Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:allah iyiliğini versin emi :hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

:acep:yahu ben bu olaya fransız kaldım 2 kere eden ne oldu ilaç tesiri ise nasıl edılıyo yoksa anladığım fiki fikimi eğer fiki fikiyse 2 çok büyük bir sayı değil ben 1 seferlik fiki fikiye tesslim olmam bile 1 seferlık için banyo zahmetine değmez:rujsigara::rujsigara:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
:acep:yahu ben bu olaya fransız kaldım 2 kere eden ne oldu ilaç tesiri ise nasıl edılıyo yoksa anladığım fiki fikimi eğer fiki fikiyse 2 çok büyük bir sayı değil ben 1 seferlik fiki fikiye tesslim olmam bile 1 seferlık için banyo zahmetine değmez:rujsigara::rujsigara:

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:allah sızı ıyı etsın haklısın dermısım :hihi::hihi::hihi::hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok ezelim ya,aslında çok yorgunum kızım da uyudu ama zaten 2 gündür doğru dürüst takılamıyorum size,bulmuşum bu muhabbeti bırakır mıyım? sana bir dua yolluyum ezelim bu gece çalışmadan önce oku olur mu canım? özeline yazıyorum...
cnm bzıde unutma duayı yoolla cnm cok sevaba gırersın...
kızlar çok değişik bir kek tarifi aldım arkadaştan harika bişey ağızda eriyor deniycem güzel olursa tarifi veririm siz de yaparsınız.bernil,rengin çocukların beslenmesinde müthiş olur...
ay cnm yolla hemen yapalıö senın tarıflerıne guvenıyorum gecenkıler superdı

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
bernil canım bide senın mürvetini görsem neyse az kaldı senıde hazırlarız halvetli gecelere:cicikadin::cicikadin::cicikadin:bernil

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernil canım bide senın mürvetini görsem neyse az kaldı senıde hazırlarız halvetli gecelere:cicikadin::cicikadin::cicikadin:bernil
ah ah sorma cnm ıns gorebılırız ıns bende merakla beklıyom mehmedım gelır ıns teyzesı cok dua et bıze canparcam özellıkle dogumda cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cano senın azmıne hayranım cesaretıne ınankı ya kendımı hep senı ornek alıyom ama genede tırsıyom cnm ya ıns bu sefer rabbım verır muradımızı ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elaraa gelınce oku cnm yazayım bugunden berı aklımda hanı ıyonları degıstıren bırsey bulmusdum demedın ama:uzgun::uzgun::uzgun:

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
cano senın azmıne hayranım cesaretıne ınankı ya kendımı hep senı ornek alıyom ama genede tırsıyom cnm ya ıns bu sefer rabbım verır muradımızı ıns

amiin canım ben çok iyi anlıyom senı inankı ALLAHıma inancımı hiç yitirmedim çok dua ettım geceleri rüyamda bile dua ederken rabbime görüyodum kendimi duama yapıştım hiiiiç bırakmadım yılmadan usanmadan dua etti hep hayırlısıyla istedim RABBİM cevap verdi duama İNŞALLAH tamamına erdirir duamı hayırlısıyla ona layık kul yetiştirmemi nasip eder bu duygudan tatmak isteyen her kuluna tattırsın rabbim sakın umudunuzu yitirmeyin o herşeyi gören ve işitendir

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Canım senin denemeler nasıl gidiyor var mı icraat

tatlım ben daha denemelere başlamadım.gelecek aylarda takviyelere başlıycam diyete Ramazanda başlamayı düşünüyorum çünkü vermem gereken en 5 kg var diyet yapıyorum,diyete başlarsam kilomu verermem çünkü cipsler muzlar kırmızı et ohhh ohhhhhhhhh şu an diyetisyenimin yasakladığı şeyler bunlar.kilomu vermeden 2.hamilelik sıkıntı olur bana çünkü 9 ay yatarak geçirmek zorundayım ben hamileliklerimi ve dolayısıyla yeni kilolar eklenecek.Bir de kanımın pıhtılaşmaması için zayıf olmam lazım benim ne kadar zayıflarsam o kadar iyi olucak.Temmuzda da güzel bir tatril yapcaz eşimle işallah.orada da erkek bebek diyetine uyamam açık büfe yemekler ohhhh.şimdilik takviyelere başlıycam,çinko arısütü polenden başlıycam.sonra diğer takviyeleri ekliycem.Ramazanda da işallah diyete başlarım.ben diyeti 4 ay düşünüyorum Allah izin verirse.Ekim-kasım gibi başlıycam işallah denemelere.Allahım gönlümüzdekileri versin işallah.bu arada aynı yaştayız canım:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cano benım kocacım da gelıyomus cnm yemegımı hazırlayım gece gorusuruz ıns gene osmanıda kocaman öptum cnm

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm bzıde unutma duayı yoolla cnm cok sevaba gırersın...

ay cnm yolla hemen yapalıö senın tarıflerıne guvenıyorum gecenkıler superdı

tamam canım siz denemeyi yapcanız gece vereyim.işallah.tamam tarifşi de yollarım çok hafif bir kek.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
amiin canım ben çok iyi anlıyom senı inankı ALLAHıma inancımı hiç yitirmedim çok dua ettım geceleri rüyamda bile dua ederken rabbime görüyodum kendimi duama yapıştım hiiiiç bırakmadım yılmadan usanmadan dua etti hep hayırlısıyla istedim RABBİM cevap verdi duama İNŞALLAH tamamına erdirir duamı hayırlısıyla ona layık kul yetiştirmemi nasip eder bu duygudan tatmak isteyen her kuluna tattırsın rabbim sakın umudunuzu yitirmeyin o herşeyi gören ve işitendir
haklısın cnm cok hemde ıns rabbımden dılıyoruz ıns verecek cnm bızede ıns ..duanada canı gonulden amın dıyorum cnm

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
kızlar saçımı boyatsam bugün hamişsem bişey olmaz değilmi
Daha bilmiyosun canım bişey olmaz dini kitapta şöle yazıyo adetinizin gecikmesi hamile olmanıza bi işarettir bunu bildikten sonra bebekten siz sorumlusunuz öncesinden mesul değilsiniz diyo ben ilk ayda boyatmıştım test alıp yapmadan daha
eşeginn şeyiiii
ayy sana yolladım mesajlarda yazıyor ya, saf osmanlıgın üstünde yinee :D
Eşeğin neyi elara ya çokkkk merak ettimm:hihi::hihi::hihi:
mini balık yagını cok öneriyorlar hamilelikte ve emzirme döenmindee
sen araştır istersen ona göre al

alamyı düşünürsen haberim olsun her balık yagı olmuyor cünkü
Ya ben niye içmiyorum ozaman balık yağını hiç sölemediniz bana şimdi içsem olurmu
ya kızlar ben bu ay 4-5 gün önce oldum bişey olur mu? niye böyle erken oldum yaaaaaaaa.bir de adetim tatile denk gelecek sanırım 1 hafta geciktirici kullanacağım.geciktirici dediğm de bildiğiniz doğum kontrol hapı...ne yapayım adetli denize havuza girilmez ki...hayatımda 2.kez kullanacam ama mecburum...
Tatil ne tatili yaw benim niye haberim yok yaz tatiliyse şimdiden onumu hesapladın daha akç ayy var kaç gün değişir ozamana kadar
Vallaha senin bu hızlılığında beni öldürecek kız hamile hamile ne azgınsın bacım şimdiden dördüncüyü düşünüyon bikere kesmiyo seni valla azmine bende hayranım şekerim bende tık yokk kaçççç aydırrrrrr:hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar