Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
malesef hayat kimseye güvenilmeyecek kadar zorlaştı...
ve bu konularda her zaman yakın kişilerden şüphe edilmesi gerektiği birkez daha kanıtlandı...
çok üzgünüm ve 10 yaşındaki kıza tecavuz etmesi beni bitirdi.....................:dertli:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum dün uzun uzun eşimle konuştuk bu cinsiyet konusunu..onun fikrini sordum bu topikten bahsettim biraz..o bu güne kadar en bilimsel veri yumurtaların kutuplaşma zamanlarının olduğu ve belli zamanlar da x ve y leri kabul ettiğini söyledi açıkladı oldukça mantıklı geldi bana ne dersiniz bu konuda fikriniz var mıı

canım zaten o kutuplaşmayı Elara açıkklamıştı.Şu iyon olayı değil mi Elara?mESELA BİZ BOL BOL ALTIN TAKIP,CEP TEL VE LAPTOB BULUNDURMALIYMIŞIZ SANIRIM.SİZ DE DURUM TERSİ O HALDE,SİZ DE BUNLARDAN UZAK DURACAKSINIZ...

OP
E

Elara

Misafir
kızlar sizinle bişey paylaşmak istiyorum dün uzun uzun eşimle konuştuk bu cinsiyet konusunu..onun fikrini sordum bu topikten bahsettim biraz..o bu güne kadar en bilimsel veri yumurtaların kutuplaşma zamanlarının olduğu ve belli zamanlar da x ve y leri kabul ettiğini söyledi açıkladı oldukça mantıklı geldi bana ne dersiniz bu konuda fikriniz var mıı

evet cok öenmli bi faktörr
aşagıdaki resimde cok acık görülüyorr
yum iyonlarını degiştirmek bizim elimizdee
bazı yöntemelr varr

5606.jpg

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
malesef hayat kimseye güvenilmeyecek kadar zorlaştı...
ve bu konularda her zaman yakın kişilerden şüphe edilmesi gerektiği birkez daha kanıtlandı...
çok üzgünüm ve 10 yaşındaki kıza tecavuz etmesi beni bitirdi.....................:dertli:

Ay hiç sorm paranoyak oldum ya,annem ben büyürken nefes aldırmaz,her yerte beraberinde götürür ve asla hiç bir arkadaşımın evinde ders çalışma,doğum günü vs hiç bir sebeple yollamazdı.baya bir sıkı yetiştim yani.çok kızardım o zaman anneme ama haklıymış.Evlat sahibi olduktan sonra ben de öyleyim hata annemi de geçersem hiç şaşırmayacağım çünkü artık dönem bizim çocukluğumuzdan çok çok çok kötü...Allah yardımcımız olsun,evlatlarımızı bütün kötülüklerden korusun...

egem

Daimi Üye
Tepki
517
evet aynen öyle elara en etkili yöntem bu sanırım..
:) cep telefonu ve leptop daima başucumda

egem

Daimi Üye
Tepki
517
anladım cnm :)
elara sen nasıl karar verdin cnm bu araştırmalara sanırım en çok sen ilgileniyorsun bu konu ile

egem

Daimi Üye
Tepki
517
cnm msn de sorun var sanırım açılmıyo
yalnış şifre diyoo ama şifremin doğru olduğundan eminim....
bakalım eşime göstereyim umarım halleder ordan daha hızlı ve kolay konuşuruz

egem

Daimi Üye
Tepki
517
ben şimdi bıraz çıkıyorum eşim oğlumu dolaştırıyor bahçede ben de yanlarına ineyim eşim aradı gel diyee
görüşürüz

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
anladım cnm :)
elara sen nasıl karar verdin cnm bu araştırmalara sanırım en çok sen ilgileniyorsun bu konu ile

Elara evet baya araştırmacı ve uzun zamandır araştırıp bizi bilgilendiriyor.biz de bildiklerimizi birbirimizle PAYLAŞIYORUZ.Mesela abimlerin ikiz erkek bebekleri var bu diyet işini sıkıyaptılar,yumurtlama zamanı çatlatma iğnesi oldular vs.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm msn de sorun var sanırım açılmıyo
yalnış şifre diyoo ama şifremin doğru olduğundan eminim....
bakalım eşime göstereyim umarım halleder ordan daha hızlı ve kolay konuşuruz

ekledim canım seni.benim msn genelde açıktır...görüşürüz.

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Ne oldu Umut ya niye cevap yazmadin ?Yasakli listendemiyim yoksa....:cokkomik:

estağfurullah canım çıkmıştım kızıma yoğurdunu yedirdim aman bir mız mız bir mız mız of savaş mıyaptım yedirdim mi belli değil.üstüm başım heryerim yoğurt oldu,püskürtüyor ya çok fenaaaaaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar