Bernilcim sen tam olarak ne zaman düşünüyorsun kapıyı açık bırakmayı?
Bernilcim merhaba , bugün pek sessiz. Yatak keyfi yapıyor bu gacılar sanırsam.
Keşke bende yapabilsem
cnm valla bıo ne zaman denk gelırse agustos ıns dıyom
gunaydın cnm ıns cnm ıns hepımız bende sımdı yaptım aynen bakınıom tubıyle sızı cekıstırıyodukgünaydın kızlar ,bernil hayırlı olsun cnm,ordan bize güzel haberlerini verirsin inş ,kahvaltımı yaptım kızlar bi bakim dedim:cikolata:
bencede vallakız 7 de kalktım gene cocuklar kalktı onları yıkadadım kahvaltı ettık bu saat oldu sen yaptınmı kahvaltı
bencede vallakız 7 de kalktım gene cocuklar kalktı onları yıkadadım kahvaltı ettık bu saat oldu sen yaptınmı kahvaltı
ay ewet cnm valla ıns ıns tek olsunda benzesınler kız ıkız gıbı alır gezerız bızde senle oh sefamız olsunhadi hayırlısı cnm ,güzel haberler veririz birbirimize inş,bernil senin oğlanla benim oğlan ne kadar benziyo farkettinmielera sanli özel araştırmış gibi dimi:dertli:
kız biri uyusa biri uyumuyooh maşallah hızlısın bernil bende dün yıkadım omuzlarımdan büyük bi yük kalktı sanki,çıktınmı dün dışarı aldınmı eksikleri cnm,ben dün çıkacaktım eşim bekle beraber çıkalım yarın dedi,bugünde işi çıktı gene gitti
gelince çıkacaz inş alırım eksikleri,gerçi dışarı çıkmak için bahane
ocakda 32 gırdım cnm senınCanım ben bugün yataktan zor aldım kendimi. Minik bu sıralar düzgün bir uyku uyutmuyor bana. 6 dan beri ayaktayım, sonra kahvaltı faslı falan. Eşim acil işe gitti, bir kaç saate gelirim sonra çıkarız diyerekten.
Benim kızların biolarına bakmıştı Elara ve ikiside tutmamıştı. Elaranın dediği gibi bu sıralar tutmayanda bayağı var. Senin yaş kaçtı canım?
gunaydın cnm ıns cnm ıns hepımız bende sımdı yaptım aynen bakınıom tubıyle sızı cekıstırıyoduknereye gıdıyon bugun:
havada guzel bızımkıne dıyom reale gıdelım haskenanın dedıklerınden bakacamya dıyokı bı usak gelcek ama gelde bıze sor daalga gecıyo
Kız ikimizinkide işe gitti gelince çıkarız diyerekten, en iyisi onlardan vazgeçip biz çıkalım çoluk çocuk
ocakda 32 gırdım cnm senın
Kız ikimizinkide işe gitti gelince çıkarız diyerekten, en iyisi onlardan vazgeçip biz çıkalım çoluk çocuk
aynen cnm aynen tek olsunda herseye razıyızcnm migrosla reale gidelim diyorum bende hem haskenanın dediklerine bakim bulursam alayım diyorum senin gibi ,valla eşin haklı cnm olsunda biz razıyız bunlara,öyle değilmi
kızlar benımkıde cıkıyo sımdı kızı bırakcak camıye ordan bı ısı varmıs aksama gelmese şaşmayın
kızlar benımkıde cıkıyo sımdı kızı bırakcak camıye ordan bı ısı varmıs aksama gelmese şaşmayın
ay ewet cnm valla ıns ıns tek olsunda benzesınler kız ıkız gıbı alır gezerız bızde senle oh sefamız olsun