Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
yarın düşmezse bir sonraki gün düşcekk.
akıntının cok olmasına aldanma.

OP
M

minietek

Misafir
ezel bence sen bu ay hamile kalcaksın moralını bozma şimdi sende kızlar tutunamıyormu ezel öncekı gunkı kızlarda gıtmısmıdır alkalı oldugu için ayrıca erkekler 48 saat kızlar 72 saatti dıme öncekı ılıskının uzerınden 48 saat gectımı belkı onlardan bırı yumurta çatlar çatlamaz yerleşmiştir

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
burdayım umut ya sizi okuyorum yazmaya dermanım kalmadı :( çok moralim bozuk galiba yumurtam çatladı öğlen izin alıp gitsemmi diye düşünüyorum yapsak akşama kadar yatsam :( akşama kalırsa geç olur diye korkuyorum vajinam şu anda çok alkalidir eminim yani anlarsın ya işte

ezelciğim ne kadar stres yaptın canım
valla ben umutsuzdum ama bu kadar değil yawww
kendine gel cnm rabbim nasip edecek herşeyden önce

OP
E

_eZeL_

Misafir
[sıze="4"]yarın düşmezse bir sonraki gün düşcekk.
Akıntının cok olmasına aldanma.[/sıze]

ay hadi inşaallah bu ay benim gün aşırı deneme olucak demekki elara ben bu ay çok sabırsızlandım vücudum beni çok yanılttı yaaa

[sıze="3"]ezel bence sen bu ay hamile kalcaksın moralını bozma şimdi sende kızlar tutunamıyormu ezel öncekı gunkı kızlarda gıtmısmıdır alkalı oldugu için ayrıca erkekler 48 saat kızlar 72 saatti dıme öncekı ılıskının uzerınden 48 saat gectımı belkı onlardan bırı yumurta çatlar çatlamaz yerleşmiştir[/sıze]

inşaallah canım inşaallah sağlıklı sıhatli hayırlı bir erkek evlada hamiş kalırım
önceki ilişkimin üstünden 48 saat geçmedi daha

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
burdayım umut ya sizi okuyorum yazmaya dermanım kalmadı :( çok moralim bozuk galiba yumurtam çatladı öğlen izin alıp gitsemmi diye düşünüyorum yapsak akşama kadar yatsam :( akşama kalırsa geç olur diye korkuyorum vajinam şu anda çok alkalidir eminim yani anlarsın ya işte

yürü bacum seni kim tutarrr haydeee bebek yapma zamaniiuuuuu

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kendime kızıyorum umut yaa ondan böyleyim :(

cnm boşuna kızma
neler var neler sık ilişkiyle oülu olanlarrrr , adet sonrası oğlu olanlar sen elinden gelen herşeyi yedinnn :hihi:
inşallah mevlamda nasip edecek
hem nedir bu kadar takıldığın
inanki kız evladı bambaşka onu da nesip etsin bence herkese mevlam
kız ben senin yaşındayken çocuğu nasıl yapmışız şaşırıyorum :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
[sıze="3"]

cnm boşuna kızma
neler var neler sık ilişkiyle oülu olanlarrrr , adet sonrası oğlu olanlar sen elinden gelen herşeyi yedinnn :hihi:
Inşallah mevlamda nasip edecek
hem nedir bu kadar takıldığın
inanki kız evladı bambaşka onu da nesip etsin bence herkese mevlam
kız ben senin yaşındayken çocuğu nasıl yapmışız şaşırıyorum :cokkomik:[/sıze]

canım tabiki ben kız çocuklarınıda çok seviyorum cicili biciliş giyiniyorlar küpeleri tokaları bantları kendilerini sevdirmeleri hastayım bende onlara ama kızımın önce bir abisi olsun istiyorum inşaallah olur

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
canım tabiki ben kız çocuklarınıda çok seviyorum cicili biciliş giyiniyorlar küpeleri tokaları bantları kendilerini sevdirmeleri hastayım bende onlara ama kızımın önce bir abisi olsun istiyorum inşaallah olur

inşallah cnm inşallah

bak bugün takviye alıyom onu bile farketmedin :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar