Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
cnm martın 10 sat tahmınen 30 32 ye cıktı günlerim nisan 12 cıvarına olurrum sanırım ama bence hamıleyım bu ay

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
aboooooooo kızlar bunlar ney ay ınanamıyorum dermısım kız sız bu kadar kuduruk musunuz:cokkomik::cokkomik::cokkomik:terbıyem bozulacak daha fazla okumayayım barıı yoklugumdan ıstıfade demı:hihi::hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızımı yıkamaya gıdıyom hısttttt uslu uslu oturun daha aksama var :acep::acep::acep:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
merhaba kızlar geçmişi yeni bitirebildim,neyse ki dün gece sülümanşla uğraşmışsınız fazla yazmamışsınız:nanik:ben de yorgun savaşıyım,bugün 3 sınıfı yazılı yaptım,3 de kopya yakaladım disipline verdim.işleme koyup okulda attırmıycam ama ailelerini çağırdım notlarını da kıracağım ehhh biraz akıllanırlar...Stejerim vardı çocuklare bağırırken korktuuuu:sila:ne cadu demiştir kesin:)
ayy hazır +18kanalına girmişsiniz söylüyüm,malesef bizde de çocuk olduktan sonra performans düştü,okulda da çok yoruluyorum hafta içi adam bakınca uyuma moduna geçiyorum numaradan:) gece kaç kez kalkıyorum çocuğa bir de sabahın köründe okul performans falan kalmıyor...Artık haftasonlarını ve tatilleri iple çekiyor garibim-kop

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bu arada balıklama daldım bernil,mini ,tazmanya ve ezel nasılsınız?

tazmanya

Daimi Üye
Tepki
433
merhaba kızlar geçmişi yeni bitirebildim,neyse ki dün gece sülümanşla uğraşmışsınız fazla yazmamışsınız:nanik:ben de yorgun savaşıyım,bugün 3 sınıfı yazılı yaptım,3 de kopya yakaladım disipline verdim.işleme koyup okulda attırmıycam ama ailelerini çağırdım notlarını da kıracağım ehhh biraz akıllanırlar...Stejerim vardı çocuklare bağırırken korktuuuu:sila:ne cadu demiştir kesin:)
ayy hazır +18kanalına girmişsiniz söylüyüm,malesef bizde de çocuk olduktan sonra performans düştü,okulda da çok yoruluyorum hafta içi adam bakınca uyuma moduna geçiyorum numaradan:) gece kaç kez kalkıyorum çocuğa bir de sabahın köründe okul performans falan kalmıyor...Artık haftasonlarını ve tatilleri iple çekiyor garibim-kop

kız yazık görmezden gelseydin garipleri:ilknur:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar