Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

_eZeL_

Misafir
tazmanyaaa sen ateşini ölçüyormusun nasıl denemeden sonra yüksek gidiyor mu_?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
evet cnm ette tüketiyorum,patateste:cokkomik: eşim çok şaşırıyo çok düzenli besleniyomuşum öyle diyo
massalah ne dıyım bcm ıns oglusun gelecek supersın valla ben gunde en fazla ıkı ogun yıyebılıyorum ya kahvaltıyı sımdı ettım bıde 5 6 gıbı yerım tmm aksamda meyve mısr felan patlatıyom ezel sence nasıl bcm :dertli:

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kız ıgrenc bu otun tadı sımdı ıctım valla nefes almadan ıctım rengın nasıl ıcıyon sen bcm :dertli:

OP
E

_eZeL_

Misafir
massalah ne dıyım bcm ıns oglusun gelecek supersın valla ben gunde en fazla ıkı ogun yıyebılıyorum ya kahvaltıyı sımdı ettım bıde 5 6 gıbı yerım tmm aksamda meyve mısr felan patlatıyom ezel sence nasıl bcm :dertli:

harika canım kızlar ara öğünde yapıyorsunuz dimi kuru kayısı kara üzüm kurusu kuru incir falan yeşil çayınızın hindibanın yanıda buları yeyin hem içimini kolaylaştırır

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
harika canım kızlar ara öğünde yapıyorsunuz dimi kuru kayısı kara üzüm kurusu kuru incir falan yeşil çayınızın hindibanın yanıda buları yeyin hem içimini kolaylaştırır
tsk ler tatlım ewet ewet kayısıyada basladım gunde ıkı tane yıyorum artık donnusumlu olarak yerız heralde

OP
E

_eZeL_

Misafir
kızlar bu gün benim için dua edermisiniz bu akşam deneme var Allahın izniyle inşaAllah hayırlısıyla erkek bebeğe hamile kalırım bu gece

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
kızlar bu gün benim için dua edermisiniz bu akşam deneme var Allahın izniyle inşaAllah hayırlısıyla erkek bebeğe hamile kalırım bu gece

ıns cnm ıns buyuklerın duası olsun rabbım bu gece ıns bı erkek evlat nasıp etsın sana saglıklı bı sekılde amınnnn

OP
G

gunness

Misafir

inşallah canım ya hamile kalırsın ve oğluşunu alırsın kucağına.

soğuk duş,kahve,yastık altına koy bunları unutma haa.
eşin ve sen hangi takviyeleri alıyodunuz
folik ile çinko mu sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar