bende druma sorarım bakalım bişeyler ama bi bildiği olsa kendine yapardı sanırım çünkü dr umun 2 kızı var ?
egem sen nerde oturuyosun cnm hangi şehir
bende druma sorarım bakalım bişeyler ama bi bildiği olsa kendine yapardı sanırım çünkü dr umun 2 kızı var ?
egem sen nerde oturuyosun cnm hangi şehir
kız benımde elcıdı ekran valla ogun sureklı kucagıma alırım napıyım anacım ogunde ıs yapmayı vereyım
sagol cnm yap yap bol patates tuketcez artık rengın etde tuketıyomusun bcm
bursa da oturuyorum canım..
ama izmirliyim
amin cnm allah razı olsun, hepimiz inşallah
canim hayirli olsun bitanemmm Allah tamamina erdirsinnnn
massalah ne dıyım bcm ıns oglusun gelecek supersın valla ben gunde en fazla ıkı ogun yıyebılıyorum ya kahvaltıyı sımdı ettım bıde 5 6 gıbı yerım tmm aksamda meyve mısr felan patlatıyom ezel sence nasıl bcm :dertli:evet cnm ette tüketiyorum,patatesteeşim çok şaşırıyo çok düzenli besleniyomuşum öyle diyo
massalah ne dıyım bcm ıns oglusun gelecek supersın valla ben gunde en fazla ıkı ogun yıyebılıyorum ya kahvaltıyı sımdı ettım bıde 5 6 gıbı yerım tmm aksamda meyve mısr felan patlatıyom ezel sence nasıl bcm :dertli:
kilon nasıl bu arada bernilciğim kaç kilo verdin
massalah ne dıyım bcm ıns oglusun gelecek supersın valla ben gunde en fazla ıkı ogun yıyebılıyorum ya kahvaltıyı sımdı ettım bıde 5 6 gıbı yerım tmm aksamda meyve mısr felan patlatıyom ezel sence nasıl bcm :dertli:
7 kılo verdım cnm zaten sparo devam artık almayımda koruyayım dıyorum mecburen oglusum ıcın bu dıyete gectım sımdılık ama dıkkat edıyom gene herseyın fazlası zarar be guzelım
tsk ler tatlım ewet ewet kayısıyada basladım gunde ıkı tane yıyorum artık donnusumlu olarak yerız heraldeharika canım kızlar ara öğünde yapıyorsunuz dimi kuru kayısı kara üzüm kurusu kuru incir falan yeşil çayınızın hindibanın yanıda buları yeyin hem içimini kolaylaştırır
7 kılo verdım cnm zaten sparo devam artık almayımda koruyayım dıyorum mecburen oglusum ıcın bu dıyete gectım sımdılık ama dıkkat edıyom gene herseyın fazlası zarar be guzelım
kızlar bu gün benim için dua edermisiniz bu akşam deneme var Allahın izniyle inşaAllah hayırlısıyla erkek bebeğe hamile kalırım bu gece
kızlar bu gün benim için dua edermisiniz bu akşam deneme var Allahın izniyle inşaAllah hayırlısıyla erkek bebeğe hamile kalırım bu gece