Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Kızlar size gebe kalana, kaldıktan sonra cinsiyeti öğrenene kadar, öğrendikten sonra bile doğuma kadar acabalarınız olacak. Doğurunca evet bu pipi diyeceksiniz:D

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
bitme zcnm iş,yap arkanı dön gene aynı,bernil alacakmısın polenle arı sütünü,
kız onlarda var demı ıhberden gene bır suru takvıye vercem rengın sen l-argınıne almadınmı cnm ya ıhberden ben bulamadım 500mg lıgını 1000lık var hep sabah sası oldum ama bulamadım

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
kız onlarda var demı ıhberden gene bır suru takvıye vercem rengın sen l-argınıne almadınmı cnm ya ıhberden ben bulamadım 500mg lıgını 1000lık var hep sabah sası oldum ama bulamadım

cnm sana yazdıklarım var ya onlar var bende alacamda şunları bi kullanim son 1 ayda lazım olur heralde

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
cnm sana yazdıklarım var ya onlar var bende alacamda şunları bi kullanim son 1 ayda lazım olur heralde

ewet cnm aynen bende ıste onları ayarladım yarın vercem sparıslerını sende olanları ALLAHIM ıns yuzumuzu guldursun bu emeklerımız bosa cıkmaz ıns hındıba ıcıyonmu sen ccnm bende bugun alcam onu polen de alsammı bılmıyomya hangı bırını kullanacaz bılmıyom ya

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
Bernilcim sen ph ölçeri nerddn aldın canım.link verebilir misin? bir de ölçtün mü denedin mi hiç?ben de almayı düşünüyorum tavsiye eder misin?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ewet cnm aynen bende ıste onları ayarladım yarın vercem sparıslerını sende olanları ALLAHIM ıns yuzumuzu guldursun bu emeklerımız bosa cıkmaz ıns hındıba ıcıyonmu sen ccnm bende bugun alcam onu polen de alsammı bılmıyomya hangı bırını kullanacaz bılmıyom ya

kızlar bu takviyeler tl hesabıyla ne kadar tuttu?

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214

amin cnm inş,evet cnm hindibayı düzenli içmeye başladım arada teşil çayda içiyorum şimdilik tablate başlayana kadar arada içerim sonra bırakırım onu stevian geldimi bernil

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
bu stevia tatlandırıcının herhangibir yan etkisi var mı kızlar? araştırdınız mı?

BerniL

Daimi Üye
Tepki
1.377
amin cnm inş,evet cnm hindibayı düzenli içmeye başladım arada teşil çayda içiyorum şimdilik tablate başlayana kadar arada içerim sonra bırakırım onu stevian geldimi bernil
yok cnm onu henuz almadım daha yarın aksam ıns hepsını vercem sparısını klavyem boozuktya oyuden sımdıde kredı kartının kesım tarıhı bugun oyuzden yarın alayım dıyom öbur aya sarksın ödeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar