Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ezellll
tamam kabul ettim bugünnn o işaret tv karşısında değildiii
aynen tahmin ettiğin gibiydiiii:gul::gul::gul::gul::gul::gul:

eğer moralin düzelecekse itiraf ediyorummmm
:findik::findik::findik:

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

canım tabiki ben kız çocuklarınıda çok seviyorum cicili biciliş giyiniyorlar küpeleri tokaları bantları kendilerini sevdirmeleri hastayım bende onlara ama kızımın önce bir abisi olsun istiyorum inşaallah olur
[/sıze]

bende öle istiyorum ama daha yöntemlerı tam öğrenemeden hamıle kaldım hayrlısı böleymiş artık allah ne verdıyse napalım kız erkek farketmez ıkıncısı için hazırlık daha önemlı benim için onu ne zaman yapcaz yaa 28 yaşında ilk bebek o 3-4 yaşına gelınce ikinciyi istiyorum o zamanda 32-33 olcam hayırlısı inşallah rabbim şimdiye kadar ne istediysem verdi bundan sonrada verir inşallah evliliğim için bir adak kestim evim için kesicem en kısa zamanda sonrada bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca kesicem inşallah

allah tan dilek dilerken dua ederken dikkat edin kızlar eksik dilek dilemeyin sakın

anneminde tüm dilekleri gerçek olmuş ama eksik diledim diyo onun için her dilekten sonra derim ki allahtan gelen bütün güzellikler benımle benım yuvamda sevdıklerımle olsun derim inşallah allah tüm dileklerinizi kabul eder ve allahtan gelen bütün güzellıkler ıyılıkler hayırlar sizinle sizin yuvanızda sizin sevdiklerinizle olurr

OP
E

_eZeL_

Misafir
bende öle istiyorum ama daha yöntemlerı tam öğrenemeden hamıle kaldım hayrlısı böleymiş artık allah ne verdıyse napalım kız erkek farketmez ıkıncısı için hazırlık daha önemlı benim için onu ne zaman yapcaz yaa 28 yaşında ilk bebek o 3-4 yaşına gelınce ikinciyi istiyorum o zamanda 32-33 olcam hayırlısı inşallah rabbim şimdiye kadar ne istediysem verdi bundan sonrada verir inşallah evliliğim için bir adak kestim evim için kesicem en kısa zamanda sonrada bebeğimi sağlıkla kucağıma alınca kesicem inşallah

allah tan dilek dilerken dua ederken dikkat edin kızlar eksik dilek dilemeyin sakın

anneminde tüm dilekleri gerçek olmuş ama eksik diledim diyo onun için her dilekten sonra derim ki allahtan gelen bütün güzellikler benımle benım yuvamda sevdıklerımle olsun derim inşallah allah tüm dileklerinizi kabul eder ve allahtan gelen bütün güzellıkler ıyılıkler hayırlar sizinle sizin yuvanızda sizin sevdiklerinizle olurr

amin minietek Allah razı olsun inşaAllah her zaman dileklerin gerçekleşir benimde adağım var oğlum olsun 2 kurban kesicem inşaAllah

OP
G

gunness

Misafir
yumurtlamadığın zamandada yumurtalığın büyürmü
yani olgunlaşması yumurtanın yumurtlayacağın çatlayacağı anlamına mı gelir

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Bir arkadaşım var, bir oğlu var. İkincisine gebe kaldı. gün aşırı ilişkiyle. Belirtiler tamamen farklı. Bunda aşırı mide bulantısı yaşıyordu. Bizde kızdır dedik hep. Bir öğrendiki bu da oğlan. Çok üzüldü. Gerçi eşinin kardeşleri falanda hep erkek pırtlatıyor.

OP
E

Elara

Misafir
umut sana mesaj attım.
cıkıyorum takıldıgın yerde mesaj atarsın ben ugrarım ara araa

OP
E

Elara

Misafir
geldi cnm
siteye girdim cnm
sepeti felan göremiyorummm

cnm anlattım ya nasıl yapacagını
ben zaten senin sepeete ekledim ürünleriii
şifreni girince sag üst tarafta bayrak resimelrinin altında edit card& check diye bişi var
ona tıklaa
sana ürün listen gelcekk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar