eloooşşş seni 2 kez eden ne :ilknur::ilknur::ilknur:

aaaaaaaaaaaa :deli:eloooşşş seni 2 kez eden ne :ilknur::ilknur::ilknur:

aaaaaaaaaaaa :deli:ayyy bu sperm arttırıcıymışş:yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan::yandanyandan:demekki fikifikiye yardımcı
eloooşşş seni 2 kez eden ne :ilknur::ilknur::ilknur:
Kızlarrr ben çıkıyom öpüldünüzzz:zuzu:
allah iyiliğini versin emi
:acep:yahu ben bu olaya fransız kaldım 2 kere eden ne oldu ilaç tesiri ise nasıl edılıyo yoksa anladığım fiki fikimi eğer fiki fikiyse 2 çok büyük bir sayı değil ben 1 seferlik fiki fikiye tesslim olmam bile 1 seferlık için banyo zahmetine değmez
cnm bzıde unutma duayı yoolla cnm cok sevaba gırersın...yok ezelim ya,aslında çok yorgunum kızım da uyudu ama zaten 2 gündür doğru dürüst takılamıyorum size,bulmuşum bu muhabbeti bırakır mıyım? sana bir dua yolluyum ezelim bu gece çalışmadan önce oku olur mu canım? özeline yazıyorum...
ay cnm yolla hemen yapalıö senın tarıflerıne guvenıyorum gecenkıler superdıkızlar çok değişik bir kek tarifi aldım arkadaştan harika bişey ağızda eriyor deniycem güzel olursa tarifi veririm siz de yaparsınız.bernil,rengin çocukların beslenmesinde müthiş olur...
ah ah sorma cnm ıns gorebılırız ıns bende merakla beklıyom mehmedım gelır ıns teyzesı cok dua et bıze canparcam özellıkle dogumda cnmbernil canım bide senın mürvetini görsem neyse az kaldı senıde hazırlarız halvetli gecelere:cicikadin::cicikadin::cicikadin:bernil
ah ah sorma cnm ıns gorebılırız ıns bende merakla beklıyom mehmedım gelır ıns teyzesı cok dua et bıze canparcam özellıkle dogumda cnm
etmezmıyım canım yaa RABBİM inşALLAH yakın gelecekte mehmetinin kokusuna doyurur senı
cano senın azmıne hayranım cesaretıne ınankı ya kendımı hep senı ornek alıyom ama genede tırsıyom cnm ya ıns bu sefer rabbım verır muradımızı ıns
Canım senin denemeler nasıl gidiyor var mı icraat
cnm bzıde unutma duayı yoolla cnm cok sevaba gırersın...
ay cnm yolla hemen yapalıö senın tarıflerıne guvenıyorum gecenkıler superdı
haklısın cnm cok hemde ıns rabbımden dılıyoruz ıns verecek cnm bızede ıns ..duanada canı gonulden amın dıyorum cnmamiin canım ben çok iyi anlıyom senı inankı ALLAHıma inancımı hiç yitirmedim çok dua ettım geceleri rüyamda bile dua ederken rabbime görüyodum kendimi duama yapıştım hiiiiç bırakmadım yılmadan usanmadan dua etti hep hayırlısıyla istedim RABBİM cevap verdi duama İNŞALLAH tamamına erdirir duamı hayırlısıyla ona layık kul yetiştirmemi nasip eder bu duygudan tatmak isteyen her kuluna tattırsın rabbim sakın umudunuzu yitirmeyin o herşeyi gören ve işitendir
Daha bilmiyosun canım bişey olmaz dini kitapta şöle yazıyo adetinizin gecikmesi hamile olmanıza bi işarettir bunu bildikten sonra bebekten siz sorumlusunuz öncesinden mesul değilsiniz diyo ben ilk ayda boyatmıştım test alıp yapmadan dahakızlar saçımı boyatsam bugün hamişsem bişey olmaz değilmi
Eşeğin neyi elara ya çokkkk merak ettimmeşeginn şeyiiii
ayy sana yolladım mesajlarda yazıyor ya, saf osmanlıgın üstünde yinee
Ya ben niye içmiyorum ozaman balık yağını hiç sölemediniz bana şimdi içsem olurmumini balık yagını cok öneriyorlar hamilelikte ve emzirme döenmindee
sen araştır istersen ona göre al
alamyı düşünürsen haberim olsun her balık yagı olmuyor cünkü
Tatil ne tatili yaw benim niye haberim yok yaz tatiliyse şimdiden onumu hesapladın daha akç ayy var kaç gün değişir ozamana kadarya kızlar ben bu ay 4-5 gün önce oldum bişey olur mu? niye böyle erken oldum yaaaaaaaa.bir de adetim tatile denk gelecek sanırım 1 hafta geciktirici kullanacağım.geciktirici dediğm de bildiğiniz doğum kontrol hapı...ne yapayım adetli denize havuza girilmez ki...hayatımda 2.kez kullanacam ama mecburum...
Vallaha senin bu hızlılığında beni öldürecek kız hamile hamile ne azgınsın bacım şimdiden dördüncüyü düşünüyon bikere kesmiyo seni valla azmine bende hayranım şekerim bende tık yokk kaçççç aydırrrrrr:acep:yahu ben bu olaya fransız kaldım 2 kere eden ne oldu ilaç tesiri ise nasıl edılıyo yoksa anladığım fiki fikimi eğer fiki fikiyse 2 çok büyük bir sayı değil ben 1 seferlik fiki fikiye tesslim olmam bile 1 seferlık için banyo zahmetine değmez