Egem geçen bir ara mesleğini bırakmak istediğini okumuştum,sakın öyle bir hata yapma çünkü hayatta ne eşin,ne çocuklarının,ne ailenin garantisi yok insana...Allah korusun boşanma gibi bir durum olduğunda tekrar baba evine dönmek çok güç ve sıkıntılı bir şey,elinde ekonomik özgürlüğün olmalı diye düşünüyorum.Hayatta başıma gelmez dediğn şeyler gelebiliyor çünkü...Yaş olarak benden küçüksün sanırım,hayatının büyük bölümünü çok sıkıntı ve mğcadelelerle geçirmiş biri olarak söyleyeyim hayat felsefem şu:ANAM BABAM CEBİMDEKİ PARAM ,İYİSE ŞAYET KOCAM

bELKİ KATI BİR FELSEFE AMA HAYAT BENİM OLAYLARA BÖYLE KATI YAKLAŞMAMA SEBEP OLDU YAŞADIĞIM BİR ÇOK OLAY YÜZÜNDEN...hELE Kİ OKUMUŞ VE HERKESİN ÖZELLİKLE DE BAYANLARIN OLMAK İSTEDİĞİ BİR MESLEK SAHİBİ OLMUŞSUN,YAZIKETME DERİM.Çocuğunun geleceğini de düşünmek zorundasın çünkü...Bir de senin benim gibi çalışmaya alışkın insanlar evde oturamaz bunalıma girerler,ben emekli olacağımda ne yapacağımı kara kara düşünüyorum 54 yaşında emekli olacağım ama sağlığım elverirse,özel okulda yine çalışırım...