Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
Ezelcigim bugün senin icin büyük gün ve sen her isi basari ile yapan ( ki islerinde 10 isi yapan tek elemansin buda basarili oldugunu gösterir) birisi olarak bu denemende aylardir dilinde dua ,gönlünde sevda olan biricik Sehzade Mehmet Kayranin temelini Rabbimin izni ile bugün atacaksin sonu güzel olan bu hayirli iste sana basarilar diliyorum esinin beline kuvvet seninde vajinana islaklik .......:cokkomik:

bu kadar açık ve net ancak anlatılırdı :cokkomik:

OP
E

_eZeL_

Misafir
Ezelcigim bugün senin icin büyük gün ve sen her isi basari ile yapan ( ki islerinde 10 isi yapan tek elemansin buda basarili oldugunu gösterir) birisi olarak bu denemende aylardir dilinde dua ,gönlünde sevda olan biricik Sehzade Mehmet Kayranin temelini Rabbimin izni ile bugün atacaksin sonu güzel olan bu hayirli iste sana basarilar diliyorum esinin beline kuvvet seninde vajinana islaklik .......:cokkomik:
merci canım bide benim için orgazm dile -ciko

OP
M

minietek

Misafir
yok o saate kalmaz inşaAllah erken gelir kocam erken erken hallederiz işimizi sabredemem o saate kadar

canım biz çalışmanın olduğu gün mevlütte okunmus olan sudan içtik bende içtim eşimede içirdim

sendede varsa okunmuş hacdan gelen hurma falan yıyın öle yapın kızz

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Uçak New York'a yaklaşırken iki pilot konuşmaktadırlar. Ne var ki mikrofon açık kalmıştır ve konuşulanlar bütün yolcularca dinlenmektedir.
- New York'a iner inmez, önce ılık bir banyo yapacağım. Sonra buzlu bir duble viski içeceğim, sonra da o sarışın saçlı, uzun bacaklı hostesle...
Bunları duyan sarışın saçlıi uzun bacaklı hostes hemen pilot kabinine doğru koşmaya başlar. Yaşlı bir yolcu, hostesin yolunu keser:
- Acele etme kızım. Bırak da rahat rahat viskisini içsin.

Ezel hadi gülde morelin yüksek olsun .....

OP
E

_eZeL_

Misafir
bide umut şu karakter varken ne olmuş oluyor ----> :saskin: bir açıklama getirebilirmisin canım

OP
B

breeze

Misafir
kızlar selaammmm.....
dayanamadım bugün test yaptım...denemeden sonra 12. gün ..reglime 4 gün kaldı.sabah ateşim 36.8 çıktı ama malesef silik bir çizgi bile yok..besbelli bir tane çizgi
moralim sıfır..:uzgun::uzgun:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
kızlar selaammmm.....
dayanamadım bugün test yaptım...denemeden sonra 12. gün ..reglime 4 gün kaldı.sabah ateşim 36.8 çıktı ama malesef silik bir çizgi bile yok..besbelli bir tane çizgi
moralim sıfır..:uzgun::uzgun:

Canim bende kac gündür isyanlari oynuyorum ama bu Cadi Ezel bugün gerdege girecek diye bütün olumsuzluklari yarina kadar askiya aldik üzülme tatlim bi dahaki ay olur insaAllah daha cok gencsin benim gibi kart karimisin takma kafana.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar