BerniL haftaya bi arkadasimin esi Istanbula geliyor istedigin takviyeler varsa yaz göndereyim onunla o kargo ile göndersin sana burada daha uygun biliyorsun hem de benden sen bana her namaz sonunda dua et yeter .....
Nasilsiniz kizlar bende morel yerlerde geziyor mantar gecmemis ve dün yeniden fitil,krem,antibiotik yazdi 6 gün kullanacam hala regl olamadim Rabbime isyan etmek istemiyorum ama diger yandanda hay benim sansima tükreyim diyorum ben cok büyük konusmustum anneme ben cok cocuk yapacam senin gibi 2 tanede kalmiyacam demistim annemde Allah verirse olur bu senin elinde degil demisti benim kaderime 2 tane yazdi 2 tane oldu demisti simdi düsünüyorum ve benim istememle olmuyor iste hep bi problem oluyor yasim 35 Eccenin hesabi ile 37 of of yesilayci olarak sigaraya basliyasim var...:dertli:
Nasilsiniz kizlar bende morel yerlerde geziyor mantar gecmemis ve dün yeniden fitil,krem,antibiotik yazdi 6 gün kullanacam hala regl olamadim Rabbime isyan etmek istemiyorum ama diger yandanda hay benim sansima tükreyim diyorum ben cok büyük konusmustum anneme ben cok cocuk yapacam senin gibi 2 tanede kalmiyacam demistim annemde Allah verirse olur bu senin elinde degil demisti benim kaderime 2 tane yazdi 2 tane oldu demisti simdi düsünüyorum ve benim istememle olmuyor iste hep bi problem oluyor yasim 35 Eccenin hesabi ile 37 of of yesilayci olarak sigaraya basliyasim var...:dertli:
canım bozma moralını herşeyde bir hayır vardır tedavini ol sonrada devam edersin ALLAH tan umudunu kesme gönlünü ferah tut
canım bozma moralını herşeyde bir hayır vardır tedavini ol sonrada devam edersin ALLAH tan umudunu kesme gönlünü ferah tut
evet Haskena herşeyde bir hayır vardır Rabbim sınıyor sağlıkla sıhatle gelecek evladın Allahın izniyle
kızlar boncuk için açılan topik nerde bilgi verirmısınız
niye kimse yazmıyooo n eiş yapıyosunuzzzz
Haskena laydys te hamileee
HASKENA
rabbim büyük dur nedir bu acalennn bak kaç arkadaş aylardır deniyoruz olmuyor biz ne yapalım ozaman
dur canım ne bu isyan halleri herşeyin vardır
bi hayrı hem nerden çıktı büyük konuştum
demeler falan aaa sen merak etme mantarında geçer hamile de kalırsın
cnm canını sıkma inş en yakın zamanda oğlun yola çıkar,çok istiyosan bide kırkında bi altın vuruş yaparsın bir tane daha,:elis:
bu gün bana geçmek bilmiyor akşama deneme var ya çok heycanlıyım
bugün domatesli ve bol tuzlu menemen vardı kızlar güzelce yedim , bulgurda vardı dimi bizde