Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
iyiyiz cnm çok şükür,leventimizde iyidir inş,yaprakbişey anlatıcam çok güleceksin,beni aklıma hep levent ismini duyunca bişey gelir,bundan 6-7 sene önce bizim eve bi sapık dadandı hergün aynı saatte arıyodu evi,telefonu açtığımda ben levent die başlıyodu bigün gene aradı ,ben levent dedi bugün nerdeydin bütün gün aradım seni niye açmıyosun teli dedi bana bi kızıyo,manyak,bende sinirlendim sen kimsin ya annemmisin babammısın kocammısın sana hesap verim dedim,benim eşim bana bigün bile kızmadı sen bütün gün nerdesin die kızdım bidaha aramadı,eşimede anlatmıştım,küçük genç bi çocuktu sesinden belli,neyse çocuğun ismi çok hoşuma gitmeye başladı eşime sormuştum levent ismi nasıl die oda güzel dedi anlamıda çok güzel dedi,deniz askeri ,osmanlıda deniz savaşçısı,şimdiki mehmetçik gibi bişey yani cnm,rabbim oğlunu ismiyle yaşatsın
:cokkomik::cokkomik: Valla canım leventler birz fena oluyolar eşimden biliyorum inş. benimki öle olmuycak zaten şimdiden herşeye aykırı inş.onada aykırı olup iyi huylu olucak Rabbim sanada tüm isteyenlerede nasip etsin inş.resimdeki gibi yakışıklı bi oğluşun olurr

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
Yok kız daha nerde tamam kızlarda çok hevesliydim yaw bunda niye böyle anlamadım korkuyorum heralde yada ben doğurmayınca inanamıycam heralde daha var alırız inş. ufak tefek aldım ama

Valla sen gene iyisin, ben doğurana kadar gebe olduğuma inanamamıştım. Hatta doğurdum bunu ben mi doğurdum diye tereddüt ediyordum:D

yaprakkk

Daimi Üye
Tepki
351
[

Kız Yaprak sen kocanın isminimi koyacaksın? Doğru mu anladım?

Hı hı doğru anladın canım eşimin ismide levent ilk kızımdan beri hep böyle düşünmüştük çok severim levent ismini kısmet olmamıştı inş. bu sefer kısmet olursa kucağımıza almak Muhammet levent koyucam

Teletubby

Daimi Üye
Tepki
1.013
[

Hı hı doğru anladın canım eşimin ismide levent ilk kızımdan beri hep böyle düşünmüştük çok severim levent ismini kısmet olmamıştı inş. bu sefer kısmet olursa kucağımıza almak Muhammet levent koyucam

Maşallah ismide çok güzel Paşanın. Allah ismini çok güzel bir şekilde taşımasını nasip etsin cnm.

OP
E

Elara

Misafir
selam kızlarr
bugün dünyanın ütüsünü yaptım bacaklarım cok agrıyorrr
daha agda yapcam ya
eşimle kızım annemgildeee,bi bakıyım size dedimm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar