kızlar cocuklar geldı yemek hazırlamaya gıdıyom ..
gunesım öpuyorum senı cnm
cnm kurban olurum ben sana bende yazmayacak dıyodum tmm cnm sagol
cnm kurban olurum ben sana bende yazmayacak dıyodum tmm cnm sagol
Kız niye yazmayayım.Neden geldim buraya?Tecrübelerimizi paylaşalım diye.Birbirimizi ancak biz anlarız.
ya kızlar br soru sordum bernıl rengın
ve hepınızz
kan değişimi tutuyormu sızlerdee yaa
:elis::elis:
ya kızlar br soru sordum bernıl rengın
ve hepınızz
kan değişimi tutuyormu sızlerdee yaa
alıntıdır
kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
umut sende tutuyormu canımm
alıntııdr
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
Mimozanın kesesine, fionanın bebeğinede koca bir maşallah...
merhaba fiona hoşgedln
kızlar günaydınn hepinize ben geldim ama fazla yazamayacağım çok işim var bugün öpüyorum hepinizi