Kızlarrrrrrrr sonunda buldum sizi Haskena nın nikiyle buldum çok aradım ....sizden gelen mesajlarda hep virüs yazıyordu anlaşılmıyordu çok özledim sizleriiiii nasılsınız :cee
valla bacım sipral vardı 11 sene korudu beni
merhb cnm spirali saglık ocagındamı takdırdın yoksan kendin özelmi aldınn?teşklr
inşallah canım benim ilişkilerim genelde ıslak oluyo:cee oldukça ıslaktı ..çok az bi kaçak oldu ama yine de birden içime kurt düştü şimdi..yoksa pek önemsememiştim..riskli günlerden 1 gün sonra olmuş
peki sence gebe kaldıysam kız ihtimali mi yüksek erkek mi
yok cnm sımdı vercem ınsbernill siparişlerini verdinmi cnm?
yok cnm ben kullanmıyom ezel kullanıyo sanırsamKizlar bide bisey sorucam,,ben bu arisutu polen karisimin yemege basladigimdan buyana afedersiniz idrarimin rengi kirmizi gibi olmaya basladi..yani nedeni bundanmidir bilmiyorum tabide..herseyden korkar oldum zaten..acaba nedir ki bu simdi..birkac gundur dikkat ediyorum afedersiniz koyu sari ama kirmizimsi..once kan zannettim..ama afedersiniz peceteye silince hic kan falan yok..2 nisanda tekrar dr a gidicez.onda soyleyim.idrar tahlilimi yapar heralde..
Bernilcim sende kullaniyodun sanirim,Ezel sende kullaniyordun sanirim sizde boyle bir sikayet oldumu kizlar??
Kizlar bide bisey sorucam,,ben bu arisutu polen karisimin yemege basladigimdan buyana afedersiniz idrarimin rengi kirmizi gibi olmaya basladi..yani nedeni bundanmidir bilmiyorum tabide..herseyden korkar oldum zaten..acaba nedir ki bu simdi..birkac gundur dikkat ediyorum afedersiniz koyu sari ama kirmizimsi..once kan zannettim..ama afedersiniz peceteye silince hic kan falan yok..2 nisanda tekrar dr a gidicez.onda soyleyim.idrar tahlilimi yapar heralde..
Bernilcim sende kullaniyodun sanirim,Ezel sende kullaniyordun sanirim sizde boyle bir sikayet oldumu kizlar??
Slm kızlar nasılsınız ben heç iyi değilim ölüyorum yorgunluktan dün 3 de yattım sabah 6.30 kalktım temizlik için bayan geldi bi başladıysak şimdi oturuyorum daha belim çokk ağrıdı halada bitmedi yaa vestiyerle banyo kaldı sizden ne haber
Slm kızlar nasılsınız ben heç iyi değilim ölüyorum yorgunluktan dün 3 de yattım sabah 6.30 kalktım temizlik için bayan geldi bi başladıysak şimdi oturuyorum daha belim çokk ağrıdı halada bitmedi yaa vestiyerle banyo kaldı sizden ne haber
kızlar selamlar herkese
nasılsınız
size haberlerim var
Canım ne taraftan yumurtladım onu bilmiyorum ama daha ilk zamanlardan sağ tarafımda ağrı ve seğirmeler hissetmeye başladım canımcanım boşversene niye yoruyorsun kendini okadar,
yaprakçım sana birşey sorucam, ne taraftan yumurtladığını biliyormusun sen, yada ilk haftalar nerde hissetmiştin
hoşgeldin cnm ,niye o kadar sıkıştırıyosun temizliği yavaş yavaş yapsan ,kadın 6,5 tamı geldi çok erken değilmi senmi erken kalktın
Canım ne taraftan yumurtladım onu bilmiyorum ama daha ilk zamanlardan sağ tarafımda ağrı ve seğirmeler hissetmeye başladım canım
Yok canım kadın 8 de geldi ben kızım okula gidiyo onun için kalktım biraz toparlandım kadın geldi neyse azladık şuaralar doğurmassam zamanından önce doğurmam heralde
bende seni bekliyordumm
hamşmiisin yoksa
Canım ne taraftan yumurtladım onu bilmiyorum ama daha ilk zamanlardan sağ tarafımda ağrı ve seğirmeler hissetmeye başladım canım
Yok canım kadın 8 de geldi ben kızım okula gidiyo onun için kalktım biraz toparlandım kadın geldi neyse azladık şuaralar doğurmassam zamanından önce doğurmam heralde
ne kadar kaldı cnm doğuma