Benimki işden çıkmış şimdi kuafördeymiş makyaj yaptırıyor sanırım... Gelir 1 saate kalmadan.
oh ıyısın sen bızımkıde sımdı cıktı artık bekle gelecek:dertli::dertli:
Benimki işden çıkmış şimdi kuafördeymiş makyaj yaptırıyor sanırım... Gelir 1 saate kalmadan.
Bernil yaşımı sormuştun canım, yazdım ama okudunmu emin değilim. Benim 21 yaşı geçeli 12 sene oldu
Bugün İstanbul çok sıcak. Dün kısa kolluyla dolaştım. Yaz gibisi yok valla...
kız sende kucukmussun bcm daha rabbım huzurlu saglıklı ömur nasıp etsın okumadım ınankı kacırdım heralde bıde oglus nasıp etsın bu yasamında ıns
Bernil yaşımı sormuştun canım, yazdım ama okudunmu emin değilim. Benim 21 yaşı geçeli 12 sene oldu
kız hasta olursun o kadar sıcak değil,bizim burda rüzgar vardeğilmi bernil
Siz 2 hatun ayağınızı sürtünde ardınızdan gelelim. Sizi bekliyoruz ama sanırım sizde beni bekliyorsunuz
ewet serın gunes var ama kısa kollu gıyılecek kadar degıl dahakız hasta olursun o kadar sıcak değil,bizim burda rüzgar vardeğilmi bernil
hım senın nıyetın bellı oldu kız rengın bu bızı beklıyoSiz 2 hatun ayağınızı sürtünde ardınızdan gelelim. Sizi bekliyoruz ama sanırım sizde beni bekliyorsunuz
77 limisin cnm,bernil sen 79 dun değilmi
rengın hayırlısıyla bı su ışım içinden cıksaydık cnm bı ya şöle sevıncle bazen cok korkuyom bazende cok ıstıyom hala ıcım kıpır kıpr hem sevınc var hemde acabalar yasıyomevet cnm takıl bize hadi beraber çıkalım yola:dertli:
Senin orası neresi tam olarak şekerim?
Sen benim yaz kış kısa kol giydiğimi bilmiyorsun tabiki. Kışın montumun içinde asla uzun kol göremezsin.
77 limisin cnm,bernil sen 79 dun değilmi
Hyır cnm, 78liyim. Sen hangi yılın üretimisin?
rengın hayırlısıyla bı su ışım içinden cıksaydık cnm bı ya şöle sevıncle bazen cok korkuyom bazende cok ıstıyom hala ıcım kıpır kıpr hem sevınc var hemde acabalar yasıyom