Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim inş. sizlerde iyisinizdirr can parçam hamilelik nası gidiyo ondada bi şikayetin yoktur senin maaşaallah bebeğin kaç kilo olmuş
Hayırlısı canım bu zamanlarda çabuk gelişiyolar baya büyümüştür ozmandan bu zamana Allahım sağlık versin inş.canım hamıleliğim iyi gidiyo bir sorunum yok daha doktora gitmedin en son 1 ay önce gittim 580 gramdı önumuzdekı ay gitmeyı düşünüyom
Kizlar esim Pazartesine kadar izinli evde hem bana hemde kizimiza bakacak göz actirmiyor yataktan kaldirmiyor kivi bitmis git al dedim markete gönderdim yine bi dolu ilacla eve geldim yarin yine doktor terminim var Pazartesine kadar fazla giremem ara ara bakarim birsey yok diyip markete göndererek zaten öglen sizinle yazisirken basimda durmus yazi yazarken hicbiyerin agrimiyor bakiyorum diye söyleniyordu bende size sikayet edince onlarda eslerini sana sikayet ediyorlarmi yoksa sen buraya beni sikayet etmek icinmi üye oldun diyor cikmam lazim by simdi gelir herüfüm....
Kizlar esim Pazartesine kadar izinli evde hem bana hemde kizimiza bakacak göz actirmiyor yataktan kaldirmiyor kivi bitmis git al dedim markete gönderdim yine bi dolu ilacla eve geldim yarin yine doktor terminim var Pazartesine kadar fazla giremem ara ara bakarim birsey yok diyip markete göndererek zaten öglen sizinle yazisirken basimda durmus yazi yazarken hicbiyerin agrimiyor bakiyorum diye söyleniyordu bende size sikayet edince onlarda eslerini sana sikayet ediyorlarmi yoksa sen buraya beni sikayet etmek icinmi üye oldun diyor cikmam lazim by simdi gelir herüfüm....
Hayırlısı canım bu zamanlarda çabuk gelişiyolar baya büyümüştür ozmandan bu zamana Allahım sağlık versin inş.
amin canım doğum yapalım oğluşlarımızın resmlerini göndeririz birbirimize hamileyken benı içinden geçirmen çok mutlu etmişti beni burdakı herkesi seviyorum sen benım kader arkadasımsın
Kızlarr selam...
nasılsınızz?
Buaralar pek giremiyorum..kızım rahatsızdı...şimdi daha iyi çok şükür..nazar oldu herhalde minnoşuma
A.s canım hoşgelsin geçmiş olsun valla bende inanırım nazara
Tabi canım değişebilir şimdiden içme sakın zaten d.kontrol hapını ne zaman içsen ozaman geçikir olmaz bırakıncada 3 gün içinde olursun o yüzden bekle temmuza kadaryaprağım haklısın galiba baksana hiç şaşmayan adetim bu ay 4-5 gün önce oldu o zamanna belki değişir temmuzun 22 sinde gideceğiz tatile belki gerek kalmaz dimi? ilaç kullanmak istemiyorum doğrusu...
Allah nazarlardan saklasın inş.kesinlikle inanıyorum cnm..çok gördüm örneğini...kızıma aşırı nazar değiyor..o gün hiçbirşeyi yoktu..bende okula giderken bira süslü giydirdim..okulda ögretmenlerii ayyy uyy yaptılar..sonra okuldan aldım market pastane falan..oradada sevdi millet..eve geldik 1 saat sonra kulagım ağrıyor diye ağlamaya başladı aşkım benim...o yaramaz hali gitmiş masum bir kız olmuştu
şimdi iyi çok şükür..
HERKESE MERHABA...:kayris: