Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
ya ezell:alsana::alsana::alsana::alsana:daha var benim günüme 5-6 nisan acaba üstüm açık kalmışondanmı düşük çıktıki acep ayrıca ezel:alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::alsana::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

:cokkomik: :cokkomik: :cokkomik: kız şaka yaptım yanlış ölçmüştür derece pişs derece kaka derece

OP
M

minietek

Misafir
12 mart 36,3
13 36,3
14 maart 36,2
15 mart 36,3
16mart 36,5+gülen yüz
17mart 36,7+:dertli:
18 mart 36,5
19mart 36,6
20mart-----
21 mart-----
22 mart----
23 mart 36,6
24 mart36,7
25 mart 36,9
26 mart 36,8
27 mart 36,9
28 mart 36,8
29 mart 36,7
30 mart 36,8
kızlar ovulasyon 17 mart oldu.bu tabloya göre ateş ne zaman düşmesi lazımdı eğer hamiş değilsem...elara yorum yapın arkadaşlar

mimoza bir daha yazıyorumm sen kesınlıkleee hamılesınn ben tam bu sabah yapmıştım benım hesabıma göre kendım içinde öle hesapladım adetın yarın bende bır gun önce idrar testınde sılık cıkmıstı senın kaç gün öncesınden sılık çıkmış olduu

test yapsanda yıne gidip kan tahlılı yaptırıcaksın bılıyorum onun için gıdıp kan tahlılı yaptır dırek ve bencee kesınlıkleee hamılesın inşallah sağlıkla buyur bebeğinnnnnnnnnn

hamıle değilsen 2 çizgi çıkması imkansızz silik olsada iki çizgi işte hamılesın (kımyasal falan aklımıza getırmeyelım bıleee şuanda gebesın canım benım )

önemli günleri ölçmemişsin galiba minietek bu konuyu çok iyi biliyo. benim bildiğim adete yakın günlerde düşmesi gerkiyo yani bu aralar düşer senin eğer hamile değilsen:elis:

önemlı günlerı ölçmüş canım

ya kızlar ben çok umutsuzlaştım nedense.testteki silik çizgişler artık benim için hiç bi anlam ifade etmiyor.sanırım hamile falan değilim.allah kahretsin bu testleri.ya bende bi bozukluk var yada testlerde:uzgun:
senın umutsuz gercekten tavan yapmışş mımoza hamılesınnnnn hamılesınn
evet kanda vermiycem idrarda vermiycem.gidip kendimi balkondan atıcam:3:
ateşte ölçmüycem ...ay psikolojim bozuldu benim ya.idrar testimde ondanmı silik çıktı:hihi:
offf neyse ben çıkıyorum dışarıya gidip bi test daha alıyım hahaah:hihi::deli::3:
bende şimdı kendımı boğucam senın sayende

OP
A

asidemet

Misafir
neyse ben çook konuştum kaçıyım annemler gelecek akşamada oğluşuma ders çalıştırıcam bi ihtimal saat 11den sonra gelirim

OP
E

_eZeL_

Misafir
Elara sen beni sevmiyorsun hep azarlıyorsun :( bernili rengini umutu seviyorsun bana cevap vermiyorsun :aglayan::aglayan::aglayan:

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Elara sen beni sevmiyorsun hep azarlıyorsun :( bernili rengini umutu seviyorsun bana cevap vermiyorsun :aglayan::aglayan::aglayan:

:hihi::hihi:
oy oyyyyy kıyamam sana bugün bi hassas arkadaşım benim
seni seviyoda senden böyle hatalar beklemiyo o yüzden
ben olsaydım bişey demiyecekti çünkü benden bekliyor :cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
E

Elara

Misafir
canım cumartesi gecesi yaptım silik çizgi vardı dün gece yaptım silik çizgi vardı bugün yaptım çift çizgi

koyu cizgiden 2 gün sonra filan oluyordu ovulasyon ama yinde kişiye göre degişiyorr
şuan sana bugün yada yarın yap diyemiyorum
ateşine göre düşündügümde bugün ideal ilişki günü degil

OP
E

Elara

Misafir
ezel ayrıca senin döngün 32 günde olmuş gecen ay
benim 31 günde olmuştu ben dün yumurtladım
sen nasıll dün yumurtlayabiliyorsunn
adet döngün senin uzunn.15.gün yumurtlamış olmanı düşünmen bile hata

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
benim 21 günde olmuştu ben bugün dün yumurtladım

ezel bu kpnuda o kadar emindiki bende anlamadım nasıl hata yapıyorr çatladı biliyorum hissettim çörek otu felan
sanki yumurtalıklarında kamera var gibi bize anlatıyodu :hihi:

OP
G

gunness

Misafir
anaaaaa ben ağzımı bile açmadım bul hadi bi yazımıııı bakimmm
sen 3 kuruşluk zevkin için yaptın şimdi suçlu ben ve güneş ohhhh :hihi:

kız bi de ben dün ısrarla test yaptın mı döngün kaç diye sordum döngüne göre
daha var dedim yok ben erken yumurtluyom
yok bu sefer döngüm böyle oldu yok yumurtladığımı anlıyorum dedi şimdi suçlu biz olduk ha:zonk:

OP
E

_eZeL_

Misafir
benim 21 günde olmuştu ben bugün dün yumurtladım

oldu bir kere napabilirim yaaa biortmde erkek çizgimde %99 çıkmıştı bende yaptım
artık çok sabırsızlanıyorum bekleyemiyorum olsun istiyorum :( :aglayan::aglayan::aglayan:

OP
E

_eZeL_

Misafir
kız bi de ben dün ısrarla test yaptın mı döngün kaç diye sordum döngüne göre
daha var dedim yok ben erken yumurtluyom
yok bu sefer döngüm böyle oldu yok yumurtladığımı anlıyorum dedi şimdi suçlu biz olduk ha:zonk:

yaaaaaaaaaaaaaaa ne biliyim ben üzmeyin beni kabullenin suçu işte ne olacak içim rahatlasın bak ben bir daha bebek yapıcam yarın moralimi bozmayın benim

OP
M

minietek

Misafir
ay yine ne cok yazmışsınız
kıızm uyudugunda okurum yemek yedircem kızıma şimdii

bu arad bizim behlül evlenmeye karar vermiş onu anlatoyırdu teldeee
kız da aynen sinem kobala benziyormuşş:D
yarın tanıştırmaya getircekkkk merakla bekliyorummm

inşallah hayırlısı olurr

ezel valla bende yap dedım ama ne olcakkı bugun yumurtlasan yıne y ler saklı duruyo yarın yumurtlasan yıne ılıskıde yıne erkekler yenılenmıs olcakk olmucak mıı sadece tek korkun kızın olabılır
amann o da olsun nasıl olsa ıkısıde yok beya ıkıncıye ıyıce uğrasırsın bende ıkıncıye burda elara dan sızden süreklı ne derse onu yapıcam bu kız olcak buyuk ıhtımal napalım yas oldu 28 kız erkek dıye secım yapma lüksüm yoktu benım o kadar pko da olunca napalım oldu inşallah sağlıklı olsunda

bende sorcam elaraa bugun yapım mi ne yıcem ne içicem clear blue alımmı

beni siz kandırdınız ateşin düşmiş yap dediniz hep sizin suçunuz

suçumu kabul edıyorum ben yap dedım dıme öle hatırlıyorum ama senınde yumurtlama gecıktı yanı bırde şurubun akıntı yaptıgını bılmıyordum ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar