Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
yaprak sen kaç kilo aldın yaa ben de çok korkuyorum çok kilo alıcam diye ilkinde 27 kilo aldım bunda napıcam hiç bilmiyorum

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprak sen kaç kilo aldın yaa ben de çok korkuyorum çok kilo alıcam diye ilkinde 27 kilo aldım bunda napıcam hiç bilmiyorum

Şuana kadar 15 kilo aldım daha 2.5 ay var hemen hemen bende okadar alırım sanırım sonkinde 25 kilo almıştım ben tekrar çabuk veriyorum hemen gidiyo sorun etmiyorum o yüzden tek sorun yırtıklarr:1::1:

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
canım şimdi kaç
kilosun

70 kiloyum
kakuşcum hayırlısıyla kızını doğur o kılolar hiç gelir gözune verirsin canım

evet canım orası öyle tabi ama daha şimdiden göbeğim çıktı gibi napalım olan göbek değilde bebek olsun:hihi:
Şuana kadar 15 kilo aldım daha 2.5 ay var hemen hemen bende okadar alırım sanırım sonkinde 25 kilo almıştım ben tekrar çabuk veriyorum hemen gidiyo sorun etmiyorum o yüzden tek sorun yırtıklarr:1::1:

ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum daha bilinçli geçirmeyi düşünüyorum 2. hamişliği bakalım böyle diyorum ama nasıl olacak.

OP
A

asidemet

Misafir
70 kiloyum

evet canım orası öyle tabi ama daha şimdiden göbeğim çıktı gibi napalım olan göbek değilde bebek olsun:hihi:

ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum daha bilinçli geçirmeyi düşünüyorum 2. hamişliği bakalım böyle diyorum ama nasıl olacak.

merak etme bacım bende oldum 70 sonumuz hayrolsun valla

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
70 kiloyum

70 kiloyla başladınmı şuana kadar aldınmı eğer bu kiloyla başladıysan fazla almassın dikkatte et tabi ben normalde zayıfım 1.70 boyum 58 kiloyla hamile kaldım zayıflar daha çok kilo alıyo bildiğim kadarıyla

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
bende çıkıyorum kızlar okul var erken kalkıyorum hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin

kakule

Daimi Üye
Tepki
417
70 kiloyla başladınmı şuana kadar aldınmı eğer bu kiloyla başladıysan fazla almassın dikkatte et tabi ben normalde zayıfım 1.70 boyum 58 kiloyla hamile kaldım zayıflar daha çok kilo alıyo bildiğim kadarıyla
yok canım almadım daha ama temkinliyim.sen zayıfmışsın ne güzel ben de 173 boy ama keşke 60 la başlayabilseydim kısmet son 3 ayda çok aldım hamile kalma stresiyle yedim galiba yoksa 64 kiloydum ocakta:cikolata:

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
ANNE OLMAK...
Anne olmak, umut etmek demektir...

Anne olmak, asla vazgeçmemek demektir...

Anne o...lmak, hesapsızca sevmek demektir...

Anne olmak, sorumluluk demektir...

Anne olmak, sadece kendini düşünmekten ömür boyu vazgeçmek demektir...

Anne olmak, her zaman yapacak işleri olmak demektir...

Anne olmak, dünyanın öbür ucunda da olsa çocuğunun sıkıntısını hissetmek demektir...

Anne olmak, kaç yaşına gelmiş olursa olsun çocuğunun aç olup olmadığından endişelenmek demektir...

Anne olmak, çocuğunu gördüğüne her defasında coşkuyla sevinmek demektir...

Anne olmak, uykusuz geceler demektir...

Anne olmak, sınav kapılarında beklemek, yeniden öğrenci olmak hatta asker olmak demektir...

Anne olmak, hayatı çocuğuyla birlikte yeniden yaşamak ve öğrenmek demektir...

Anne olmak, güçlü ve cesur olmak demektir...

Anne olmak, mutluluk demektir

ALLAHIM HERKESE TATTIRSIN BU DUYGUYU İNŞŞŞŞŞ.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yok canım almadım daha ama temkinliyim.sen zayıfmışsın ne güzel ben de 173 boy ama keşke 60 la başlayabilseydim kısmet son 3 ayda çok aldım hamile kalma stresiyle yedim galiba yoksa 64 kiloydum ocakta:cikolata:

Olsun verilir inş. bebeklerimiz sağlıklı olsunda veririz iyi geceler canımm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar