Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bende alacaktım fırlamış cnm ya bende ne alacağıma daha karar veremedim eleraya takılırım artık değmez o fiyata bernilin aldığı fiat olsaydı olurdu

Aynen canım ya onun yerine 2 takviye alırıum.ben de şimdi gnc ürünlerine bakıyorum.solgar ve gnc...

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
90 küsür tutttu sanırım

offfffff ya kredi kartım olsaydı alamıyorum ya.1 arkadaşa söyledim iptal etmiş kocası kartı.diğeri de çok ddikoducu niye aldın ne için diye sorup duracak.arkamdan da her yerde konuşur.solgara bakıyorum 2 katı tutuyor ya offf.ne yapacağımbilmiyorum.çok çaresizimm.

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
offfffff ya kredi kartım olsaydı alamıyorum ya.1 arkadaşa söyledim iptal etmiş kocası kartı.diğeri de çok ddikoducu niye aldın ne için diye sorup duracak.arkamdan da her yerde konuşur.solgara bakıyorum 2 katı tutuyor ya offf.ne yapacağımbilmiyorum.çok çaresizimm.
cnm cıkartır bı kredı kartı sende kendıne esın kulanmıyorsa daha rahat halledebılırsın bence kendıde oldumu

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
cnm cıkartır bı kredı kartı sende kendıne esın kulanmıyorsa daha rahat halledebılırsın bence kendıde oldumu

biz birolay yaşadık canım bu yüzden eşim yemin etti.hayatta çıkartmaz ne bana ne kendine.kredi kartı olan çok tanıdığım var ama takviyeleri niye aldığımı açıklayamam,burada sizinle konuştuğum gibi herkesle konuşamam ki.insanlar açık ararlar zaten...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
biz birolay yaşadık canım bu yüzden eşim yemin etti.hayatta çıkartmaz ne bana ne kendine.kredi kartı olan çok tanıdığım var ama takviyeleri niye aldığımı açıklayamam,burada sizinle konuştuğum gibi herkesle konuşamam ki.insanlar açık ararlar zaten...
haklısın cnm aynen kımseye denmıyo cunku ınankı burası olmasa napardık bılmıyom ıcımızı dokunce rahatlıyoz gene

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055

Haskena

Daimi Üye
Tepki
1.055
A tickerime bak tamamen yokolmus bi düzenleyeyim geliyorum siz takviye fiatlarini konusurken.....

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
haklısın cnm aynen kımseye denmıyo cunku ınankı burası olmasa napardık bılmıyom ıcımızı dokunce rahatlıyoz gene

yani hadi bakalım ne uydurursun 4-5 tane takviye.hadi çocuk için doktor önerdi desem o kadar vitaminin çocuğa verilmeyeceğiniherkes bilir herkesin çocuğu var çünkü.off bilmiyorum aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık,bilmiyorum bernil moralim çok bozuluyor...

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
haskenacım sen 5 aydır felan yapıyosun ya dıyet cnm takvıyelerıde kullanıyomusun 5 aydır

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
yani hadi bakalım ne uydurursun 4-5 tane takviye.hadi çocuk için doktor önerdi desem o kadar vitaminin çocuğa verilmeyeceğiniherkes bilir herkesin çocuğu var çünkü.off bilmiyorum aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık,bilmiyorum bernil moralim çok bozuluyor...

bozma cnm moralını sen bızım gıbı degılsın en azından koca elıne bakmıyom bır ay maasınlada alabılırsın cnm gun dogmadan neler olur uzulme cnm

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
neyse kızlar ben kacar işlerı bıtıreyım anca namaz felan aksam olmadan gelır belkı kocacım cıkarız markete

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar