OP
_eZeL_
Misafir
- #15.001
töbe töbe o tecrübeli 12 yıl dile kolay her türlü var anlaişte kızzz:cikolata:
anladım canım bu umut çok hızlı şekilden şekile girmiş baksana :zonk:
kız dondurma yalarken alışmıyormu ki o ifadeyi veriyor anlamadım ki ilk defa görmüş gibi :deli:
kızlar selaammmm.....
dayanamadım bugün test yaptım...denemeden sonra 12. gün ..reglime 4 gün kaldı.sabah ateşim 36.8 çıktı ama malesef silik bir çizgi bile yok..besbelli bir tane çizgi
moralim sıfır..:uzgun::uzgun:
Kiz sanane belki o gözü kapali dondurma yalamayi seviyor gözünü acincada sasirmis olabilir....
brezee üzülme canım daha ilk denemen bu topik bereketli kalırsın hamiş.
kızlar ya işim çok bi yandan sizi okuyorum bi yandan hesap kitap bi de yanlış yapmışım bulamıyorum sizin yüzünüzden haa
anladım canım bu umut çok hızlı şekilden şekile girmiş baksana :zonk:
Canim bende kac gündür isyanlari oynuyorum ama bu Cadi Ezel bugün gerdege girecek diye bütün olumsuzluklari yarina kadar askiya aldik üzülme tatlim bi dahaki ay olur insaAllah daha cok gencsin benim gibi kart karimisin takma kafana.....
Ben cikiyorum gelince devam ederiz Ezelcigim ben gelene kadar sen cikmis olursan dualarimdasin canim Rabbim sana herseyin hayirlisini versin .......
Gerdege girdiginde ilk defa p....görmüs genc kiz ifadesi bu ne düsünüyordu acaba ay bu ne kadar büyük mü yoksa ay bu ne kadar kücükmü ?
kız dondurma yalarken alışmıyormu ki o ifadeyi veriyor anlamadım ki ilk defa görmüş gibi :deli:
aa ezel deneme mi yapacakkk....ooo kolay gelsin cnmm)bol bol karbonat iç cnm...off söyleyene bak ben 3 bardak içtim ama sonuç sanırım negatif...
hep umutun suçu farklı pozisyonlar denicem diye bizim kafamızı karıştırdı zilli
aa ezel deneme mi yapacakkk....ooo kolay gelsin cnmm)bol bol karbonat iç cnm...off söyleyene bak ben 3 bardak içtim ama sonuç sanırım negatif...
bu işler yine bana kaldı
Bernil gelince size çoook kızacak
bu işler yine bana kaldı
Bernil gelince size çoook kızacak
eee tabi sana kızacak tecrübe sende
üçümüzün adı çıktı zaten gündüz kuşakları
diye haa