işler benı beklıyo gene ya mutfak duruyo pazar gunu bıle tatıl yok bıze bu ne ya
eeee anasına bak kızını al dıye bosuna dememısler cancazımKızlar ben üşüyen bir yapıya sahip değilim, aynı zamanda çocuklarımda öyle. Üşümezler pek. Bıraksam 24 saat cıbıl dolanırlar.
kız onlarda var demı ıhberden gene bır suru takvıye vercem rengın sen l-argınıne almadınmı cnm ya ıhberden ben bulamadım 500mg lıgını 1000lık var hep sabah sası oldum ama bulamadımbitme zcnm iş,yap arkanı dön gene aynı,bernil alacakmısın polenle arı sütünü,
kız onlarda var demı ıhberden gene bır suru takvıye vercem rengın sen l-argınıne almadınmı cnm ya ıhberden ben bulamadım 500mg lıgını 1000lık var hep sabah sası oldum ama bulamadım
Bernilcim merhaba , bugün pek sessiz. Yatak keyfi yapıyor bu gacılar sanırsam.
Keşke bende yapabilsem
cnm sana yazdıklarım var ya onlar var bende alacamda şunları bi kullanim son 1 ayda lazım olur heralde
günaydın tubbycim,yok ay nerdeeeeeeeee sabahım 7 sinde dikti kız beni ayağakarnını doyurdum yeni uyudu şimdi.nasılsın?
Bizim gibi haftasonları uyusalar ve bizde rahat rahat kalksak yataktan. Nerdeeee... Benim hanımda tost istiyor şimdi. Gidip yapayım...
ewet cnm aynen bende ıste onları ayarladım yarın vercem sparıslerını sende olanları ALLAHIM ıns yuzumuzu guldursun bu emeklerımız bosa cıkmaz ıns hındıba ıcıyonmu sen ccnm bende bugun alcam onu polen de alsammı bılmıyomya hangı bırını kullanacaz bılmıyom ya
Bernilcim sen ph ölçeri nerddn aldın canım.link verebilir misin? bir de ölçtün mü denedin mi hiç?ben de almayı düşünüyorum tavsiye eder misin?
ewet cnm aynen bende ıste onları ayarladım yarın vercem sparıslerını sende olanları ALLAHIM ıns yuzumuzu guldursun bu emeklerımız bosa cıkmaz ıns hındıba ıcıyonmu sen ccnm bende bugun alcam onu polen de alsammı bılmıyomya hangı bırını kullanacaz bılmıyom ya
ewet cnm aldım daha henız kullanmadım hanna hı 98103 dıjıtal ph ölcer markasıbu cnm ebaydan aldım
yok cnm onu henuz almadım daha yarın aksam ıns hepsını vercem sparısını klavyem boozuktya oyuden sımdıde kredı kartının kesım tarıhı bugun oyuzden yarın alayım dıyom öbur aya sarksın ödemeamin cnm inş,evet cnm hindibayı düzenli içmeye başladım arada teşil çayda içiyorum şimdilik tablate başlayana kadar arada içerim sonra bırakırım onu stevian geldimi bernil
ne kadara aldın canım?
Iyi Pazarlar kizlar bi gecmisi okuyup geliyorum bakalim kimler neler üretmis....
57 mılyonmu neydı cnm