Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
BerniL haftaya bi arkadasimin esi Istanbula geliyor istedigin takviyeler varsa yaz göndereyim onunla o kargo ile göndersin sana burada daha uygun biliyorsun hem de benden sen bana her namaz sonunda dua et yeter .....

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
Nasilsiniz kizlar bende morel yerlerde geziyor mantar gecmemis ve dün yeniden fitil,krem,antibiotik yazdi 6 gün kullanacam hala regl olamadim Rabbime isyan etmek istemiyorum ama diger yandanda hay benim sansima tükreyim diyorum ben cok büyük konusmustum anneme ben cok cocuk yapacam senin gibi 2 tanede kalmiyacam demistim annemde Allah verirse olur bu senin elinde degil demisti benim kaderime 2 tane yazdi 2 tane oldu demisti simdi düsünüyorum ve benim istememle olmuyor iste hep bi problem oluyor yasim 35 Eccenin hesabi ile 37 of of yesilayci olarak sigaraya basliyasim var...:dertli:

canım bozma moralını herşeyde bir hayır vardır tedavini ol sonrada devam edersin ALLAH tan umudunu kesme gönlünü ferah tut

OP
E

_eZeL_

Misafir
Nasilsiniz kizlar bende morel yerlerde geziyor mantar gecmemis ve dün yeniden fitil,krem,antibiotik yazdi 6 gün kullanacam hala regl olamadim Rabbime isyan etmek istemiyorum ama diger yandanda hay benim sansima tükreyim diyorum ben cok büyük konusmustum anneme ben cok cocuk yapacam senin gibi 2 tanede kalmiyacam demistim annemde Allah verirse olur bu senin elinde degil demisti benim kaderime 2 tane yazdi 2 tane oldu demisti simdi düsünüyorum ve benim istememle olmuyor iste hep bi problem oluyor yasim 35 Eccenin hesabi ile 37 of of yesilayci olarak sigaraya basliyasim var...:dertli:

canım bozma moralını herşeyde bir hayır vardır tedavini ol sonrada devam edersin ALLAH tan umudunu kesme gönlünü ferah tut

evet Haskena herşeyde bir hayır vardır Rabbim sınıyor sağlıkla sıhatle gelecek evladın Allahın izniyle

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Mimoza hamile mi cok sevindim Rabbim hayirli ve saglikli bir evlad yazmistir kaderine insaAllah...Dün aksam geldim ama gecmisi okuyamadim Boncugun sayfasi icin kopy aldim kizlar konuyu yaptim sabahta sitedeki %50 topige girip tek tek hepsine konunun linkini kopy yaptim yani milletin gözüne gözüne soktum ne kadar cok dua eden olursa o kadar iyi degilmi ama ......

OP
G

gunness

Misafir

dur canım ne bu isyan halleri herşeyin vardır
bi hayrı hem nerden çıktı büyük konuştum
demeler falan aaa sen merak etme mantarında geçer hamile de kalırsın

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
HASKENA

rabbim büyük dur nedir bu acalennn bak kaç arkadaş aylardır deniyoruz olmuyor biz ne yapalım ozaman

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

cnm canını sıkma inş en yakın zamanda oğlun yola çıkar,çok istiyosan bide kırkında bi altın vuruş yaparsın bir tane daha,:elis:

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

evet Haskena herşeyde bir hayır vardır Rabbim sınıyor sağlıkla sıhatle gelecek evladın Allahın izniyle

Canlarim ince düsünceniz icin tesekkür ederim beni üzen gec olmasi degil yani olacagini bilsem 1 yil sonra olsun hani bunu kendime sorun yapmam ama hep deneme yapmak istedigim zaman karsima bi engel cikmasi beni umutsuzluga sürüklüyor yani regl olmak icin yapmadigim kalmadi sogan suyu kabugu,adacayi,kekikcayi,papatya-biberiye cayi nette her buldugum otu moku ictim bu catlakta mudahale etmiyor ecz de recetesiz alamiyorum geri bunlar ya hicbir zaman cok gerekmedikce naturluktan uzaklasmiyorlar cocuk hasta olur ates icinde yanar bi ates düsürücü surup vermezler 3 gün kendi kendine gecmesini beklerler eger gecmezse mudahale ederler vucudu ilaca alistima taraftari degiller hay sizin aliskanliklariniza .............

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
Haskena laydys te hamileee

Ay bugün güzel haberler aliyoruz desene darisi bizlerin basina hayirli ve sagliklisi ile....

HASKENA

rabbim büyük dur nedir bu acalennn bak kaç arkadaş aylardır deniyoruz olmuyor biz ne yapalım ozaman

Umutcugum ben deneme safhasina hic gecemiyorum ki denesem olmasa tamam ama ben yolun basinda 1-0 maglup oluyorum hep .....Destegin icin sagol.....

dur canım ne bu isyan halleri herşeyin vardır
bi hayrı hem nerden çıktı büyük konuştum
demeler falan aaa sen merak etme mantarında geçer hamile de kalırsın

InsaAllah canim üstümde öyle büyük baskilar varki hafta sonu kayinpederim diyorki evde oturuyorsun cocukta yuvaya gidiyor ne bekliyorsunuz ikinci cocuk icin hemde misafirler yaninda konusuyor gelen misafirin gelini arka arkaya yapti 2 cocugunu böbürleniyordu ay simdi cok rahatim ben yapamam öyle diyor rahata kavustuktan sonra ikinci cocuk onun icin arka arkaya yapmis tamamda her insan gibi her kadininda düsüncesi bir degil ayrica ben istemiyormuyum ama olmadi ne yapayim simdi kontrollerimde hersey yolunda cikiyor ama bu defada baska sorunlar oluyor aman kafam karisik hani okey ben baskasi icin cocuk yapmiyorum ama hani istiyorum ya birde böyle söylenince dahada bi sorun haline getirmeye basladim .....

cnm canını sıkma inş en yakın zamanda oğlun yola çıkar,çok istiyosan bide kırkında bi altın vuruş yaparsın bir tane daha,:elis:

Ay ay Rabbim agzindan isitsin zaten bi ikinciyi tuturayim dogup 5 aylik olunca ücüncü icin denemeye baslayacam ....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar