Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim inş. sizlerde iyisinizdirr can parçam hamilelik nası gidiyo ondada bi şikayetin yoktur senin maaşaallah bebeğin kaç kilo olmuş

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim inş. sizlerde iyisinizdirr can parçam hamilelik nası gidiyo ondada bi şikayetin yoktur senin maaşaallah bebeğin kaç kilo olmuş

canım hamıleliğim iyi gidiyo bir sorunum yok daha doktora gitmedin en son 1 ay önce gittim 580 gramdı önumuzdekı ay gitmeyı düşünüyom

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar esim Pazartesine kadar izinli evde hem bana hemde kizimiza bakacak göz actirmiyor yataktan kaldirmiyor kivi bitmis git al dedim markete gönderdim yine bi dolu ilacla eve geldim yarin yine doktor terminim var Pazartesine kadar fazla giremem ara ara bakarim birsey yok diyip markete göndererek zaten öglen sizinle yazisirken basimda durmus yazi yazarken hicbiyerin agrimiyor bakiyorum diye söyleniyordu bende size sikayet edince onlarda eslerini sana sikayet ediyorlarmi yoksa sen buraya beni sikayet etmek icinmi üye oldun diyor cikmam lazim by simdi gelir herüfüm....

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Kizlar esim Pazartesine kadar izinli evde hem bana hemde kizimiza bakacak göz actirmiyor yataktan kaldirmiyor kivi bitmis git al dedim markete gönderdim yine bi dolu ilacla eve geldim yarin yine doktor terminim var Pazartesine kadar fazla giremem ara ara bakarim birsey yok diyip markete göndererek zaten öglen sizinle yazisirken basimda durmus yazi yazarken hicbiyerin agrimiyor bakiyorum diye söyleniyordu bende size sikayet edince onlarda eslerini sana sikayet ediyorlarmi yoksa sen buraya beni sikayet etmek icinmi üye oldun diyor cikmam lazim by simdi gelir herüfüm....

canım tez zamanda ıyı ol inş. arayı acma arada yokla bizi

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351

Geçmiş olsun canım dinlen sende girme diyosa girme burası aynı bi değişiklik yok adam senin için izin almış sende dediğini yap herüfünü kızdırma şekerimm

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Hayırlısı canım bu zamanlarda çabuk gelişiyolar baya büyümüştür ozmandan bu zamana Allahım sağlık versin inş.

amin canım doğum yapalım oğluşlarımızın resmlerini göndeririz birbirimize hamileyken benı içinden geçirmen çok mutlu etmişti beni burdakı herkesi seviyorum sen benım kader arkadasımsın

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
kızlar ben çıkıyom benım aşkımın doruğu ateş içinde rahatsız biraz gelirim bi ara şimdi çıkmam lazım

OP
B

breeze

Misafir
Kızlarr selam...
nasılsınızz?
Buaralar pek giremiyorum..kızım rahatsızdı...şimdi daha iyi çok şükür..nazar oldu herhalde minnoşuma:(

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
amin canım doğum yapalım oğluşlarımızın resmlerini göndeririz birbirimize hamileyken benı içinden geçirmen çok mutlu etmişti beni burdakı herkesi seviyorum sen benım kader arkadasımsın

İnş.canım sağ sağlim bi kucağımıza alsaydık yollarız inş. Allah burdaki herkese nasip etsin inş. geçmiş olsun eşine görşrzz

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bernicim geçen yolladığım tarifleri denedin mi? misafirlerin nasıl buldu?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
yaprağım haklısın galiba baksana hiç şaşmayan adetim bu ay 4-5 gün önce oldu o zamanna belki değişir temmuzun 22 sinde gideceğiz tatile belki gerek kalmaz dimi? ilaç kullanmak istemiyorum doğrusu...

OP
B

breeze

Misafir
A.s canım hoşgelsin geçmiş olsun valla bende inanırım nazara

kesinlikle inanıyorum cnm..çok gördüm örneğini...kızıma aşırı nazar değiyor..o gün hiçbirşeyi yoktu..bende okula giderken bira süslü giydirdim..okulda ögretmenlerii ayyy uyy yaptılar..sonra okuldan aldım market pastane falan..oradada sevdi millet..eve geldik 1 saat sonra kulagım ağrıyor diye ağlamaya başladı aşkım benim...o yaramaz hali gitmiş masum bir kız olmuştu:)
şimdi iyi çok şükür..

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
yaprağım haklısın galiba baksana hiç şaşmayan adetim bu ay 4-5 gün önce oldu o zamanna belki değişir temmuzun 22 sinde gideceğiz tatile belki gerek kalmaz dimi? ilaç kullanmak istemiyorum doğrusu...
Tabi canım değişebilir şimdiden içme sakın zaten d.kontrol hapını ne zaman içsen ozaman geçikir olmaz bırakıncada 3 gün içinde olursun o yüzden bekle temmuza kadar
kesinlikle inanıyorum cnm..çok gördüm örneğini...kızıma aşırı nazar değiyor..o gün hiçbirşeyi yoktu..bende okula giderken bira süslü giydirdim..okulda ögretmenlerii ayyy uyy yaptılar..sonra okuldan aldım market pastane falan..oradada sevdi millet..eve geldik 1 saat sonra kulagım ağrıyor diye ağlamaya başladı aşkım benim...o yaramaz hali gitmiş masum bir kız olmuştu:)
şimdi iyi çok şükür..
Allah nazarlardan saklasın inş.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
haskenacım çabuk iyileş,kendine dikkat et bol bol ıhlamur iç an alkalisinden:) öpüyorum seni.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
breeze nasılsın canım? içime hamilesin gibi doğuyor .işallah hislerimde yanılmam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar