kızlar gidip ovülasyon testi yapıcam ama oda arkadaşım var çantamdan çıkarmaya utanıyorum testi o bir çıksa birazcık dışarı alıp gidicem tuvalete
cebin yokmu cnm cep telefonuyle beraber al at cebine
kızlar gidip ovülasyon testi yapıcam ama oda arkadaşım var çantamdan çıkarmaya utanıyorum testi o bir çıksa birazcık dışarı alıp gidicem tuvalete
kız bilmiyorum ki bakmadım ne zamandır değişti ya sistem önceden girip bakıyorduk umut sanırım pttden mi ne şifre alınıyormuş primlerini görmek için ben onu almadım sen aldın mı_? nasıl oluyor o
sen, umut, bernil, rengin, ben, elara, güneş, umut gemisi, egem, haskena,asidemet, tazmanya, minietek ve sayamadığım diger arkadaşlar isteyen oğlan isteyen kız pırtlasın.
Yeterki pırtlayın dileğinizi...
umut bide benim şurup bitti yaa ne çabuk bitiyor o öyle benmi çok içtim acaba
Canım seninde dediğin gibi senin ve eşinin beslenmesinde birçok ortak yönler var erkek bebek için yapılanlarla arasında. Ama maşallah rabbim sana evlat arattırmamış.kızlar ben de hamile kalışlarımdan bahsedeyim...
ilk hamileliğim :yeni evliydik hiç korunmadık.ilk ay adet oldum..tabi o zaman yeni evli yeni heyecan her gün hatta gün içinde sık ilişkilerim oldu yumurta takibi hiç yapmadım çok ilgilenmiyordum öyle bişeyle..ama biz genelde çok düzenli besleniriz eşim çok dikkat eder böyle şeylere..her akşam yemeğinde mutlaka kırmızı veya beyaz et olur...eşim her sabah havuç suyu içer..ben b12 vitamini takviyesi alıyordum faazla et yemediğim için..birde folik asit içiyordum..ve 2.ay hamile olduğumu öğrendim ikiz oğluşlararıma hamile kaldım...hıı birde ben yatağın sağ tarafında yatıyorum sağa dönük uyuyordum genelde...
ikinci gebeliğim :bu gebeliğimde ilişkilerim yaşadığım sıkıntılı günlerden sonra kısmen azaldı haftada 2-3 e düştü yani gün aşırı ilişki oldu genelde...adetlerim düzensizleşti o dönem ve küçük bi hormonel tedavi gördüm ama dr um hamile kalmamda bi sakınca olmadığını söyledi o hapları içerken..sonuç olarak korunmayı bıraktığım ilk ay hamle kaldım 2.gebeliğime de
cnm onu esın kullanması gerekmıyo sadece sen kullan cnm onuyok cnm onun sayısı az ya eşimle beraber kullanıcam,tarih yaklaşırsa daha iyi anlayacağım onu ,o zaman başlamayı düşünüyorum elera öyle söylemişti,bende o zamana kadar yeşil çay içeyim diyorum arada içiyorum cnm
kız benimki duruyo sen nasıl bitirdin öyleeee
ne yaptın sabah akşam yemek kaşığımı içtin
o şurup zaten zor alınıyooo reçetesiz vermiyolar
kızlar aksamlarımı ıcıyosunuz surubu bızde sımdıden ogrenekyok şurubun kendi ölçeği varya onunla içtim hergün bir ölçek
cnm onu esın kullanması gerekmıyo sadece sen kullan cnm onu
beraber kullanıcaz cnm ben öyle biliyorum
gunaydın cnm hala gecmedı ay ALLAH kolaylık versın cnm yaherkese günaydn
yeni hamişleri kutluyorum
ben cok kötüyüm o yüzdende giremiyorum
kızlar aksamlarımı ıcıyosunuz surubu bızde sımdıden ogrenek,
herkese günaydn
yeni hamişleri kutluyorum
ben cok kötüyüm o yüzdende giremiyorum
ben yatarken içiyorum
ama ezel aklına geldikçe içimiş galiba baksana bitmiş
kızlar aksamlarımı ıcıyosunuz surubu bızde sımdıden ogrenek,