Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
evet pazar günüde bel ve kasık ağrım vardı o gün koyu çizgi olmuştur diye düşündüm o gün evde değildim test yapamadım o yüzden dünde silik çıkınca öyle sandım

demek ki sen ağrılardan yumurtlamanı anlamıyosun daha önceki denemelerinde bu yüzden olmadı yanlış gün sanıyodun yumurtlamanı. sen teste güven.
arkadaşımı aradım sırf senin için haa onun oğlu oldu test yapmıştı sordum ne zaman yaptın diye 2-3 gün silik çıkmış sonra koyu çıkmış koyu çizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişkiye girmiş. testi gülenyüz değil senin kullandığın gibiymiş.

OP
E

_eZeL_

Misafir
demek ki sen ağrılardan yumurtlamanı anlamıyosun daha önceki denemelerinde bu yüzden olmadı yanlış gün sanıyodun yumurtlamanı. sen teste güven.
arkadaşımı aradım sırf senin için haa onun oğlu oldu test yapmıştı sordum ne zaman yaptın diye 2-3 gün silik çıkmış sonra koyu çıkmış koyu çizgiyi gördükten 24 saat sonra ilişkiye girmiş. testi gülenyüz değil senin kullandığın gibiymiş.

o zaman benim bu ay iki denemem olmuş olacak yarın sabah yine sıvayacağız kolları

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
valla ezelcim control çizgisinin yanında t nin altında incecik sanki ince uçlu pembe kalemle çizilmiş gibi incecik bi çizgi çıktı valla billa....acaba başka bi sebeplede bu çizgi çıkmış olabilirmi...yada yine kimyasalmı yaşıycam...tek çare kan testi.ama zırt pırt kan testinede gidilmezki.geçen ay gittim.bu ayda gidersem hemşireler acıycak bana:uzgun:

OP
E

Elara

Misafir
mimzo sana cvp yazarken kardeşim tel etti daha yeni kapattık teli
cvp yazamadım sana
bence sen boşuna evham yapıyorsun ateşin gayet güzelllll

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara sen ne diyorsun yarın sabah mı yapayım akşam mı 24 saat sonrası sabah 11'e denk geliyor

nilayy

Daimi Üye
Tepki
353
ah bernil bilmiyorum cnm ya gerçekten çok zor,bide bizim çocuklar var satte inş problem olmaz,denemelerde yaza gelecek düzen altüst yani onlarıda düşünüyomusun cnm

Renginn benim en çok düşündüğüm olay bu zaten. Benim bebişimin uyku düzeni şaştı bu aralar o zamana kadar düzelir inşallah. Ben de olması muhtemel gece, gündüzden uyutmayayım bari çocuğu:deli:

OP
E

Elara

Misafir
ay yine ne cok yazmışsınız
kıızm uyudugunda okurum yemek yedircem kızıma şimdii

bu arad bizim behlül evlenmeye karar vermiş onu anlatoyırdu teldeee
kız da aynen sinem kobala benziyormuşş:D
yarın tanıştırmaya getircekkkk merakla bekliyorummm

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
ay yine ne cok yazmışsınız
kıızm uyudugunda okurum yemek yedircem kızıma şimdii

bu arad bizim behlül evlenmeye karar vermiş onu anlatoyırdu teldeee
kız da aynen sinem kobala benziyormuşş:D
yarın tanıştırmaya getircekkkk merakla bekliyorummm

ooooo büyük gün deseneeee

OP
E

_eZeL_

Misafir
:gul::gul::gul:
kız sen beni güldürüyosun yahuuuuu
kız şurup adamı hapşurturmu hiç :hihi:
çokmu içiyosun sen napıyonnnnn ben 1 tatlı kaşığı içiyorum
ama tadı kötü boğızıma sanki yapışıyo :cokkomik:

kız diyorum yaaaa hani içinden çıkan ölçeği var ya onu dolduruyorum içiyorum işte

valla ezelcim control çizgisinin yanında t nin altında incecik sanki ince uçlu pembe kalemle çizilmiş gibi incecik bi çizgi çıktı valla billa....acaba başka bi sebeplede bu çizgi çıkmış olabilirmi...yada yine kimyasalmı yaşıycam...tek çare kan testi.ama zırt pırt kan testinede gidilmezki.geçen ay gittim.bu ayda gidersem hemşireler acıycak bana:uzgun:

Allah senin iyiliğini versin vallah billah diyor bide :D anlıyorum canım bide çok dikkatli bakıyoruz hepimizin için geçerli bu bence git yaptır kan testini üzme kendini boşuna

OP
A

asidemet

Misafir
mimzo sana cvp yazarken kardeşim tel etti daha yeni kapattık teli
cvp yazamadım sana
bence sen boşuna evham yapıyorsun ateşin gayet güzelllll

eloşşş benim ateşim dün 36.8di bugün 36.4 düşüyormu neeeeeeeee:dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli::dertli:

OP
E

Elara

Misafir
oy ağzında bal damlasın emi.....inşallah elara...sencede regl günüm ne zaman olmalı....

bence en gec yarın olman gerekirrr
sen bugün test yapmaaa
yarın sabah yada bir gün sonraki sabah ilk idrarınla yapp
ozaman test cizgisi daha koyulaşacaktırr
bacım sende bi garipsin heee
hem regline 2 gün kala test yapıyonn hemde evhamlanıyonn
benim regli gününümde bile cok silik cizgi cıkmıştııı
seninkinindee öle cıkması gayet normal benceee
bi sorun olsa ateşin düşerdi emin olll

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara bana bişey söyleseneeeeeeeeeeeee

yarın sabahmı deneme yapayım ben bu sabah saat 11 de çift çizgiyi gördüm

mimoza.

Daimi Üye
Tepki
330
saol canım.moralim düzeldi sanki...kızlar ben dışarı çıkıyorum...akşama uğrarım...görüşürüzzzz:sila:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar