OP
Elara
Misafir
- #13.961
umut senin dedigin cok satan renk hangiis???
derz boyalarının küçük tüpte satılanları yokmu.hepsimi 10 kg lik
sagol cnm.oglundan sonrada birde kızın olur inşallah
inanılmaz güzel bişi kız annesi olmakk.
cok tatlı dilliii oluyorlarr
sabahları kalkıyor ,ben uyurken boynuma sarılıp annecim seni cok özledim uykumdayken diyor
Rabbim cümlemizin evladınıı ve benim evladımı bagışlasın bizleree,acılarını göstermesin inş.
etek aldım bu aradaaa
dünde diyorki anne bu etegimin altına topuk topuk abaka(ayakkabı ) al diyorr
topuklu ayakkabıdan sonra sütyen isterse hiç şaşırmıcam

bundan dı sizdeki ürünelr dimi
jasmin mi demiştin?
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın güzel mutlu
haftasonları hepinize
ciddi soluyom ama bi oğlum daha olsun diye değil RABBİM ne verirse gönülden 4. kız isterim 1 oğlan yeter kaynana olarak elti kavgaları çekememcnm belkide bebege yer yapmak için calışmalar vardır kasıgında
merakla bekliyorumm cnm:sirin:
gız ciddimi sölüyonn
yeeter bacımm 3 tane bebe sana.Allah onlara uzun ömür versin inş.
yoksa osmana bi erkek kardeşmi yapcann
ciddi soluyom ama bi oğlum daha olsun diye değil RABBİM ne verirse gönülden 4. kız isterim 1 oğlan yeter kaynana olarak elti kavgaları çekememoğullarımın arası açılır sonra şaka bi yana ne olursa
saüolun kızlar cok tsk edıyorum
elara cnm kızım ıyı hamd olsun ANNEM ARTIK BENDE KALDIGI ICIN ONLAR IGLINıyor.ben cok halsızım kızlar kusura bakmassanız cıkıyorum hersey ıcın sonsuz tsk edıyorum hepınızı opuyorum
kızlar 1 hafta önce kızımı memeden ayırdımm
2.5 yaşına 20 gün varr. maşallah ii emdii
memeyi kesmeden önce dedimki
kızım sen artık büyüdün memeyi emmiceksin artık.bebekler meme emer sen kocaman oldun dedim.boyunu ölctüm kapıda işaretledim.
bak işte bukadarsın dedim.
2 gündür mememi acıyorum gel em diyorum " hayırrrrrr onu bebekler emer ben cocugum artık" diyor
yani 2,5 yaşına kadar emmesine ragmen birden bitirdi olayıı.maşallah diyim
umarım adetlerim iyice düzene girerrr
selam kızlar
mesajlarınızı okudum,bana actıgınız sayfayıda okuyan okumayan herkese sonsuz tsk ederım rabbım razı olsun ve ne muradınız varsa versın ıns.cok mutlu oldum cok duygulandım .
carsamba gunu bebegımı aldırmak ıcın hastaneye gıttım son kez benı kadın dogumcuya yolladılar dr kararı benım vercegımı ve kemoterapının bebegımde gelısım zeka gerılıgı anne karnında olum yada aynı kanser hucresıyle dogabılecegını ve kemoterapının bana agır gelcegını soyledı.ve yapamadım kıyamadım kocaman bebegıme ne verırse rabbımden ben sırf sakat olcak dıye bır cana kıyamam kıyamadımda .ve dun bebegımle ılk kemoterapımı aldım .cok agır gecırıyorum ıshalım ve halsız ama bunada sukur.esımle aram bozuk o bebegı ıstemedı ve sakat olursa hep benı sucluyacagını soyledı.ama umurumda degıl rabbımın hıkmetı buyuk o ısterse neler olur neden bı mucıze olmasınkı Allahım ıns bana aldır dıyenlerı utandırmak ıcın bebegımı sag saglım saglıcakla bana bagıslar.ben onun ıcın her acıya dayanıyorum.dun belımden kemık ılıgı alındı cok korktum canımda yandı ama hepsı gecıcek.sımdı tepkıler var sakat cocuk bakmak zordur fılan kımse demıyorkı ya ALlah sana bu bebegı verdı kanserlı olmana ragmen verdı demekkı boyle olması gerekıyor ve bu bebek kocaman oynayan bır bebek.bılmıyorum ya ıste oyle sızlerden rıcam lutfen yalvarıyorum hepınıze bebegımın saglıklı dogması ıcın dua edın.sızlerı cok sevıyorm
bundan dı sizdeki ürünelr dimi
jasmin mi demiştin?
selam kızlar
mesajlarınızı okudum,bana actıgınız sayfayıda okuyan okumayan herkese sonsuz tsk ederım rabbım razı olsun ve ne muradınız varsa versın ıns.cok mutlu oldum cok duygulandım .
carsamba gunu bebegımı aldırmak ıcın hastaneye gıttım son kez benı kadın dogumcuya yolladılar dr kararı benım vercegımı ve kemoterapının bebegımde gelısım zeka gerılıgı anne karnında olum yada aynı kanser hucresıyle dogabılecegını ve kemoterapının bana agır gelcegını soyledı.ve yapamadım kıyamadım kocaman bebegıme ne verırse rabbımden ben sırf sakat olcak dıye bır cana kıyamam kıyamadımda .ve dun bebegımle ılk kemoterapımı aldım .cok agır gecırıyorum ıshalım ve halsız ama bunada sukur.esımle aram bozuk o bebegı ıstemedı ve sakat olursa hep benı sucluyacagını soyledı.ama umurumda degıl rabbımın hıkmetı buyuk o ısterse neler olur neden bı mucıze olmasınkı Allahım ıns bana aldır dıyenlerı utandırmak ıcın bebegımı sag saglım saglıcakla bana bagıslar.ben onun ıcın her acıya dayanıyorum.dun belımden kemık ılıgı alındı cok korktum canımda yandı ama hepsı gecıcek.sımdı tepkıler var sakat cocuk bakmak zordur fılan kımse demıyorkı ya ALlah sana bu bebegı verdı kanserlı olmana ragmen verdı demekkı boyle olması gerekıyor ve bu bebek kocaman oynayan bır bebek.bılmıyorum ya ıste oyle sızlerden rıcam lutfen yalvarıyorum hepınıze bebegımın saglıklı dogması ıcın dua edın.sızlerı cok sevıyorm