Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar selaammmm.....
dayanamadım bugün test yaptım...denemeden sonra 12. gün ..reglime 4 gün kaldı.sabah ateşim 36.8 çıktı ama malesef silik bir çizgi bile yok..besbelli bir tane çizgi
moralim sıfır..:uzgun::uzgun:

ooo oooooooooo daha dört gün var hayatım dur bakalım çok acelecisin

OP
G

gunness

Misafir
brezee üzülme canım daha ilk denemen bu topik bereketli kalırsın hamiş.

kızlar ya işim çok bi yandan sizi okuyorum bi yandan hesap kitap bi de yanlış yapmışım bulamıyorum sizin yüzünüzden haa :cokkomik::cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
brezee üzülme canım daha ilk denemen bu topik bereketli kalırsın hamiş.

kızlar ya işim çok bi yandan sizi okuyorum bi yandan hesap kitap bi de yanlış yapmışım bulamıyorum sizin yüzünüzden haa :cokkomik::cokkomik:

hep umutun suçu farklı pozisyonlar denicem diye bizim kafamızı karıştırdı zilli

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Ben cikiyorum gelince devam ederiz Ezelcigim ben gelene kadar sen cikmis olursan dualarimdasin canim Rabbim sana herseyin hayirlisini versin .......

OP
B

breeze

Misafir
Canim bende kac gündür isyanlari oynuyorum ama bu Cadi Ezel bugün gerdege girecek diye bütün olumsuzluklari yarina kadar askiya aldik üzülme tatlim bi dahaki ay olur insaAllah daha cok gencsin benim gibi kart karimisin takma kafana.....

aa ezel deneme mi yapacakkk....ooo kolay gelsin cnmm:))bol bol karbonat iç cnm...off söyleyene bak ben 3 bardak içtim ama sonuç sanırım negatif...

OP
B

breeze

Misafir
kızlar ben çıkıyorum..akşam görüşürüm..kızım biraz rahatsız..uyandı...sonra konuşuruz...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
OP
E

_eZeL_

Misafir
aa ezel deneme mi yapacakkk....ooo kolay gelsin cnmm:))bol bol karbonat iç cnm...off söyleyene bak ben 3 bardak içtim ama sonuç sanırım negatif...

canım 1 haftayı aşkın her akşam içiyorum içinede 1 limon sıkıyorum öyle içiyorum bu akşamda içicem inşaAllah faydası olur

OP
E

_eZeL_

Misafir
milkgirl hoşgeldin kızzzzzzz napıyorsuuunnn geçmiş mi okuyorsun çok özledik seniiiiiiiiiii

OP
B

breeze

Misafir
uyudu kızım yine:)
ezel canım benim bioritime baksana nisan ayı için
doğum tarihim 01.08.1980
eşimin de 01.08.1976

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar