Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
A

asidemet

Misafir
kızlar selam...-ciko-ciko-ciko-ciko
6 saat tuttuğum çişle yaptım test bu sefer daha ii çıktı...yani tamda kızarmasada siliklik daha ii belirgin hale gelmiş.bugün benim reg günüm hesabıma göre...17si sabah erkenden çatlamıştı yumoşum bugün 14.gün...................-ciko-ciko:1::1:-kop

sana söyledik biz ama demi hamişsin diye:mad::mad::mad::mad::mad:sen inanmadın bize falına bile baktık
şaka birtarafa çok sevindim darısı bizlere:D:D:D:D:D

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Kizlar cok kötü grip olmusum bütün gün basimi kaldiramadim simdi biraz kendimi zorakide olsa topladim ama hapsirmaktan ölecem Boncuk icin geldim cikacam insaAllah bi kac güne toparlanip gelirim hepiniz sevgi ile kalin saglikli yasayin....

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kizlar cok kötü grip olmusum bütün gün basimi kaldiramadim simdi biraz kendimi zorakide olsa topladim ama hapsirmaktan ölecem Boncuk icin geldim cikacam insaAllah bi kac güne toparlanip gelirim hepiniz sevgi ile kalin saglikli yasayin....

geçmiş olsun cnm dikkat et toparla kendini denemelere az kaldı malum

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

milkgrl

Aktif Üye
Tepki
174
Mimoza çok sevindim cnm hayırlı olsun bebişin darısıda bizleree olsunnnnn .....Haskena geçmiş olsun cnm kendine iy bak .... Kızlar benimde gözler sulanıyo biraz okuyunca çok resim var ondanmı ki ola .... Elara cnm teşekkür bilgin için ben birde yum tarihi hesaplayıcısı urbiaydı galiba bişey anlamadım ben yazsam bana söyleyebilir misiniz tarihlerimi :ilknur:16 Ocak,14 Şubat,12 Mart 10 unda olursam ne zaman olcak benim yumurtlama

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Bir de yaprak ın oğlu maviş olcak gibi geliyor inşallah tabi..
Ay canım benim tam elaranınkini okurken benimkide doğuyormu acaba içine diye geçirdim altta bana yazmışsın inş.canım ya esmer mavi gözlü bi oğlum olsun inş. kızımın biri maviş sarı biri esmer bakalım bu ne olucak

Geçmiş olsun canım valla dinlenmeden geçmiyo bol bol meyve suyu iç yat dinlen anca öle atılıyıo

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim Allahıma şükür bi banyom kaldı oda acayip büyyo gözümde bugün heryeri şöle bidaha yaptım iyi oldu doğuma 15 gün kalıncaya kadar böle büyük yapmıycam duvar silmek değil sandalyeye in çık beni mahvetti neyseki bitti sayılır şükür sizler nasılsınız bernilcim çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin babana bian önce inş.

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
haskena geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsin yaprak hoşgeldin canım leventını buyutmuşsun halı vaktı yerinde imiş okudun bi nefeste doğurursun vaktı gelınce inş.

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
haskena geçmiş olsun canım umarım biran önce iyileşirsin yaprak hoşgeldin canım leventını buyutmuşsun halı vaktı yerinde imiş okudun bi nefeste doğurursun vaktı gelınce inş.

Amin canım inş. Allah sanada zamanında kolay doğum versin inş. zaten peşpeşeyiz bakalım bi aksilik çıkmassa

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Selam kızlar nasılsınız? Ben anneme geldim annem rahatsız ev işlerinden anam ağladı valla. Bir de çocuk peşinde koşturmaktan öldüm. Yanımda iş getirdim maalesef buraya bu gece bitirmem lazım yarın müşteriye gönderilmesi gerek. Of valla çok yorgunum sizi de okuyamıyorum geçmişi yarım yarım okudum bitmedi daha. Eksiklik hissediyorum valla iyi ki varsınız hepiniz.

Slmm kızlar ne habersiniz ben iyyim Allahıma şükür bi banyom kaldı oda acayip büyyo gözümde bugün heryeri şöle bidaha yaptım iyi oldu doğuma 15 gün kalıncaya kadar böle büyük yapmıycam duvar silmek değil sandalyeye in çık beni mahvetti neyseki bitti sayılır şükür sizler nasılsınız bernilcim çok geçmiş olsun Allahım acil şifa versin babana bian önce inş.

Kendini ve bebişimizi çok yorma yaprakçım olduğu kadar. Gerçi ben de hamileyken evi badana yapma girişiminde bulunmuştum ama sen bana bakma:deli:

Ay canım benim tam elaranınkini okurken benimkide doğuyormu acaba içine diye geçirdim altta bana yazmışsın inş.canım ya esmer mavi gözlü bi oğlum olsun inş. kızımın biri maviş sarı biri esmer bakalım bu ne olucak

Hayırlısı olsun inşallah yaprakçım sen daha bebişin cinsiyetini bile öğrenmeden benim içimden renkli gözlü bir oğlan çocuğu geçti. Mavi mi bilemem ama renkli gözlü gibime geliyor. Rüyalarım çok çıkar ama tahminlerim çıkar mı bilemem inşallah olur. Aptala malum olur derler.:cokkomik:

Bernilcim bu arada babana çok geçmiş olsun Rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

Mimoza seni tebrik etmiştim ama yine edeyim bence de hamilesin Allah tamamına erdirsin inşallah.

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
kızlar selam...-ciko-ciko-ciko-ciko
6 saat tuttuğum çişle yaptım test bu sefer daha ii çıktı...yani tamda kızarmasada siliklik daha ii belirgin hale gelmiş.bugün benim reg günüm hesabıma göre...17si sabah erkenden çatlamıştı yumoşum bugün 14.gün...................-ciko-ciko:1::1:-kop

Ay kesinleşmiş zaten çok sevindim canım Allah tamamına erdirsin inşallah tebrikler...

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
Haskena çok geçmiş olsun canım kendine iyi bak sen bize lazımsın:elis:

Ezelcim sen niye bu kadar dertlendin hamile kaldıysan bile alkalisindir büyük ihtimal y ler için uygun bir ortam vardır. Ama keşke tam emin olmadan ilişkiye girmeseydin içinde dert kalmış canım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar