Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
link veremiyorum kizlar acisiyla tatlisiyla bölümünde konu basligi ""Hadi Bütün Dualarimiz Boncuk icin Olsun "" ....

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
ALLAH'IM

{✿}*{✿}Acizlikten,
{✿}*{✿}Fakirlikten,
{✿}*{✿}Cimrilikten,...
...{✿}*{✿}Korkaklıktan,
{✿}*{✿}Tembellikten,...
{✿}*{✿}Hilekar Dosttan,
{✿}*{✿}Faydasız İlimden,
{✿}*{✿}Kabir Azabından,
{✿}*{✿}Ağlamayan Gözden,
{✿}*{✿}Sıkıntı ve Hüzünden,
{✿}*{✿}Ürpermeyen Kalpten,
{✿}*{✿}Her Türlü Hastalıktan,
{✿}*{✿}Hayatın Fitnelerinden,
{✿}*{✿}Borç altında Kalmaktan,
{✿}*{✿}Kabul Olunmayan Duadan,
{✿}*{✿}Doymak Bilmeyen Nefisten,
{✿}*{✿}İhtiyarlayıp Ele Avuca Düşmekten,
{✿}*{✿}Zalim Olmaktan ve Zulme Uğramaktan,
{✿}*{✿}İsyan Ettiren Fakirlikten ve Azdıran Zenginlikten,
{✿}*{✿}Geçmişe Kederlenmekten ve Geleceğe Kaygılanmaktan,
{✿}*{✿}SANA SIĞINIRIM.DUAlarmızı kabul buyur.. amin amin amin

OP
A

asidemet

Misafir
merhb cnm spirali saglık ocagındamı takdırdın yoksan kendin özelmi aldınn?teşklr

canım hastanede taktırdım 5 sene doldu kayma yaptı sonra çıkarrttırdım 4 ay dinlenme molası verildi sonra tekrar hastanede taktırdım 6 sene sonunda kendi isteğimle çıkarttırdım eğer sende taktıracaksan sağlık ocağına gitme bence tıp merkezlerinde kadın doğum doktoru var orada yaptır

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
inşallah canım benim ilişkilerim genelde ıslak oluyo:cee oldukça ıslaktı ..çok az bi kaçak oldu ama yine de birden içime kurt düştü şimdi..yoksa pek önemsememiştim..riskli günlerden 1 gün sonra olmuş :(
peki sence gebe kaldıysam kız ihtimali mi yüksek erkek mi

Eloşşşşşşşşş bak kanıtlandı,ne kadar ıslak vajen ve ilişki o kadar y sperm...işte egem örnek:)

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bernill siparişlerini verdinmi cnm?
yok cnm sımdı vercem ıns

Kizlar bide bisey sorucam,,ben bu arisutu polen karisimin yemege basladigimdan buyana afedersiniz idrarimin rengi kirmizi gibi olmaya basladi..yani nedeni bundanmidir bilmiyorum tabide..herseyden korkar oldum zaten..acaba nedir ki bu simdi..birkac gundur dikkat ediyorum afedersiniz koyu sari ama kirmizimsi..once kan zannettim..ama afedersiniz peceteye silince hic kan falan yok..2 nisanda tekrar dr a gidicez.onda soyleyim.idrar tahlilimi yapar heralde..
Bernilcim sende kullaniyodun sanirim,Ezel sende kullaniyordun sanirim sizde boyle bir sikayet oldumu kizlar??
yok cnm ben kullanmıyom ezel kullanıyo sanırsam

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
Slm kızlar nasılsınız ben heç iyi değilim ölüyorum yorgunluktan dün 3 de yattım sabah 6.30 kalktım temizlik için bayan geldi bi başladıysak şimdi oturuyorum daha belim çokk ağrıdı halada bitmedi yaa vestiyerle banyo kaldı sizden ne haber

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Kizlar bide bisey sorucam,,ben bu arisutu polen karisimin yemege basladigimdan buyana afedersiniz idrarimin rengi kirmizi gibi olmaya basladi..yani nedeni bundanmidir bilmiyorum tabide..herseyden korkar oldum zaten..acaba nedir ki bu simdi..birkac gundur dikkat ediyorum afedersiniz koyu sari ama kirmizimsi..once kan zannettim..ama afedersiniz peceteye silince hic kan falan yok..2 nisanda tekrar dr a gidicez.onda soyleyim.idrar tahlilimi yapar heralde..
Bernilcim sende kullaniyodun sanirim,Ezel sende kullaniyordun sanirim sizde boyle bir sikayet oldumu kizlar??

cnm bende kullanıyorum 6 gündür falan bende öyle bişey olmadı bol su içmiyomusun

layds

Aktif Üye
Tepki
97
Slm kızlar nasılsınız ben heç iyi değilim ölüyorum yorgunluktan dün 3 de yattım sabah 6.30 kalktım temizlik için bayan geldi bi başladıysak şimdi oturuyorum daha belim çokk ağrıdı halada bitmedi yaa vestiyerle banyo kaldı sizden ne haber

canım boşversene niye yoruyorsun kendini okadar,
yaprakçım sana birşey sorucam, ne taraftan yumurtladığını biliyormusun sen, yada ilk haftalar nerde hissetmiştin

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

hoşgeldin cnm ,niye o kadar sıkıştırıyosun temizliği yavaş yavaş yapsan ,kadın 6,5 tamı geldi çok erken değilmi senmi erken kalktın

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
canım boşversene niye yoruyorsun kendini okadar,
yaprakçım sana birşey sorucam, ne taraftan yumurtladığını biliyormusun sen, yada ilk haftalar nerde hissetmiştin
Canım ne taraftan yumurtladım onu bilmiyorum ama daha ilk zamanlardan sağ tarafımda ağrı ve seğirmeler hissetmeye başladım canım
hoşgeldin cnm ,niye o kadar sıkıştırıyosun temizliği yavaş yavaş yapsan ,kadın 6,5 tamı geldi çok erken değilmi senmi erken kalktın

Yok canım kadın 8 de geldi ben kızım okula gidiyo onun için kalktım biraz toparlandım kadın geldi neyse azladık şuaralar doğurmassam zamanından önce doğurmam heralde

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
Canım ne taraftan yumurtladım onu bilmiyorum ama daha ilk zamanlardan sağ tarafımda ağrı ve seğirmeler hissetmeye başladım canım

Yok canım kadın 8 de geldi ben kızım okula gidiyo onun için kalktım biraz toparlandım kadın geldi neyse azladık şuaralar doğurmassam zamanından önce doğurmam heralde

ne kadar kaldı cnm doğuma

layds

Aktif Üye
Tepki
97
bende seni bekliyordumm
hamşmiisin yoksa:)

evet hamileyim :) cnm idrar testi bariz koyu çizgi geçen ay böle olmamıştı, kanda vericem en kısa zamanda
bakalım hayırlısı
elaracım bizim listede olan kızlardan sağdan yada soldan yumurtlamaya ilişkin bir bilgi yok demi

ok cnm teşekkürler,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar