Ay oku oku bitiremedim ben cikiyom adam kizmaya basladi yarina tekrar oram buram agriyor dersen cekecegin var benden diyor Allah rahatlik versin kizlar iyi geceler....Elara bi ara Boncugun sayfasina bakarmisin ekleme yapacam....
herkese hayırlı geceler kızlar görüşürüz
kızlar Allah rahatlık versin herkese ben yatıyorum...mucuxxxx
Ay oku oku bitiremedim ben cikiyom adam kizmaya basladi yarina tekrar oram buram agriyor dersen cekecegin var benden diyor Allah rahatlik versin kizlar iyi geceler....Elara bi ara Boncugun sayfasina bakarmisin ekleme yapacam....
ewet cnm ya valla gene ıctım cayberniiiiiiiiiiiiiiil sende kesin çaya gitmişsindir
ay valla super olurdu bende kesınlıkle cınsıyetını ogrenınceye kadar kımseye demeyecegım anamda dahılsen bernilide al ıssız bi adaya gidinn orda 9 ay kafa dinleyip hamişliginizin tadını cıkarınn
ciddenn siz hamiş kaldıgınızda cok tantana olur ya
cnm sevıncım ıyılesmene oh ıns en kısa zamandada regl oldunmu rahatlarsın cnmNasilsiniz kizlar ben iyiyim ilaclar sicak su torbasi birde sagolsun esimin bakimi ile düzeldim gibi bir tek bogazimda agri var birde hafiften sinüzlerim kapali bir kac güne birseyim kalmaz insaAllah sabah ugradim ama Boncugun topigine ugrayip ciktim anca simdi esimi ikna ettimde girebildim dün gittigim KD aslinda simdiye kadar hasta olmam gerektigini ama kullandigim antibiotiklerin geciktirmis olabilecegini söyledi ama mantarim gecmis asidik oldum yine oda ilac vermedi bir kac güne kadar olur dedi su an cok kuruyum ya hatirlayamiyorum adetten önceki bir kac günde islaklik mi oluyordu kuruluk mu ?
kız aman ha bcm sen ne edıyonvalla bilmiyomm ne vuruşu yaptıgını
ama regli olmazsam ben onun neresine vuracagımı biliyomm
kızlar ne edıyonuz kımsenın sesı cıkmıyo...
herkez geçmişte geziniyorky:
ky:
ky:
neyse kızlar ben kacar gorusuruz....
Saol canım darısı senin oğluşa inş. benide kızlar heveslendirdi kullananlar ama çok güzel kurduk sonunda çok hoşuma gittislm kızlar ....yaprakcım cnm hayırlı olsun besıgın gule gule yatır ıcınde leventımızı ıns...darısı bıze bende ondan alcam ıns cok hosuma gıdıyor park yataklar benımkı mobılya eskıdı artık
Kız benimkisi ondanmı acaba ben laptop kullanıyorum bumu etkilediki cinsiyetişuan masaüstü kullanıyorum ama laptop ta varr
büyük ekrana alıştıgım için laptop ekranı bana cok y-tuhaf geliyor kullanamadımm
ama mecburenn kullancamm artıkk
masaüstü pc de aynı görevi görür bence ya
Saol canım turucu gri aldım çok tatlıya çok hoşuma gitti zorladı biraz amaşükür tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş ikimizde aynıyız
hayırlı olsun canım ne renk aldın
geçen sene bende aldım eşimle gittim ordaki bayan gösterdi nasıl kuruluyo diye eve geldik eşim tik tak 2 dakkada kurdu geçen burdan bi arkadaş almış bana sordu yapamadım sen nasıl yapıyon die bende bizim beşikte göstereyim dedim 1 kenarını kapattım ama sontrasında açamadım uğraş tım sert bi çekiş yaptım anca ole yerine oturdu ama şimdi kur deseler bana kuramam
internet seçeneklerindende silebilir bide orayı birgünlüğe getirirse günlük kendi kendinide siler pcöle tek tek silmek için ugraşmana gerek yok cnm
internet sayfasını actıgında güvenlik butonuna tıkla
orda gözatma gecmişini sil secenegine tıkla
ve kaydet de
hergün bunu yapcan mecburen
Valla ben 7 ay oldu nerdeyse burdayım sanki senlerdir burdaydım gibi geliyo Allah ayırmasın inş.yooo bi kac kişi dışındaa herkes yeni sayılır aslındaa
güneş bernil minietek teletuby ve bi cok arkadaş katılalı kısa süre olduu
umut ve ben sayfa ilk acıldıgından buyana varızz
ezel ve haskenada topigin ortalarına dogru gelmişlerdii.
digerleri yenii sayılır yani.
Geçmiş olsun canım iyi olduğuna sevindim daha dikkatli ol hastalanma bidahaaaNasilsiniz kizlar ben iyiyim ilaclar sicak su torbasi birde sagolsun esimin bakimi ile düzeldim gibi bir tek bogazimda agri var birde hafiften sinüzlerim kapali bir kac güne birseyim kalmaz insaAllah sabah ugradim ama Boncugun topigine ugrayip ciktim anca simdi esimi ikna ettimde girebildim dün gittigim KD aslinda simdiye kadar hasta olmam gerektigini ama kullandigim antibiotiklerin geciktirmis olabilecegini söyledi ama mantarim gecmis asidik oldum yine oda ilac vermedi bir kac güne kadar olur dedi su an cok kuruyum ya hatirlayamiyorum adetten önceki bir kac günde islaklik mi oluyordu kuruluk mu ?
inş cnm,sen nerden biliyosun bu bilgileri tubyy sıkışınca sana sorarım artık