ezel ovulasyon tetsini kacgündür yapıyorsun
sonuclarını yazsana bi
ezel reglime 3 gün olduğu sonucuna nerden vardın.çatlamadan sonraki günleri mi saydın
ya kızlar ben çok umutsuzlaştım nedense.testteki silik çizgişler artık benim için hiç bi anlam ifade etmiyor.sanırım hamile falan değilim.allah kahretsin bu testleri.ya bende bi bozukluk var yada testlerde:uzgun:
ezel sen şurup içmiyonmu arkadaşım.o akıntı yapıyor biliyor biliyrosun
sadece akıntıya aldanıp nasıl ilişkiye giiriyon yaw
neyse olan olmuş.karbonatı filanda yapmıştın dimi.
momofda iki koyu izgi varken ilişki yaşamıştı.silikleşmesini beklememiştii ama karbonat diet takviyelri filan kullanmıştıı
sanırım onların etkiis olduu.
tabi önce Allah öle nasip etti diyelim.
yarınki ateşine bi bakalımm ondan sonra bişi söleyebilirim
canım cumartesi gecesi yaptım silik çizgi vardı dün gece yaptım silik çizgi vardı bugün yaptım çift çizgi
valla ezelcim ben artk idrarla test yapmıycam.salak gibi dün akşamda kocama yine gösterdim.o da moralimi bozdu.geçenki gibi işte bu testler bozuk heralde dedi.moralim bozuk.:uzgun:
ya kızlar ben çok umutsuzlaştım nedense.testteki silik çizgişler artık benim için hiç bi anlam ifade etmiyor.sanırım hamile falan değilim.allah kahretsin bu testleri.ya bende bi bozukluk var yada testlerde:uzgun:
bu durumda sende yumurtlamanın bittiğini düşündün dimi
evet pazar günüde bel ve kasık ağrım vardı o gün koyu çizgi olmuştur diye düşündüm o gün evde değildim test yapamadım o yüzden dünde silik çıkınca öyle sandım
ahkaç gündür çizgi var ozaman sende
insan yanılıyo tabiki
evet kanda vermiycem idrarda vermiycem.gidip kendimi balkondan atıcam:3:
ateşte ölçmüycem ...ay psikolojim bozuldu benim ya.idrar testimde ondanmı silik çıktı
offf neyse ben çıkıyorum dışarıya gidip bi test daha alıyımah
:deli::3: