Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
Kizlar cok kötü grip olmusum bütün gün basimi kaldiramadim simdi biraz kendimi zorakide olsa topladim ama hapsirmaktan ölecem Boncuk icin geldim cikacam insaAllah bi kac güne toparlanip gelirim hepiniz sevgi ile kalin saglikli yasayin....

geçmiş olsun haskena inşaAllah biran önce iyileşirsin

geçmiş yokki :hihi:
herkes sülümanı izlemişş:cokkomik:
naber nasılsın

evet canım geçmiş yokmuş gerçekten :D
ben iyi olmaya calışıyorum acaba yumurtam çatlamayıp kiste falan mı dönüştü umut yaaa bak ateş tablomu gönderiyorum

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
geçmiş olsun haskena inşaAllah biran önce iyileşirsin

evet canım geçmiş yokmuş gerçekten :D
ben iyi olmaya calışıyorum acaba yumurtam çatlamayıp kiste falan mı dönüştü umut yaaa bak ateş tablomu gönderiyorum

canım yükselişe geçmiş gibi
çatlama olmuş desek
ovulasyon testleri yanıltıyormu ???
test bidaha ne zaman yapacan ?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar ...gecmıs olsun haskenacım tez zamanda ıyıles ıns.. yaprakcım cnm cok sagol ...

OP
E

_eZeL_

Misafir
canım yükselişe geçmiş gibi
çatlama olmuş desek
ovulasyon testleri yanıltıyormu ???
test bidaha ne zaman yapacan ?

canım dün eczaneye gittim ellerinde test yoktu isteyelim yarın sabah alın dedi söylediği saatte geöti kalsın dedim almadım neyse bu akşamda deneme yapıcam artık gerisi Allah kerim

gunaydın kızlar ...gecmıs olsun haskenacım tez zamanda ıyıles ıns.. yaprakcım cnm cok sagol ...

günaydın bernil hoşgeldin

OP
E

Elara

Misafir
.... Elara cnm teşekkür bilgin için ben birde yum tarihi hesaplayıcısı urbiaydı galiba bişey anlamadım ben yazsam bana söyleyebilir misiniz tarihlerimi :ilknur:16 Ocak,14 Şubat,12 Mart 10 unda olursam ne zaman olcak benim yumurtlama

cnm adet döngün 28 gün
yum günün 25-26 nisan
20-21-22 Nisan kız için uygun günler
dogum tarihini yaz bioyada bakayım.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
elara sen bılırsın cnm ya delı olcam dun arkadasın cocukları vardı sen benım masaustu hesabı kaldır yenı hesap acmıslar benımde masaustu bılgılerı msne felan gıtmıs o hesapla acıyom sımdı nasıl bulabılırım ben kendı hesabımı ya parola koymustuk cocukjlar ders calıssın gıremesınler dıye sımdı onu bulamıyom:(

OP
A

asidemet

Misafir
elara sen bılırsın cnm ya delı olcam dun arkadasın cocukları vardı sen benım masaustu hesabı kaldır yenı hesap acmıslar benımde masaustu bılgılerı msne felan gıtmıs o hesapla acıyom sımdı nasıl bulabılırım ben kendı hesabımı ya parola koymustuk cocukjlar ders calıssın gıremesınler dıye sımdı onu bulamıyom:(
masa üstü ayarlarından yapamıyormusun
günaydınnn kızlar
bugün dışarı cıkcam erkenden kalkıp işlerimi yaptım.kızımın uyanmasını bekliyorum

günaydın fıstık birkezde evde durda geldiğimde bulayım seni:cokkomik::cokkomik::cokkomik::cokkomik:kapı duvar oluyo her geldiğimde :hihi::hihi::hihi::hihi::hihi:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar