Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Kızlar pc açık cevap veremeye bilirim aşkımın doruğu gelecek yemek hazırlıyım onagörüşürüz

OP
E

Elara

Misafir
Kızlar pc açık cevap veremeye bilirim aşkımın doruğu gelecek yemek hazırlıyım onagörüşürüz

kolay gelsin cnm.ne yemegi yapcan
bizede kardeşim gelcek düşünüyorum ne yapsam diyeee
patates kızartıp kahvaltı türü hazırlayım diyorum
valla hergün hergün sıkılıyorum yemek olayından

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kızlar ben geldim çok enteresan bişey oldu ben 22 martta akşam 8 adet oldum,bu ayda düzenli bal çörekotu yedim her akşam,bugün öğleyinde sağ tarafım hafif ağrıdı yumurtanın çatlaması için çok erken die düşündüm,biraz önce yumurta akı kıvamında yapışkan akıntı geldi çok erken ya bu çörekotu tarçın birden fazlamı yumurta oluşturuyo ,bugünden itibaren kullanmıcam kendimi takip edicem krem kvamındaki akıntıda gelirse çatlamış demektir,bide 14 gün sayim bakalım 2 aydır 14 günde çatladığını hissettikten sonra takip ettim oda aynen çıktı siz ne düşünüyosunuz

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
[sıze="4"]

kolay gelsin cnm.ne yemegi yapcan
bizede kardeşim gelcek düşünüyorum ne yapsam diyeee
patates kızartıp kahvaltı türü hazırlayım diyorum
valla hergün hergün sıkılıyorum yemek olayından[/sıze]
canım ben bugün şehriye çorbası patates salatası nohut yemeği bide mantı yaptım

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar selam...-ciko-ciko-ciko-ciko
6 saat tuttuğum çişle yaptım test bu sefer daha ii çıktı...yani tamda kızarmasada siliklik daha ii belirgin hale gelmiş.bugün benim reg günüm hesabıma göre...17si sabah erkenden çatlamıştı yumoşum bugün 14.gün...................-ciko-ciko:1::1:-kop

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
aynen regl olucakmışım gibiyim.hiç bi fark yok.sadece memişlerim yanları daha fazla acıyo her zamankinden.bunun dışında herşey aynı.....

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
kızlar ben geldim çok enteresan bişey oldu ben 22 martta akşam 8 adet oldum,bu ayda düzenli bal çörekotu yedim her akşam,bugün öğleyinde sağ tarafım hafif ağrıdı yumurtanın çatlaması için çok erken die düşündüm,biraz önce yumurta akı kıvamında yapışkan akıntı geldi çok erken ya bu çörekotu tarçın birden fazlamı yumurta oluşturuyo ,bugünden itibaren kullanmıcam kendimi takip edicem krem kvamındaki akıntıda gelirse çatlamış demektir,bide 14 gün sayim bakalım 2 aydır 14 günde çatladığını hissettikten sonra takip ettim oda aynen çıktı siz ne düşünüyosunuz

canım o otları falan boş ver inan çok ii değil.düzenim bozulmuştu benim...kendi haline bırak.yumurtlama problemin yoksa....

OP
E

Elara

Misafir

cnm zaten clear blue yada doktor takibi yaptırmıcanmı sen
takviye filanda kullanıyorsun bence gerek yok çörekotuna filann
sadece normall döngünde yumurtlamanı takip ett not all
belirtilerini yaz,ateşini filan ölc not et

OP
E

Elara

Misafir
kızlar selam...-ciko-ciko-ciko-ciko
6 saat tuttuğum çişle yaptım test bu sefer daha ii çıktı...yani tamda kızarmasada siliklik daha ii belirgin hale gelmiş.bugün benim reg günüm hesabıma göre...17si sabah erkenden çatlamıştı yumoşum bugün 14.gün...................-ciko-ciko:1::1:-kop
sevindim mimozaa hadi gözün aydınnn
bundan sonra neyi sorun etcen merakla bekliyorumm:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar