tazmanya nerelerdesin sen yoksun sabahtan beri
senin kaç gün var regline _?
kız daha dur gerdekten yeni cıktım-ciko
tazmanya nerelerdesin sen yoksun sabahtan beri
senin kaç gün var regline _?
cnm martın 10 sat tahmınen 30 32 ye cıktı günlerim nisan 12 cıvarına olurrum sanırım ama bence hamıleyım bu ay
[sıze="4"]cnm martın 10 sat tahmınen 30 32 ye cıktı günlerim nisan 12 cıvarına olurrum sanırım ama bence hamıleyım bu ay[/sıze]
inşaallah tazmanya
[sıze="4"]
ezel bacaklarını dikmeyi unutma cnm-ciko[/sıze]
[sıze="3"]
inşallahh canım kız resımdekı bebeğin şeyini ayraç olarak kullanmasını yeni farkettim[/sıze]
bir seferinde amuda kalkmıştım şaka yapmıyorum cidden kalktım eşim çok gülmüştü üşütük olduğumu biliyor adam alıştı bu hareketlerime
aboooooooo kızlar bunlar ney ay ınanamıyorum dermısım kız sız bu kadar kuduruk musunuzterbıyem bozulacak daha fazla okumayayım barıı yoklugumdan ıstıfa demı
ama üşürsün öyle örtemez adam seni:deli:
EVET CANIM ZATEN FAZLA DURMUYORUM ÖYLE

aboooooooo kızlar bunlar ney ay ınanamıyorum dermısım kız sız bu kadar kuduruk musunuzterbıyem bozulacak daha fazla okumayayım barıı yoklugumdan ıstıfade demı
aboooooooo kızlar bunlar ney ay ınanamıyorum dermısım kız sız bu kadar kuduruk musunuzterbıyem bozulacak daha fazla okumayayım barıı yoklugumdan ıstıfade demı
merhaba kızlar geçmişi yeni bitirebildim,neyse ki dün gece sülümanşla uğraşmışsınız fazla yazmamışsınızben de yorgun savaşıyım,bugün 3 sınıfı yazılı yaptım,3 de kopya yakaladım disipline verdim.işleme koyup okulda attırmıycam ama ailelerini çağırdım notlarını da kıracağım ehhh biraz akıllanırlar...Stejerim vardı çocuklare bağırırken korktuuuu:sila:ne cadu demiştir kesin
ayy hazır +18kanalına girmişsiniz söylüyüm,malesef bizde de çocuk olduktan sonra performans düştü,okulda da çok yoruluyorum hafta içi adam bakınca uyuma moduna geçiyorum numaradangece kaç kez kalkıyorum çocuğa bir de sabahın köründe okul performans falan kalmıyor...Artık haftasonlarını ve tatilleri iple çekiyor garibim