Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
M

Mertim

Misafir
öncelikle saol canım..
evet gülen yüz çıktı sabah ikinci idrarla yaptım.ilkini gece kalkmıştım :)
ertesi gün öğlen ilişki oldu.gece ateş ölçtüm.eni düşüşü yakaladım.sonra ani çıkışı görüncede tekrar test yaptım.gülen yüz yoktu.ve deneme yaptım.bu kadar:1:

Anladim canim tesekkur ederim cvbin icin...
Benim gecen ay ki durumum gibi olmus..hatta zamanlamalarimiz bile uymus gibi..bende gece yapabilmis olsaydim sanirim gulen yuzu gorucektim..ertesi sabah hissettim su ictim diye sabah yapamamistim,oglen 2 gibi yapmistim ilk testi hemen gulen yuz cikmisti..
sagol canim tekrar.

egem

Daimi Üye
Tepki
517
kızlar hamilelik haberleri süperrr
biz de bu ayy 1 günn bi kazaya kurban gittik ama inşallah bişeycik olmamıştır...
5 nisanda reglim sabırsızlıkla bekliyorum

OP
A

asidemet

Misafir
kız evladı rahmet erkek evladı nimettir,ALLAH nimet için sorgu sual eder rahmet için ödüllendirir:sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin::sirin:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Anladim canim tesekkur ederim cvbin icin...
Benim gecen ay ki durumum gibi olmus..hatta zamanlamalarimiz bile uymus gibi..bende gece yapabilmis olsaydim sanirim gulen yuzu gorucektim..ertesi sabah hissettim su ictim diye sabah yapamamistim,oglen 2 gibi yapmistim ilk testi hemen gulen yuz cikmisti..
sagol canim tekrar.

canım bir şey soracağım 14 tanesini ne kadar kullanabiliriz o testlerin? 28 ini ne kadar? biliyor musun?bir de test bittiği zaman sadece test çubuğu alamıyor muyuz?

OP
M

Mertim

Misafir
canım bir şey soracağım 14 tanesini ne kadar kullanabiliriz o testlerin? 28 ini ne kadar? biliyor musun?bir de test bittiği zaman sadece test çubuğu alamıyor muyuz?

canim aslinda senin duzenine bagli..
yani yumurtlamani hic kestiremiyosan adetin biter bitmez baslarsan ve yumurtlaman gec olup o gune kadar kullanirsan cok tuketebilirsin..ama az cok biliyosan yumurtlama tarihlerini hemen adet biter bitmez baslamassinda 3-4 gun sonrasinda baslarsin..
mesela ben normalde 28 gunde bir adet olurdum..buna gore 14.gun yumurtlamam gerekir bende 12.gun basliyordum test yapmaya..
ama son 2 aydir 26 gune dustu adetlerim..stresten heralde:( oyuzden 11.gun baslamistim..
simdi kimyasal gebelikten sonra adet duzenim ne olur hic bilmiyorum..oyuzden yumurtlama hesabi icin ne zaman baslarim onuda bilmiyorum cnm ya:(
gun icerisinde 1 kez test yeterli oluyor zaten canim..yani ayda max. 3-4 test gidebilir.tabi dedigim gibi yumurtlamana gore canim..onu tespit edene kadar..bide gun icerisinde 1 den cok yapmak istersen bu sayiyi 2 katina cikarirsin cnm..
boyle iste cnm..umarim yardimci olabilmisimdir..

OP
M

Mertim

Misafir
buarada test cubugu alinmiyor bildigim kadariyla cnm..
7 lik de alsan icinde digital kismi ile beraber geliyor..
bide 28 lik nekadar gider demissin..
yani aylik 4 tane kullansan 14 luk paket 3 ay kullanilabilir..
28 lik pakette 6-7 ay yani..
bide bu site baya uygun canim..diger bir cok sitede dikkat ettim sadece 7 lik 35$ bunda 14 luk 36$

OP
E

Elara

Misafir
buarada test cubugu alinmiyor bildigim kadariyla cnm..
7 lik de alsan icinde digital kismi ile beraber geliyor..
bide 28 lik nekadar gider demissin..
yani aylik 4 tane kullansan 14 luk paket 3 ay kullanilabilir..
28 lik pakette 6-7 ay yani..

aslında ilk etapta 7 kullanımlık bile işimizi görür bence
2 ay gider bizeee
mimoza 20 kullanımlık aldı o kadar para bayıldıı ama ilk denemde tutturdu maşallahh:)

mimoşşşş bize sat indirimli fiyatına bacımm:D

OP
M

Mertim

Misafir
aslında ilk etapta 7 kullanımlık bile işimizi görür bence
2 ay gider bizeee
mimoza 20 kullanımlık aldı o kadar para bayıldıı ama ilk denemde tutturdu maşallahh:)

mimoşşşş bize sat indirimli fiyatına bacımm:D

Evet tabi ealara..
kullanimina bagli..7lik 2 ay kullanabilirsin tabiki..
ama rahat olim acaba kacirimiyim diye endise etmemk icin ilk etapta 14 luk bile yeterli bence..ve 14luk rahatlikla 3 ay gidebilir..

OP
E

Elara

Misafir
mertim deneme yapmdan öncee haberimiz olsun mutlaka cnöm
bioritimede bakayım sana dogum tarihini yollaa
bakmışmıydım yoksa?

egem

Daimi Üye
Tepki
517
yumurtlama gününü takip etmek için alıyorsunuz sanırım bu testleri hayırlısı olur inşallah..

OP
M

Mertim

Misafir
mertim deneme yapmdan öncee haberimiz olsun mutlaka cnöm
bioritimede bakayım sana dogum tarihini yollaa
bakmışmıydım yoksa?

Tamam canim...
bioritime gecen ay kimyasal gebelikte bakmistin canim..
nisan ayi icin onceden bakilabiliyormu canim??
ozeline gonderdim canim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar