OP
Elara
Misafir
- #15.781
yarın düşmezse bir sonraki gün düşcekk.
akıntının cok olmasına aldanma.
akıntının cok olmasına aldanma.
ne kadarda kolay anlatmışsın
anlamadım ben bişey nerde hesap açacağız
burdayım umut ya sizi okuyorum yazmaya dermanım kalmadıçok moralim bozuk galiba yumurtam çatladı öğlen izin alıp gitsemmi diye düşünüyorum yapsak akşama kadar yatsam
akşama kalırsa geç olur diye korkuyorum vajinam şu anda çok alkalidir eminim yani anlarsın ya işte
[sıze="4"]yarın düşmezse bir sonraki gün düşcekk.
Akıntının cok olmasına aldanma.[/sıze]
[sıze="3"]ezel bence sen bu ay hamile kalcaksın moralını bozma şimdi sende kızlar tutunamıyormu ezel öncekı gunkı kızlarda gıtmısmıdır alkalı oldugu için ayrıca erkekler 48 saat kızlar 72 saatti dıme öncekı ılıskının uzerınden 48 saat gectımı belkı onlardan bırı yumurta çatlar çatlamaz yerleşmiştir[/sıze]
tmm ben halletcem sanaa
[sıze="3"]
ezelciğim ne kadar stres yaptın canım
valla ben umutsuzdum ama bu kadar değil yawww
kendine gel cnm rabbim nasip edecek herşeyden önce[/sıze]
burdayım umut ya sizi okuyorum yazmaya dermanım kalmadıçok moralim bozuk galiba yumurtam çatladı öğlen izin alıp gitsemmi diye düşünüyorum yapsak akşama kadar yatsam
akşama kalırsa geç olur diye korkuyorum vajinam şu anda çok alkalidir eminim yani anlarsın ya işte
kendime kızıyorum umut yaa ondan böyleyim
[sıze="3"]
cnm boşuna kızma
neler var neler sık ilişkiyle oülu olanlarrrr , adet sonrası oğlu olanlar sen elinden gelen herşeyi yedinnn
Inşallah mevlamda nasip edecek
hem nedir bu kadar takıldığın
inanki kız evladı bambaşka onu da nesip etsin bence herkese mevlam
kız ben senin yaşındayken çocuğu nasıl yapmışız şaşırıyorum[/sıze]
kendime kızıyorum umut yaa ondan böyleyim
[sıze="4"]
yürü bacum seni kim tutarrr haydeee bebek yapma zamaniiuuuuu[/sıze]
kendine niye kızıyosun sanki daha buay için herşey bitmiş gibi konuşuyosun dur daha hamile kalıp kalmayacağın bile belli değil
Ezel lütfen strese girme
canım tabiki ben kız çocuklarınıda çok seviyorum cicili biciliş giyiniyorlar küpeleri tokaları bantları kendilerini sevdirmeleri hastayım bende onlara ama kızımın önce bir abisi olsun istiyorum inşaallah olur
kendine niye kızıyosun sanki daha buay için herşey bitmiş gibi konuşuyosun dur daha hamile kalıp kalmayacağın bile belli değil
Ezel lütfen strese girme
inşallah cnm inşallah
bak bugün takviye alıyom onu bile farketmedin
inşallah cnm inşallah
bak bugün takviye alıyom onu bile farketmedin
günesss bugün ben meşgulum cnm ezeli nasıl mutlu edeceğini biliyosun hallet bu işi
benim farketmediğimi sanma umut
kız sen benim 1 numaralı fanatiğimsin
zaten çinko veriyodum canım bide tribulus verelim bakalım ne olacak