yok cnm onu henuz almadım daha yarın aksam ıns hepsını vercem sparısını klavyem boozuktya oyuden sımdıde kredı kartının kesım tarıhı bugun oyuzden yarın alayım dıyom öbur aya sarksın ödeme
doğru cnm daha mantıklı
yok cnm onu henuz almadım daha yarın aksam ıns hepsını vercem sparısını klavyem boozuktya oyuden sımdıde kredı kartının kesım tarıhı bugun oyuzden yarın alayım dıyom öbur aya sarksın ödeme
az önce baktım da 117 lira diyor anlamadım ben hangisi?
kızlar bu takviyeler tl hesabıyla ne kadar tuttu?
bende alacaktım fırlamış cnm ya bende ne alacağıma daha karar veremedim eleraya takılırım artık değmez o fiyata bernilin aldığı fiat olsaydı olurdu
90 küsür tutttu sanırım
cnm cıkartır bı kredı kartı sende kendıne esın kulanmıyorsa daha rahat halledebılırsın bence kendıde oldumuofffffff ya kredi kartım olsaydı alamıyorum ya.1 arkadaşa söyledim iptal etmiş kocası kartı.diğeri de çok ddikoducu niye aldın ne için diye sorup duracak.arkamdan da her yerde konuşur.solgara bakıyorum 2 katı tutuyor ya offf.ne yapacağımbilmiyorum.çok çaresizimm.
haskenacım gunaydın cnm..
rengın mesaj kutun dolu cevp yazmıyom az bosalt ıstersen
cnm cıkartır bı kredı kartı sende kendıne esın kulanmıyorsa daha rahat halledebılırsın bence kendıde oldumu
haklısın cnm aynen kımseye denmıyo cunku ınankı burası olmasa napardık bılmıyom ıcımızı dokunce rahatlıyoz genebiz birolay yaşadık canım bu yüzden eşim yemin etti.hayatta çıkartmaz ne bana ne kendine.kredi kartı olan çok tanıdığım var ama takviyeleri niye aldığımı açıklayamam,burada sizinle konuştuğum gibi herkesle konuşamam ki.insanlar açık ararlar zaten...
günaydın cnm bi bak bakalım
haskenacım gunaydın cnm..
rengın mesaj kutun dolu cevp yazmıyom az bosalt ıstersen
Günaydin fistiklar a bakayim dedim ama o kadar cok yazmissiniz ki okumaya zamanim yok hele okuduklarima bi de cevap yazmaya kalkarsam Pazarimi bilg.basinda gecirmeme gerekecek sadece merak ettigim Umut deneme yaptimi acaba?
haklısın cnm aynen kımseye denmıyo cunku ınankı burası olmasa napardık bılmıyom ıcımızı dokunce rahatlıyoz gene
yani hadi bakalım ne uydurursun 4-5 tane takviye.hadi çocuk için doktor önerdi desem o kadar vitaminin çocuğa verilmeyeceğiniherkes bilir herkesin çocuğu var çünkü.off bilmiyorum aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık,bilmiyorum bernil moralim çok bozuluyor...
Kızlar size gebe kalana, kaldıktan sonra cinsiyeti öğrenene kadar, öğrendikten sonra bile doğuma kadar acabalarınız olacak. Doğurunca evet bu pipi diyeceksiniz
neyse kızlar ben kacar işlerı bıtıreyım anca namaz felan aksam olmadan gelır belkı kocacım cıkarız markete