Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
teşekkürler kızlaaarrr evet denemem akşam başarıyla sonuçlanmış bulunuyor devlete millete ve topiğimize hayırlı uğurlu olsuuunnn ikiz erkek bebiş olsun olmadı biri kız biri erkek olsun

inşallah canım gönlündeki olsun :sirin:

OP
E

_eZeL_

Misafir
günaydın güzeller güzeli gününüz aydın göbişleriniz şehzadelerle dolu olsun inşallah
ezel deneme olmuş hadi bakalım inşallah hamiş kalmışsındır da şu altınlar işe yaramıştır :sila:

kakuş çoktandır görüşemiyoruz başın sağolsun canım
çok teşekkür ederim çok şükür denemeleri yaptık tamamladık ama ben gün aşırı yine devam ederim :D temel sağlam olsun

OP
M

minietek

Misafir
canım hamıleliğim iyi gidiyo bir sorunum yok daha doktora gitmedin en son 1 ay önce gittim 580 gramdı önumuzdekı ay gitmeyı düşünüyom

ay maşallah bende bebeğimin o kadar büyüdüğünü doğduğunu büyüttüğümü görcekmıyım şimdı çok uzak gelıo bunlarr ama hayırlısıyla olcak inşallah

ayy kızlar biliyomusunuz, allahtan herşeyin hayırlısını istemek lazım...arkadaşımın 2 oğlu vardı çok kız istiyodu, öldü kız diye diye,hamile kaldı dr kız dedi aman ne hazırlıklar yaptı ne hazırlıklar...dün doğum yaptı bebek dawn sendromlu doğdu...solunum güçlüğüde var diye yeni doğan yoğun bakıma aldılar...daha arkadaşıma söylemedi ailesi bebeğin dawn sendromlu olduğunu sadece solunum zorluğu var diye küveze aldılar sanıyo...dr söylemeyin demiş dikiş yerleri iyileşmez demiş...çok üzüldük vallahi...gerçekten herşeyin hayırlısı...

ayy canım yaa rabbim sağlıklı bebekler versın herkesee allah ımm inşallahh hayırlısı neyse o olsun sağlıklı olsuun

yaw hiç kimseye hamile olduğumu demedim.eşimden başka...ağzıma geliyor geri dönüyor.nazar değecek diye:zonk:bebeğin kalbi atana kadar demek istemiyorum.çok korkuyorum ben yawwww

söleme canımm boşverrr sende kalsınn saklayabıldıgın kadar sakla

OP
G

gunness

Misafir
günaydın güzeller güzeli gününüz aydın göbişleriniz şehzadelerle dolu olsun inşallah
ezel deneme olmuş hadi bakalım inşallah hamiş kalmışsındır da şu altınlar işe yaramıştır :sila:

hoşgeldin Kakule nasılsın bebişimiz nasıl özledik seni

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
alla alala nasıl siler mesaj kutunda mesajları.böle sacmalıkmı olurr
ama bende kız yöntemelri yok cnm.diger tarafta kaldı

kakule yada asidemet kızlar sizde varsa bana yollarmıısınızz
ben epokhe ve milk e yollimm

malesef ben de yok elara öteki tarafta silindi gitti :ayk:

çok teşekkür ederim çok şükür denemeleri yaptık tamamladık ama ben gün aşırı yine devam ederim :D temel sağlam olsun

sağol canım dostlar sağolsun.sen devam et canım tabi işini sağlama al bu ay güzel haberlerini bekliyorum.

hoşgeldin Kakule nasılsın bebişimiz nasıl özledik seni

hoşbulduk canım ben iyiyim çok şükür bu aralar giremiyordum arada girip geçmişi okuyabildim ancak.bende çok özlüyorum sizi yaa girmeden duramıyorum alışkanlık yaptınız

OP
M

minietek

Misafir

sanada bahane olsun cidden ezel hamıleysen ne yapcan çok merak edıyorum ilk 3 ay dr yasaklarsa senin moralını düzeltmek ıcın ne yaparsak yapalım sanmam gülmezsınn

kakuşş canım başın sağolsun dedeni kaybetmıştın dıme yorma kendını memlekete gıdecekmıydın öle bırsey vardı

bırının babası ragatsızdı kimdiiş ya ne oldu onuda anlamadımm

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
sanada bahane olsun cidden ezel hamıleysen ne yapcan çok merak edıyorum ilk 3 ay dr yasaklarsa senin moralını düzeltmek ıcın ne yaparsak yapalım sanmam gülmezsınn

kakuşş canım başın sağolsun dedeni kaybetmıştın dıme yorma kendını memlekete gıdecekmıydın öle bırsey vardı

bırının babası ragatsızdı kimdiiş ya ne oldu onuda anlamadımm

bence de ezele bahane çıktı işte:dill:
sağol mini yormamaya çalışıyorum ama biraz yoğundum bu aralar dün ama kursa da gitmedim bütün gün yattım biraz kendime geldim.

OP
E

_eZeL_

Misafir

yasaklamaz bana benim oğlum iyi tutunur annesine bişey olmaz :p
ayyy bide beni kıskanırsa babasından yaptırmazsa naparız Allaaahhhhhhhhh :1::1::1::1:

OP
M

minietek

Misafir
iyiyim canım sen nasılsın
salı günü gitmeyi düşünüyorum 7+2 oluyor o zaman kalp atışlarını görürüz inşallah çok heycanlı inan

canım çokk güzel heyecanlı gercekten ıcınde yasayan bır canlı senın bebeğin var bunu kanıtıyla bılmek daha güzell oluyoo

OP
A

asidemet

Misafir
kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum
dedimki kan vereyim de belki çıkar doktora 2 gün gecikti kan testi yaptırıcam dedim almadı benim kanımı yaaaaaaaaaa daha erkenmiş regliden sonra 1 hafta geçmesi gerekiyormuş offfffffffff gıcık gıcık

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canım çokk güzel heyecanlı gercekten ıcınde yasayan bır canlı senın bebeğin var bunu kanıtıyla bılmek daha güzell oluyoo

mini heleki hareketlerini hissettiğin zaman neler hissedeceksin tarifi imkansız harika birşey allah herkese yaşatsın o duyguyu.
sen kalp atışını kaç haftalıkta duydun?

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
dedimki kan vereyim de belki çıkar doktora 2 gün gecikti kan testi yaptırıcam dedim almadı benim kanımı yaaaaaaaaaa daha erkenmiş regliden sonra 1 hafta geçmesi gerekiyormuş offfffffffff gıcık gıcık

kız benim gibi yapsaydın
birazcık yalan söyledim :)
dr istedi tedavi görüyorum ben öğrenmemiz lazım ilaca başlayacağız demiştim :hihi:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
keşke 1 hafta gecikti deseydin:hihi:
yaa sanki idrar testi yapacaklar bazen çok gıcık oluyorlar yaaa

günaydın canım hoşgeldin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar