Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kız bilmiyorum ki bakmadım ne zamandır değişti ya sistem önceden girip bakıyorduk umut sanırım pttden mi ne şifre alınıyormuş primlerini görmek için ben onu almadım sen aldın mı_? nasıl oluyor o

almammı kız hemen aldım günlerimi zevkle takip ediyorum:hihi:
evet ptt ye gidiyosun 1 tl karşılığı şifre veriyolar sana
onun vezneside ayrı yerde zaten
onu muhakkak alman lazım başka şeylerdede lazım olacak

OP
M

minietek

Misafir
sen, umut, bernil, rengin, ben, elara, güneş, umut gemisi, egem, haskena,asidemet, tazmanya, minietek ve sayamadığım diger arkadaşlar isteyen oğlan isteyen kız pırtlasın.
Yeterki pırtlayın dileğinizi...

ay canım inşallahh oğluşum geliyordur kızsada inşallah kalbimin taa içinde yerleri hazır ister kız ister erkek ama önce erkek olsa çok mutlu olurdum

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
kızlar ben de hamile kalışlarımdan bahsedeyim...

ilk hamileliğim :yeni evliydik hiç korunmadık.ilk ay adet oldum..tabi o zaman yeni evli yeni heyecan her gün hatta gün içinde sık ilişkilerim oldu yumurta takibi hiç yapmadım çok ilgilenmiyordum öyle bişeyle..ama biz genelde çok düzenli besleniriz eşim çok dikkat eder böyle şeylere..her akşam yemeğinde mutlaka kırmızı veya beyaz et olur...eşim her sabah havuç suyu içer..ben b12 vitamini takviyesi alıyordum faazla et yemediğim için..birde folik asit içiyordum..ve 2.ay hamile olduğumu öğrendim ikiz oğluşlararıma hamile kaldım...hıı birde ben yatağın sağ tarafında yatıyorum sağa dönük uyuyordum genelde...

ikinci gebeliğim :bu gebeliğimde ilişkilerim yaşadığım sıkıntılı günlerden sonra kısmen azaldı haftada 2-3 e düştü yani gün aşırı ilişki oldu genelde...adetlerim düzensizleşti o dönem ve küçük bi hormonel tedavi gördüm ama dr um hamile kalmamda bi sakınca olmadığını söyledi o hapları içerken..sonuç olarak korunmayı bıraktığım ilk ay hamle kaldım 2.gebeliğime de
Canım seninde dediğin gibi senin ve eşinin beslenmesinde birçok ortak yönler var erkek bebek için yapılanlarla arasında. Ama maşallah rabbim sana evlat arattırmamış.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yok cnm onun sayısı az ya eşimle beraber kullanıcam,tarih yaklaşırsa daha iyi anlayacağım onu ,o zaman başlamayı düşünüyorum elera öyle söylemişti,bende o zamana kadar yeşil çay içeyim diyorum arada içiyorum cnm
cnm onu esın kullanması gerekmıyo sadece sen kullan cnm onu

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kahvaltımı ettım nevresımlerımı astım hındıbamı ıcıyorum sımcık sonrada evı toparlayacam ıns

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar sımdı hatırladım ya gece boncugu ruyamda gormusum ılk kemotorepıden sonra bebıs oluyo alıyo kucagına dıyom daha zaman yokmuydu nekadar cabuk gectı bek hıcbırsey olmadı bebegımıze alıp sevıyom ay ıns bısey olmamısdır cnm ya ıns

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar aklıma gelen bunlar birde ilişki şekilleri genelde derin birleşme oluyordu..
inşallah rabbim herkezin gönlüne göre veriri çok istiyorum bend e çokkk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar