OP
_eZeL_
Misafir
- #15.801
eee tabi sen buranın umudusu
Ezel dün yapamadıya ondan böyle mutsuz bugün kıyamam ona ben
eee tabi sen buranın umudusu
Ezel dün yapamadıya ondan böyle mutsuz bugün kıyamam ona ben
[sıze="3"]
canım tabiki ben kız çocuklarınıda çok seviyorum cicili biciliş giyiniyorlar küpeleri tokaları bantları kendilerini sevdirmeleri hastayım bende onlara ama kızımın önce bir abisi olsun istiyorum inşaallah olur[/sıze]
Ezellll
tamam kabul ettim bugünnn o işaret tv karşısında değildiii
aynen tahmin ettiğin gibiydiiii:gul::gul::gul::gul::gul::gul:
eğer moralin düzelecekse itiraf ediyorummmm
biliyorum zaten hem erkek diyetinde dondurma yok :gul::gul::gul:
[sıze="3"]ezellll
tamam kabul ettim bugünnn o işaret tv karşısında değildiii
aynen tahmin ettiğin gibiydiiii:gul::gul::gul::gul::gul::gul:
Eğer moralin düzelecekse itiraf ediyorummmm
[/sıze]
bende öle istiyorum ama daha yöntemlerı tam öğrenemeden hamıle kaldım hayrlısı böleymiş artık allah ne verdıyse napalım kız erkek farketmez ıkıncısı için hazırlık daha önemlı benim için onu ne zaman yapcaz yaa 28 yaşında ilk bebek o 3-4 yaşına gelınce ikinciyi istiyorum o zamanda 32-33 olcam hayırlısı inşallah rabbim şimdiye kadar ne istediysem verdi bundan sonrada verir inşallah evliliğim için bir adak kestim evim için kesicem en kısa zamanda sonrada bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca kesicem inşallah
allah tan dilek dilerken dua ederken dikkat edin kızlar eksik dilek dilemeyin sakın
anneminde tüm dilekleri gerçek olmuş ama eksik diledim diyo onun için her dilekten sonra derim ki allahtan gelen bütün güzellikler benımle benım yuvamda sevdıklerımle olsun derim inşallah allah tüm dileklerinizi kabul eder ve allahtan gelen bütün güzellıkler ıyılıkler hayırlar sizinle sizin yuvanızda sizin sevdiklerinizle olurr
kızlar ben yemeğe gidiyorum öptümmm
yede yarasın tosunumuza :cikolata::cikolata:
[sıze="3"]
kız sen benim 1 numaralı fanatiğimsin
Zaten çinko veriyodum canım bide tribulus verelim bakalım ne olacak[/sıze]
Elaracığımm
siteye girdimm cnm şimdi ne yapacamki
senin dediğin şifrede gelmedii cnm
mesaj yolaldım anlattım orda gelmedimi?
geldi cnm
siteye girdim cnm
sepeti felan göremiyorummm
cnm anlattım ya nasıl yapacagını
ben zaten senin sepeete ekledim ürünleriii
şifreni girince sag üst tarafta bayrak resimelrinin altında edit card& check diye bişi var
ona tıklaa
sana ürün listen gelcekk