Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
G

gunness

Misafir
bakın bu momofun yazısı kızlar saç kurma için ne yazmış kafam karıştı şimdi bende sevinmiştim saç kurutmayla kurut deyince

ben de hatırladım bu msjı benim dekafam karıştı şimdi onu araştırıyorum :ilknur:

canım en son döngüm 32 gün sürdü ama düzensiz benim döngülerim dün eve gittiğimde test yaptım silik çizgi vardı

ateşe göre bugün ama test kafamı karıştırdı
deneme yapacan mı bugün

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]umut bak ateş tablomu gönderiyorum şeffaf akıntım var akşamdan beri

[/sıze]

ezel akşama çalışma yapcaksın dolayısıyla hadi bakalım inşallah erkeğini yakalarsın

layds canımm çok sevindimm canım bu haberi bekliyordumm

ben dedim size herkes hamile kalcak burdaki hamiş olcaz hepimiz ve artıkın ne yemek gerek nasıl beslenmek gerek konusunu hamişlik için yazcak herkesss

evet sıradaki:))))

umut ezel hadi kızlarrr

OP
E

_eZeL_

Misafir
ben de hatırladım bu msjı benim dekafam karıştı şimdi onu araştırıyorum :ilknur:

ateşe göre bugün ama test kafamı karıştırdı
deneme yapacan mı bugün

evet canım Allah kısmet ederse akşama çalışma yapıcam ben ve kasık ağrım var test benimde kafamı karıştırdı silik çıkınca koyu çıkmasını bekliyordum bu akşam gittiğimdede yaparım test bakalım nasıl çıkacak

ezel akşama çalışma yapcaksın dolayısıyla hadi bakalım inşallah erkeğini yakalarsın

layds canımm çok sevindimm canım bu haberi bekliyordumm

ben dedim size herkes hamile kalcak burdaki hamiş olcaz hepimiz ve artıkın ne yemek gerek nasıl beslenmek gerek konusunu hamişlik için yazcak herkesss

evet sıradaki:))))

umut ezel hadi kızlarrr

minietek sen ne dersin ateşim konusunda bugün çatlar öı yumurtam bel ağrım var şu anda ve kasığımda batma var

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
gunaydın kızlar ..

sac kurutma makınesıne hıc takılmayın ben hıc kullanmam eesım cok sıkayetcıdır bu huyumdan ama sevmem kurutmayı 3 kızım var bence hepsını toplu halde yapmamız gerekıyo bırı bı işe yaramıyo yanı dıyetsız ıyon ıyonsuz dıyet vs..gıbı ezel bende hatırladım momofun o yazısını ewet cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
rengın hındıbayı sıcak sumu koyup kaynatıyon yoksa soguk sumu koyup kaynatıyon cnm ??kac dkk bıde kaynatıyon?

OP
M

minietek

Misafir
[sıze="3"]

evet canım allah kısmet ederse akşama çalışma yapıcam ben ve kasık ağrım var test benimde kafamı karıştırdı silik çıkınca koyu çıkmasını bekliyordum bu akşam gittiğimdede yaparım test bakalım nasıl çıkacak

minietek sen ne dersin ateşim konusunda bugün çatlar öı yumurtam bel ağrım var şu anda ve kasığımda batma var
[/sıze]

ezel bence yarın sabah ateş yükselmiş olcak sen bugün yumurtlucaksın ve bence kesınlıkle akşam çalışma olması gerek eğer 4-5 gündür perhızdeysenız de erkeği yakalama şansınız çok olcak

OP
G

gunness

Misafir
gunaydın kızlar ..

sac kurutma makınesıne hıc takılmayın ben hıc kullanmam eesım cok sıkayetcıdır bu huyumdan ama sevmem kurutmayı 3 kızım var bence hepsını toplu halde yapmamız gerekıyo bırı bı işe yaramıyo yanı dıyetsız ıyon ıyonsuz dıyet vs..gıbı ezel bende hatırladım momofun o yazısını ewet cnm

günaydın bernil h.g

günaydın kızlar nasılsınız bakalım

egem sana da günaydın h.g

OP
M

minietek

Misafir
Mimoza
layds

kızlar ne güzel hamış haberlerı başladı allah sağlıkla devamlarını naip etsin inşallah

OP
E

_eZeL_

Misafir
ezel bence yarın sabah ateş yükselmiş olcak sen bugün yumurtlucaksın ve bence kesınlıkle akşam çalışma olması gerek eğer 4-5 gündür perhızdeysenız de erkeği yakalama şansınız çok olcak

canım en son cumartesi gecesi yaptık fiki fiki sonra yapmadık hiç hatta akşam şeffaf akıntı görünce eşime yapsakmı dedim yarın yapalım cumartesi yaptık gün aşırı olmasın dedi

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
rengın hındıbayı sıcak sumu koyup kaynatıyon yoksa soguk sumu koyup kaynatıyon cnm ??kac dkk bıde kaynatıyon?

cnm ketılda ısıtıyorum fincana 3-4 tane atıyorum ılıyana kadar demlendiriyorum,sonra yarım limon ve stevia atıyorum,kaynatma cnm çok acı oluyo, ben ilkini öyle yapmıştım çok kötü oluyo tadı bende ezelden öğrenmiştim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar