sorma karanin yanina varma karasi bulasir diye bosuna dememisler
benim enistem erzurumlu ve
afyon sivesi konusur bacim.....
enisteminde dili bizim dile donmus durumda
sorma karanin yanina varma karasi bulasir diye bosuna dememisler
benim enistem erzurumlu ve
afyon sivesi konusur bacim.....
enisteminde dili bizim dile donmus durumda
allah bağışlasın evlatlarını isimleri çok güzel allah bahtlarını açık etsin
Dünyanın en tatlı şeker insanı geldi, yani ben
Kızlar pc açık cevap veremeye bilirim aşkımın doruğu gelecek yemek hazırlıyım onagörüşürüz
canım ben bugün şehriye çorbası patates salatası nohut yemeği bide mantı yaptım[sıze="4"]
kolay gelsin cnm.ne yemegi yapcan
bizede kardeşim gelcek düşünüyorum ne yapsam diyeee
patates kızartıp kahvaltı türü hazırlayım diyorum
valla hergün hergün sıkılıyorum yemek olayından[/sıze]

kızlar ben geldim çok enteresan bişey oldu ben 22 martta akşam 8 adet oldum,bu ayda düzenli bal çörekotu yedim her akşam,bugün öğleyinde sağ tarafım hafif ağrıdı yumurtanın çatlaması için çok erken die düşündüm,biraz önce yumurta akı kıvamında yapışkan akıntı geldi çok erken ya bu çörekotu tarçın birden fazlamı yumurta oluşturuyo ,bugünden itibaren kullanmıcam kendimi takip edicem krem kvamındaki akıntıda gelirse çatlamış demektir,bide 14 gün sayim bakalım 2 aydır 14 günde çatladığını hissettikten sonra takip ettim oda aynen çıktı siz ne düşünüyosunuz
hayırlısı allahtannnnn....
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
sağlıkla gel annemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canım o otları falan boş ver inan çok ii değil.düzenim bozulmuştu benim...kendi haline bırak.yumurtlama problemin yoksa....
canım ben bugün şehriye çorbası patates salatası nohut yemeği bide mantı yaptım
hoşgeldinnnn
insan kendini begenmezse catlarmış
kızlar ben geldim çok enteresan bişey oldu ben 22 martta akşam 8 adet oldum,bu ayda düzenli bal çörekotu yedim her akşam,bugün öğleyinde sağ tarafım hafif ağrıdı yumurtanın çatlaması için çok erken die düşündüm,biraz önce yumurta akı kıvamında yapışkan akıntı geldi çok erken ya bu çörekotu tarçın birden fazlamı yumurta oluşturuyo ,bugünden itibaren kullanmıcam kendimi takip edicem krem kvamındaki akıntıda gelirse çatlamış demektir,bide 14 gün sayim bakalım 2 aydır 14 günde çatladığını hissettikten sonra takip ettim oda aynen çıktı siz ne düşünüyosunuz
canım ben bugün şehriye çorbası patates salatası nohut yemeği bide mantı yaptım
sevindim mimozaa hadi gözün aydınnnkızlar selam...-ciko-ciko-ciko-ciko
6 saat tuttuğum çişle yaptım test bu sefer daha ii çıktı...yani tamda kızarmasada siliklik daha ii belirgin hale gelmiş.bugün benim reg günüm hesabıma göre...17si sabah erkenden çatlamıştı yumoşum bugün 14.gün...................-ciko-ciko:1::1: