yok benim koca dün sabah başladı ölee bana sarmayaa.ama fırsat olmadıı ,dışarı filan cıktık
kafasına koydugunu yapıyor anlıyacagın gecde olsa bitirdi işini
Adamı dolu tüfek gibi dolaştırdın bütün gün yani
Msj aldınmı canım diye sormuştum?
yok benim koca dün sabah başladı ölee bana sarmayaa.ama fırsat olmadıı ,dışarı filan cıktık
sagol cnmm sende iyi emzirmşsn maşallahh
2.bebek fikri olmasaydı okula gidene kadarr emzirirdim benn
hoşbuldum cnm sagol
h.b canım sagoll naberrgünaydın Eloşş hoşgeldin
Sende benim gibi uyumaya devam et olay sonuçlanana kadar
:1::1::1:
Allah ıslah etsin kız seniiiii...koptummm:1::1:
Adamı dolu tüfek gibi dolaştırdın bütün gün yani. Cinsellik karı kocayı herzaman birbirine bağlar canım (sevgi olarak
). Maşallah size
Msj aldınmı canım diye sormuştum?
cnm ya böyle uzun emziren annelerin göğüslerinde küçülme oluyormuş diye duymuştum..benim bırakınca emzirmeyi küçüldü..eskiden 85 sütyen kullanıyorken şimdi 80 zor oluyo yanii:uzgun::uzgun:
sende olcak mı bakalımm..olmaz işallah..
h.b canım sagoll naberr

Hayatım bazen uykumun en derin kısmında oluyorum, biliyorum birşeyler oluyor ama uykum açılmasın diye gözlerimi kapatıyorum. Ama sonra mecbur banyo yapıyorum. O zaman işede yaramıyor göz kapalı olmasa. En iyisi sen durum kaçınılmazsa aç gözünü, gözün gönlün açılsın.
kızlar hepimiz hamiş kalırsak topiğin adını değiştiririz artıkk:dill:
koca göbekliler:3: topiğğii)
Allah muhabbetinzi artırsın cnm. Mesajını beklyrm cnm.evet öyle oldu.bölede hoş oluyor amaa.istenildigini bilmek güzel şeyyky:
mesajını aldım ama cvp yazmayı unuttummm.
2 gündür özel mesaj trafigim cok fazlaydıı o kendini bilir....
bugün cvp yazarım cnm kusura bakmadın dimi.
hee sana yöntemleride yllıcaktım
bak onu hemen yollıyabilirim
slm.a.
Canlarim nasilsinizz insAllah iyisinizdir......
hasta bir bayan icin kisi basina bir tane yasin topluyorum okumak isteyenlerin profilime yazmalarini rica ederim
bu topigin hiç ismi degilmez cnm ya sanmıyorum
cünkü herzamann yeni kişiler katılabiliyorrr.
zaten bebişler olunca kimse bu kadar sık gelmez sanırımm
ama cinsiyet mevzusundan sıkılırsakk ki öle olcak bence.
dedigin gibii kendimize güzel bi topik acaarrr ogluşlarımızınnn yaptıklarını konuşuruzzz görmemişler gibi
kızlar hepimiz hamiş kalırsak topiğin adını değiştiririz artıkk:dill:
koca göbekliler:3: topiğğii)
bu topigin hiç ismi degilmez cnm ya sanmıyorum
cünkü herzamann yeni kişiler katılabiliyorrr.
zaten bebişler olunca kimse bu kadar sık gelmez sanırımm
ama cinsiyet mevzusundan sıkılırsakk ki öle olcak bence.
dedigin gibii kendimize güzel bi topik acaarrr ogluşlarımızınnn yaptıklarını konuşuruzzz görmemişler gibi
yok ya walla artık bende o gece olayı bitti...kesinlikle izin vermiyorum..kızım çok erken kalkıyor..sonra bütün gün ruh gibi dolaşıyorum..kalk banyo yap şaç kurut falan..zor yaniii....ancak tatile falan gidersek yazın..kafama sarıyorum havluyu hooopp yataga...kışın gece dükkan kapalı anlıyacağıınn:dertli:
O zaman işede yaramıyor göz kapalı olmasa. En iyisi sen durum kaçınılmazsa aç gözünü, gözün gönlün açılsın.
Ezel Umut okudunuz mu Elarayı
dün gece deney yapmış bilimsel:1::1:ky:
ky:
slm.a.
Canlarim nasilsinizz insAllah iyisinizdir......
hasta bir bayan icin kisi basina bir tane yasin topluyorum okumak isteyenlerin profilime yazmalarini rica ederim
Ezel Umut okudunuz mu Elarayı
dün gece deney yapmış bilimsel:1::1:ky:
ky:
Senin koca bu işi izinlimi yapıyor. Benimki ilk önce azdırmaya çalışıyor bakıyor bende tık yok hemen olaya girişiyor, reddetme şansı bırakmamak için
[/QU
başka zaman taruza geçer ama ben gece derin uykumdan uyandırma beni dedim..gerçekten psikolojim bozuluyo yaa..istemiyorum..isteksiz yapmakda istemiyorum..sonra vajinusmus falan olurum mazallahhh:1::1: