Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
Eeee işi düşünce aradığına göre seni arabulucu veya iki taraf arasında hakem vazifesi gör diye çağırmış. Bunların yanında senin kız hakkında fikrinde önemli elbetteki. Hangi ara tanışmış ne zaman evlenmeye karar vermiş bu oğlan anlayamadım. Benim adam gibi 2 gündür tanıştığı insana evlenme teklif eden biri değildir inşallah:D...(şimdi eminim keşke biraz daha düşünseydim diyordur:D)
Bu arada en azından kızını özleyen bir kardeşe sahipsin benim yavrularımı özleyen kardeşlerim yok (varda yok)....
4 aydır görüşüyorlar cnm
yeter bence bu süre.daha uzarsa benim kardeşim cayabilir,hazır olumlu düşünüyorkenn en iyiisi biran önce postalamak:D
hayırlısı olasun bakalım.

Elara sizin bebişin cinsiyeti belli olmadımı daha_?
haftaya belli olcak kesin olarakk
gecen gittiklerinde doktor emin olmadan söleyemem demiş.

sen clear blue almamışmıydın ezel ben aldın hatırlıyorum yanlışmı hatırlıyorum

meltem almıştı clear blue

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Arkadaşlar
bana boncuk arkadaşımızın göndermiş olduğu ovulasyon testi vardı hatıralsanız ot felan çıkann allah razı olsun göndermişti bana

fakat ben son aylardır kullanmaıyorum kullanamıyorum benim durumu biliyosunuz tutmuyo :cokkomik:
ben boncuk arkadaşımıda mesaj attım gerimi istersin diye eğer bu arada biliyosunuz hastalığından dolayı cvp veremezse bende ihtiyacı olan birine göndermek istiyorum
bu şekilde bende durdukça belkide birinin hakkını yemek istemem

isteyen olursa gönderebilirim

OP
M

minietek

Misafir
bence ateş kesınlıkle doğru cvp verıyor doğru ölçersen tabii

ama ben garantıcılıgı sevdıgım için yanı benım yapabılceğim herseyı yapım dıye düşündüğüm için ıkısınıde uygulardım ama ben dırek yumurta takıbıne gıdım garantıledım kızlar neden hıcbırınız yumurta takıbıne gıtmeyı denemıyorsunuz bır ay deneyın en azından

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
sen ne zaman kan tahlılı yaptıracaksın yada doktora gıdeceksın

drlar istiyormu ılla kan tahlili onu bilmiyorum gerçi

canım ben zaten ömürboyu troit ilacı almam lazım.3 ayda bir ilaç ayarlaması yapılıyor.tahlillerle.ama gebelikte her ay yapılıyor...kızımda yoktu bu sorun sonradan çıktı allahın cezası:deli:
allaha şükür regl düzensizliği yapmadı bende...erkenden anlaşıldı çünkü benim...

OP
A

asidemet

Misafir
Kızım benden daha şanslısın...
aaaaaaaaa neden hayırsızda olsa sonuçta kardeşin var bende ooosıfır
canım ben zaten ömürboyu troit ilacı almam lazım.3 ayda bir ilaç ayarlaması yapılıyor.tahlillerle.ama gebelikte her ay yapılıyor...kızımda yoktu bu sorun sonradan çıktı allahın cezası:deli:
allaha şükür regl düzensizliği yapmadı bende...erkenden anlaşıldı çünkü benim...
geçmiş olsun canım

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar ben evi toparlıyım biraz.öptüm sizi.
5 nisanda dra gidicem.hesaplayıcıda ilk dr ziyaretine 10 nisan diyo. ne dersiniz dahamı bekliyim.5inde gideyimmi

OP
M

minietek

Misafir
Kızlar İstanbul-Anadolu yakasında yumurta takibi yapan doktor biliyor musunuz?

işte aynı seyı düşünmüşüz

yumurta takıbı her doktorun yapabıleceği bırsey yeterkı uyuzlukları üstlerınde olmasın zaten makına ile ölçülüyor ben medıkal park a gıttım bır kere 75 tl verdım 10 gun kontrol seyılıdıgından ıkı gunde bır gıtmek gerekıyo bır daha ücret ödemedım

OP
A

asidemet

Misafir
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık:hgeldin:hgeldin:hgeldin:hgeldin:hgeldin:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay:halay

OP
M

minietek

Misafir

geçmiş olsun canım inşallah bebeğe bir etkısı yoktur ilacını aldıktan sonra sanmıyorum gerçi

kızlar ben evi toparlıyım biraz.öptüm sizi.
5 nisanda dra gidicem.hesaplayıcıda ilk dr ziyaretine 10 nisan diyo. ne dersiniz dahamı bekliyim.5inde gideyimmi

kız hesaplayıcı nee

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
sen biliyosun niye güldüğümü
bence zamanın varkende takviyelere başla
ben bugün alacam bi kaçtane onlara uğraşıyorum

Canım, ben kendime bir doktor arıyorum. İlk önce iyi bir kontrol olmak istiyorum. Zamanı gelince nasipse bunuda düşünüyorum. Yani bir doktora ilk gidipte takip et yumurtamı demek istemiyorum:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar