Selam kızlar nasılsınız? Ben anneme geldim annem rahatsız ev işlerinden anam ağladı valla. Bir de çocuk peşinde koşturmaktan öldüm. Yanımda iş getirdim maalesef buraya bu gece bitirmem lazım yarın müşteriye gönderilmesi gerek. Of valla çok yorgunum sizi de okuyamıyorum geçmişi yarım yarım okudum bitmedi daha. Eksiklik hissediyorum valla iyi ki varsınız hepiniz.
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim Allahıma şükür bi banyom kaldı oda acayip büyyo gözümde bugün heryeri şöle bidaha yaptım iyi oldu doğuma 15 gün kalıncaya kadar böle büyük yapmıycam duvar silmek değil sandalyeye in çık beni mahvetti neyseki bitti sayılır şükür sizler nasılsınız bernilcim çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin babana bian önce inş.
Kendini ve bebişimizi çok yorma yaprakçım olduğu kadar. Gerçi ben de hamileyken evi badana yapma girişiminde bulunmuştum ama sen bana bakma:deli:
Ay canım benim tam elaranınkini okurken benimkide doğuyormu acaba içine diye geçirdim altta bana yazmışsın inş.canım ya esmer mavi gözlü bi oğlum olsun inş. kızımın biri maviş sarı biri esmer bakalım bu ne olucak
Hayırlısı olsun inşallah yaprakçım sen daha bebişin cinsiyetini bile öğrenmeden benim içimden renkli gözlü bir oğlan çocuğu geçti. Mavi mi bilemem ama renkli gözlü gibime geliyor. Rüyalarım çok çıkar ama tahminlerim çıkar mı bilemem inşallah olur. Aptala malum olur derler.
Bernilcim bu arada babana çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.
Mimoza seni tebrik etmiştim ama yine edeyim bence de hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah.