saol canım yok demem iyi geceler sana bu aralar artık çok uyumaya başlıycaksın
ayyy sorma ben bugün öğlen 1 gibi yattım 5 te kalktım işim olmasa daha yatardım doyamıyorum uykuya
saol canım yok demem iyi geceler sana bu aralar artık çok uyumaya başlıycaksın
yaprak sen kaç kilo aldın yaa ben de çok korkuyorum çok kilo alıcam diye ilkinde 27 kilo aldım bunda napıcam hiç bilmiyorum
yaprak sen kaç kilo aldın yaa ben de çok korkuyorum çok kilo alıcam diye ilkinde 27 kilo aldım bunda napıcam hiç bilmiyorum
Şuana kadar 15 kilo aldım daha 2.5 ay var hemen hemen bende okadar alırım sanırım sonkinde 25 kilo almıştım ben tekrar çabuk veriyorum hemen gidiyo sorun etmiyorum o yüzden tek sorun yırtıklarr:1::1:
krem sürsene yırtıklar için
Badem yağı sürüyorum canımda sanki fayda etmiycek gibi kızlarda çok olmamıştı bunda cartladımı hissediyorum resmen çok olucak heralde
canım şimdi kaç
kilosun
kakuşcum hayırlısıyla kızını doğur o kılolar hiç gelir gözune verirsin canım
Şuana kadar 15 kilo aldım daha 2.5 ay var hemen hemen bende okadar alırım sanırım sonkinde 25 kilo almıştım ben tekrar çabuk veriyorum hemen gidiyo sorun etmiyorum o yüzden tek sorun yırtıklarr:1::1:
70 kiloyum
evet canım orası öyle tabi ama daha şimdiden göbeğim çıktı gibi napalım olan göbek değilde bebek olsun
ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum daha bilinçli geçirmeyi düşünüyorum 2. hamişliği bakalım böyle diyorum ama nasıl olacak.
70 kiloyum
evet canım orası öyle tabi ama daha şimdiden göbeğim çıktı gibi napalım olan göbek değilde bebek olsun
ben diyetisyene gitmeyi düşünüyorum daha bilinçli geçirmeyi düşünüyorum 2. hamişliği bakalım böyle diyorum ama nasıl olacak.
neyse kızlar yarın görüşürüz
merak etme bacım bende oldum 70 sonumuz hayrolsun valla
yok canım almadım daha ama temkinliyim.sen zayıfmışsın ne güzel ben de 173 boy ama keşke 60 la başlayabilseydim kısmet son 3 ayda çok aldım hamile kalma stresiyle yedim galiba yoksa 64 kiloydum ocakta:cikolata:70 kiloyla başladınmı şuana kadar aldınmı eğer bu kiloyla başladıysan fazla almassın dikkatte et tabi ben normalde zayıfım 1.70 boyum 58 kiloyla hamile kaldım zayıflar daha çok kilo alıyo bildiğim kadarıyla
yok canım almadım daha ama temkinliyim.sen zayıfmışsın ne güzel ben de 173 boy ama keşke 60 la başlayabilseydim kısmet son 3 ayda çok aldım hamile kalma stresiyle yedim galiba yoksa 64 kiloydum ocakta:cikolata: