Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
ewet cnm aynen öle nasıl tuketıyodu haskenakı suyun ıcınemı sıkıyodu yazmısdı ama bende sodaannın ıcıne sıkmayı dusunuyom rengın esın bol bol soda ıcsın cnm beypazarı olsun bıde sende ıc bızım burda arkadas vardıya ıkı kızdan sonra sımdı oglu olacak onlar sureklı soda ıcerlerdı artık ona bahane buluyom kendımce soda ıse yaradı bunlarda dıyom:)

bilerekmi soda içti bernil arkadaşın,

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
hadi ya ben aytaçtı değiştirdim,neyse ph yüksek suyun tadı daha sert ama bernil dikkat ettinmi

cnm bende haznedar alıyodumya dedımya sanada arada degısık alıyom dıye bu hafta sonu pınar aldık ınan ınsanın damagına gelınce su daha koyu gıbı gelıyo sankım esımde öle hıssettı sanada dıyecektım bugun ıyıkı sordun unumustum su an

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
cnm bende haznedar alıyodumya dedımya sanada arada degısık alıyom dıye bu hafta sonu pınar aldık ınan ınsanın damagına gelınce su daha koyu gıbı gelıyo sankım esımde öle hıssettı sanada dıyecektım bugun ıyıkı sordun unumustum su an

haznedarın ph sözde sakadan yüksek ,gerçi öyle olmasada yazmazlardı heralde,o sert tat haznedardada var cnm ben önce aytaç kullanıyodum yani saka,pınar ve haznedarın tatları yakın geldi bana bernil

OP
M

minietek

Misafir
günaydın canım hoşgeldin nasılsın,bebiş nasıl

canım deneme yapmadım daha yumurtlamadım ben sanırım bugün yumurtluyorum cumartesi akşamı ovülasyon testi yaptım negatifti dün yapmadım bu akşam yapıcam bak ateş tablomuda gönderiyorum

canımm günaydıınnn hoşgeldiiinnn

günaydın cnm nasılsınız bebişle

günayıın kızlar bebişde bende iyiyiz bugün iş başı yaptım hiç özlememişim ne yalan sölimm
eşim evde 10 gün daha raporu var

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
allahım kımsenın basına vermesın muge anlıda kayserılı cocukların aılesı var ay cok zor cok rabbım sabır versın anesıne babasına

OP
A

asidemet

Misafir
hafta başı temizlik zamanı ara uğrar bakarı kaynatmmaya devan edin sizler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar