Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
yok benim koca dün sabah başladı ölee bana sarmayaa.ama fırsat olmadıı ,dışarı filan cıktık
kafasına koydugunu yapıyor anlıyacagın gecde olsa bitirdi işini :D

Adamı dolu tüfek gibi dolaştırdın bütün gün yani:). Cinsellik karı kocayı herzaman birbirine bağlar canım (sevgi olarak:)). Maşallah size:)
Msj aldınmı canım diye sormuştum?

OP
B

breeze

Misafir
sagol cnmm sende iyi emzirmşsn maşallahh
2.bebek fikri olmasaydı okula gidene kadarr emzirirdim benn:D

hoşbuldum cnm sagol

cnm ya böyle uzun emziren annelerin göğüslerinde küçülme oluyormuş diye duymuştum..benim bırakınca emzirmeyi küçüldü..eskiden 85 sütyen kullanıyorken şimdi 80 zor oluyo yanii:uzgun::uzgun:
sende olcak mı bakalımm..olmaz işallah..

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
:1::1::1::hihi::hihi:
Allah ıslah etsin kız seniiiii...koptummm:1::1:

Hayatım bazen uykumun en derin kısmında oluyorum, biliyorum birşeyler oluyor ama uykum açılmasın diye gözlerimi kapatıyorum. Ama sonra mecbur banyo yapıyorum. O zaman işede yaramıyor göz kapalı olması. En iyisi sen durum kaçınılmazsa aç gözünü, gözün gönlün açılsın:D.

OP
E

Elara

Misafir
Adamı dolu tüfek gibi dolaştırdın bütün gün yani:). Cinsellik karı kocayı herzaman birbirine bağlar canım (sevgi olarak:)). Maşallah size:)
Msj aldınmı canım diye sormuştum?

evet öyle oldu.bölede hoş oluyor amaa.istenildigini bilmek güzel şeyy :eek:ky:
mesajını aldım ama cvp yazmayı unuttummm.
2 gündür özel mesaj trafigim cok fazlaydıı o kendini bilir....
bugün cvp yazarım cnm kusura bakmadın dimi.
hee sana yöntemleride yllıcaktım
bak onu hemen yollıyabilirim

cnm ya böyle uzun emziren annelerin göğüslerinde küçülme oluyormuş diye duymuştum..benim bırakınca emzirmeyi küçüldü..eskiden 85 sütyen kullanıyorken şimdi 80 zor oluyo yanii:uzgun::uzgun:
sende olcak mı bakalımm..olmaz işallah..

yok cnm yaa benimde aksine daha dolgunlaştıı
kocaman oldularr:D

OP
G

gunness

Misafir
Ezel Umut okudunuz mu Elarayı
dün gece deney yapmış bilimsel:1::1::eek:ky::eek:ky:-kop-kop

OP
G

GurbetGuzeli

Misafir
slm.a.
Canlarim nasilsinizz insAllah iyisinizdir......
hasta bir bayan icin kisi basina bir tane yasin topluyorum okumak isteyenlerin profilime yazmalarini rica ederim

OP
B

breeze

Misafir
Hayatım bazen uykumun en derin kısmında oluyorum, biliyorum birşeyler oluyor ama uykum açılmasın diye gözlerimi kapatıyorum. Ama sonra mecbur banyo yapıyorum. O zaman işede yaramıyor göz kapalı olmasa. En iyisi sen durum kaçınılmazsa aç gözünü, gözün gönlün açılsın:D.

yok ya walla artık bende o gece olayı bitti...kesinlikle izin vermiyorum..kızım çok erken kalkıyor..sonra bütün gün ruh gibi dolaşıyorum..kalk banyo yap şaç kurut falan..zor yaniii....ancak tatile falan gidersek yazın..kafama sarıyorum havluyu hooopp yataga...kışın gece dükkan kapalı anlıyacağıınn:dertli:

OP
E

Elara

Misafir
kızlar hepimiz hamiş kalırsak topiğin adını değiştiririz artıkk:dill:
koca göbekliler:3: topiğğii:))

bu topigin hiç ismi degilmez cnm ya sanmıyorum
cünkü herzamann yeni kişiler katılabiliyorrr.
zaten bebişler olunca kimse bu kadar sık gelmez sanırımm
ama cinsiyet mevzusundan sıkılırsakk ki öle olcak bence.
dedigin gibii kendimize güzel bi topik acaarrr ogluşlarımızınnn yaptıklarını konuşuruzzz görmemişler gibi :)

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
evet öyle oldu.bölede hoş oluyor amaa.istenildigini bilmek güzel şeyy :eek:ky:
mesajını aldım ama cvp yazmayı unuttummm.
2 gündür özel mesaj trafigim cok fazlaydıı o kendini bilir....
bugün cvp yazarım cnm kusura bakmadın dimi.
hee sana yöntemleride yllıcaktım
bak onu hemen yollıyabilirim
Allah muhabbetinzi artırsın cnm. Mesajını beklyrm cnm.

OP
B

breeze

Misafir
dedigin gibii kendimize güzel bi topik acaarrr ogluşlarımızınnn yaptıklarını konuşuruzzz görmemişler gibi :)

Elara walla bebişler doğunca ayrı bir topik yaparız..hepimiz değirinden başka şeyler öğreniriz..yemek tarifleri falan bebek için..ama bu gurupla yaa..ben başkasına zor alışırım..yabancı geliirrr:(

OP
M

minietek

Misafir
kızlar hepimiz hamiş kalırsak topiğin adını değiştiririz artıkk:dill:
koca göbekliler:3: topiğğii:))
:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

yok benim koca dün sabah başladı ölee bana sarmayaa.ama fırsat olmadıı ,dışarı filan cıktık
kafasına koydugunu yapıyor anlıyacagın gecde olsa bitirdi işini :D

İYİ SABRETMIS VALLA BENIM KOCA KESINLIKLE BIRAKMAZZ NE YAPARSAM YAPİM O ANDA İŞ BİTCEK

GÖRMEDIK KIZ TABİİ İLK ERKEK BEBİŞLER OLCAK TABİİ GÖRMEMİŞ OLCAZ BİZ BİZE GÖRMEMİŞLİK YAPARIZ NOLCAKK

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
yok ya walla artık bende o gece olayı bitti...kesinlikle izin vermiyorum..kızım çok erken kalkıyor..sonra bütün gün ruh gibi dolaşıyorum..kalk banyo yap şaç kurut falan..zor yaniii....ancak tatile falan gidersek yazın..kafama sarıyorum havluyu hooopp yataga...kışın gece dükkan kapalı anlıyacağıınn:dertli:

Senin koca bu işi izinlimi yapıyor:). Benimki ilk önce azdırmaya çalışıyor bakıyor bende tık yok hemen olaya girişiyor, reddetme şansı bırakmamak için:)

OP
E

Elara

Misafir
O zaman işede yaramıyor göz kapalı olmasa. En iyisi sen durum kaçınılmazsa aç gözünü, gözün gönlün açılsın:D.
:cokkomik:

Ezel Umut okudunuz mu Elarayı
dün gece deney yapmış bilimsel:1::1::eek:ky::eek:ky:-kop-kop

bide tam yum günümdü güneşş
dogal korunma yöntemi denedik:D
anlıyacagın bu ayda regli olana kadarr yusuf yusuf dolancam

slm.a.
Canlarim nasilsinizz insAllah iyisinizdir......
hasta bir bayan icin kisi basina bir tane yasin topluyorum okumak isteyenlerin profilime yazmalarini rica ederim

cnm gecmiş olsun Allah şifa versin
hayırdır nesi var?

OP
B

breeze

Misafir
kızlarr bir arkadaşım vardı ..oğlu vardı..hamile..tekrar oğlu olmasından çok korkuyordu....şimdi mesaj atmışş kızı olacakmışşşşş...ayyy çok sevindim...Allahım bizide böyle sevindirsiiinnnn..ağladığım için mesaj atıyorum demiş...mutluluktan ağlıyormuşş...-ciko

OP
B

breeze

Misafir
Senin koca bu işi izinlimi yapıyor:). Benimki ilk önce azdırmaya çalışıyor bakıyor bende tık yok hemen olaya girişiyor, reddetme şansı bırakmamak için:)[/QU

başka zaman taruza geçer ama ben gece derin uykumdan uyandırma beni dedim..gerçekten psikolojim bozuluyo yaa..istemiyorum..isteksiz yapmakda istemiyorum..sonra vajinusmus falan olurum mazallahhh:1::1:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar