hatırlıyorum yaa
yoksa diğer sitede mi konuşmuştuk acep:dusun::dusun:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
obur taraftakı gerının kuyruk acısı var sanırsam nasıl konusmus elara varken kuzu kuzu sorusunu soruyodu ama sımdı dokmus etegındekı tasları

OP
E

Elara

Misafir

hee şimdii okudumm :D
o dilem85 i hatırlamadınmı???
umut filan ii bilirr
yurt dışında yaşıyor eşi bu öküz karıdan tekrar 2. bi cocuk istemiyorr
buda eşinden gizli yapcaktıı
bendne yöntemelri istedi bende vermedim aktif katılmadıgı içinnm
ondan bu kadar havlamasııı
isteyen istedigini sölesinnn hiç umrumda degil:eek:ky:

bende olsam hırsımdann böle yazardımm :D

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
e bide yorumlasaydın ii olurduu:)
ben bolca hareketli sperm görüyomm ordaa:cokkomik:

Elaracım derler ya dervişin fikri neyse zikri odur diye ,kafayı hamişlikle o kadar yormuşuz ki ya da senin kafanı o kadar şişirmişiz ki kahve falında dahi sperm görüyorsun süpersin ya ben de gördüm spermleri hadi tahmin et hangileri y sperm???? bize y sperm lazım ya ondan soruyom:1:

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330

ezelcim öksürük şurubu öle bolbol içilmez.kaş yapıyım derken göz çıkarma canım.bak reçetesiz bile vermiyolar bu şurupları.bende troit vardı ya mesela benim içmem sakıncalıymış meğerse.....5 günden fazla içilmez arıcada her ay içilmez...dikkat et canım.allah korusun

OP
B

breeze

Misafir
merhaba arkadaşlar nasılsınız? kızımın doktor kontrolü vardı yeni geldik...Çok yorulmuşum ya,okumam gereken 2 sınıf yazılı kağıdı var ama elim kolum kalkmıyor.Stajerlerin notları verilecek,performans ve proje ödevleri ne not verilecek offf bir çuval evrak boğuldum ya,bir tarftan 23 nisan için tiyatro ve tören hazırlıkları ay bayılazağımmmmmmmmm.ben bir geçmişe bakıyım.

kolay gelsin cnmm....çok sinir bir durum bilmezmiyimmm...ben 3 yazılı 2 komp. okurdum..32 saat derse giriyordum son sene..düşün yanii..bazen sınav kagıtları arasında uyurdum valla..özellikle o berbat komp. okurken..:)
bazı öğrenciler güldürüyordu beni tabii..konuyu yanlış anlamış döktürmüşte döktürmüş..:cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
obur taraftakı gerının kuyruk acısı var sanırsam nasıl konusmus elara varken kuzu kuzu sorusunu soruyodu ama sımdı dokmus etegındekı tasları

hatırlıyon dimi dilemi??
yçntemleri alana kadarrr yalakanın önde gideniydiii
vermedim siye böle havlıyor iştee
kişiliksiz insan örnegi kendisiii

OP
M

minietek

Misafir
ay ınanmıyorummm yanıı yazdıklarına bak hakıkaten yuh yanıı karsılıklı kavgada kullanmam o sözlerı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar