Cinsiyet belirleme hakkında sohbet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP
E

Elara

Misafir
images

umut senin dedigin cok satan renk hangiis???
derz boyalarının küçük tüpte satılanları yokmu.hepsimi 10 kg lik

OP
G

gunness

Misafir
sagol cnm.oglundan sonrada birde kızın olur inşallah
inanılmaz güzel bişi kız annesi olmakk.
cok tatlı dilliii oluyorlarr
sabahları kalkıyor ,ben uyurken boynuma sarılıp annecim seni cok özledim uykumdayken diyor :)
Rabbim cümlemizin evladınıı ve benim evladımı bagışlasın bizleree,acılarını göstermesin inş.
etek aldım bu aradaaa
dünde diyorki anne bu etegimin altına topuk topuk abaka(ayakkabı ) al diyorr
topuklu ayakkabıdan sonra sütyen isterse hiç şaşırmıcam

Allah uzun uzun ömürler versin kızına ve sonra oğluşuna hayırlı kaderler versin canım
ya inş.
kız çocuk farklı bişey ya cilve naz dil herşey
oluyo, süslü olcaka seninki belli :huhuu::huhuu:
eee kime çekmişse artık:cokkomik:

OP
G

gunness

Misafir
kızlar ben çıkıyorum kendinize iyi bakın güzel mutlu
haftasonları hepinize

OP
E

Elara

Misafir
kızlar 1 hafta önce kızımı memeden ayırdımm
2.5 yaşına 20 gün varr. maşallah ii emdii
memeyi kesmeden önce dedimki
kızım sen artık büyüdün memeyi emmiceksin artık.bebekler meme emer sen kocaman oldun dedim.boyunu ölctüm kapıda işaretledim.
bak işte bukadarsın dedim.
2 gündür mememi acıyorum gel em diyorum " hayırrrrrr onu bebekler emer ben cocugum artık" diyor :)

yani 2,5 yaşına kadar emmesine ragmen birden bitirdi olayıı.maşallah diyim

umarım adetlerim iyice düzene girerrr

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
cnm belkide bebege yer yapmak için calışmalar vardır kasıgında :)

merakla bekliyorumm cnm:sirin:

:hihi: gız ciddimi sölüyonn
yeeter bacımm 3 tane bebe sana.Allah onlara uzun ömür versin inş.
yoksa osmana bi erkek kardeşmi yapcann
ciddi soluyom ama bi oğlum daha olsun diye değil RABBİM ne verirse gönülden 4. kız isterim 1 oğlan yeter kaynana olarak elti kavgaları çekemem:hihi:oğullarımın arası açılır sonra şaka bi yana ne olursa

canparçam

Daimi Üye
Tepki
438
saüolun kızlar cok tsk edıyorum
elara cnm kızım ıyı hamd olsun ANNEM ARTIK BENDE KALDIGI ICIN ONLAR IGLINıyor.ben cok halsızım kızlar kusura bakmassanız cıkıyorum hersey ıcın sonsuz tsk edıyorum hepınızı opuyorum

boncuk çok geçmiş olsn canım ALLAH şifa versin bebeğini aldırmamana sevindim RABBİM in izni ile hiç bişe olmaz dualarımız senınle ALLAH a emanet ol

UMUT_11

Daimi Üye
Tepki
1.202
kızlar 1 hafta önce kızımı memeden ayırdımm
2.5 yaşına 20 gün varr. maşallah ii emdii
memeyi kesmeden önce dedimki
kızım sen artık büyüdün memeyi emmiceksin artık.bebekler meme emer sen kocaman oldun dedim.boyunu ölctüm kapıda işaretledim.
bak işte bukadarsın dedim.
2 gündür mememi acıyorum gel em diyorum " hayırrrrrr onu bebekler emer ben cocugum artık" diyor :)

yani 2,5 yaşına kadar emmesine ragmen birden bitirdi olayıı.maşallah diyim

umarım adetlerim iyice düzene girerrr

gerçekten maşallah
ben yalancu memeyi bile ne kadar zor kestim eşek kadar olmuştu
4 yaşına kadar ağzında dolandı :hihi:

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
selam kızlar
mesajlarınızı okudum,bana actıgınız sayfayıda okuyan okumayan herkese sonsuz tsk ederım rabbım razı olsun ve ne muradınız varsa versın ıns.cok mutlu oldum cok duygulandım .
carsamba gunu bebegımı aldırmak ıcın hastaneye gıttım son kez benı kadın dogumcuya yolladılar dr kararı benım vercegımı ve kemoterapının bebegımde gelısım zeka gerılıgı anne karnında olum yada aynı kanser hucresıyle dogabılecegını ve kemoterapının bana agır gelcegını soyledı.ve yapamadım kıyamadım kocaman bebegıme ne verırse rabbımden ben sırf sakat olcak dıye bır cana kıyamam kıyamadımda .ve dun bebegımle ılk kemoterapımı aldım .cok agır gecırıyorum ıshalım ve halsız ama bunada sukur.esımle aram bozuk o bebegı ıstemedı ve sakat olursa hep benı sucluyacagını soyledı.ama umurumda degıl rabbımın hıkmetı buyuk o ısterse neler olur neden bı mucıze olmasınkı Allahım ıns bana aldır dıyenlerı utandırmak ıcın bebegımı sag saglım saglıcakla bana bagıslar.ben onun ıcın her acıya dayanıyorum.dun belımden kemık ılıgı alındı cok korktum canımda yandı ama hepsı gecıcek.sımdı tepkıler var sakat cocuk bakmak zordur fılan kımse demıyorkı ya ALlah sana bu bebegı verdı kanserlı olmana ragmen verdı demekkı boyle olması gerekıyor ve bu bebek kocaman oynayan bır bebek.bılmıyorum ya ıste oyle sızlerden rıcam lutfen yalvarıyorum hepınıze bebegımın saglıklı dogması ıcın dua edın.sızlerı cok sevıyorm

canıkm benim fedakar boncuğum mesajını ağlaya ağlaya okuyorum şu anda..Verdiğin karar bir annenin vereceği en doğru karar bence.Evet riskleri var ama aynı risk hiç kemateropi ALMAYAN BİR ANNEDE DE OLABİLİR,SAĞLIKLI OLUP DA ÖZÜRLÜ BEBEK DOĞURAN YÜZLERCE BİNLERCE İNSAN VAR.bEN aLLAHIN SENİ İMTİHAN ETTİĞİNİ DÜŞÜNÜYOPRUM VE O CANLIYA O YAVRUYA KIYMAMAKLA ÇOK VİCDANİ VE İNSANİ BİR KARAR VERDİN.BENİMLE AYNI ŞEYİ DÜŞÜNMEYEN ARKADAŞLARA SAYGI DUYARIM AMA BEN DE SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM.aLLAH HİÇ BİR ANNEYİ BÖYLE BİR KARAR ALMAK ZORUNDA BIRAKMASIN.DUALARIMIZ SENİNLE VE YAVRUNLA OLACAK.SENİN HABERİNİ ALDIĞIM HAFTA OKULDA DA EVDE DE RUH GİBİ DOLAŞTIM ÇOK KÖTÜYDÜM,YÜZÜNÜ GÖRMESEM DE SENİ KARDEŞİM GİBİ SEVDİM ÇÜNKÜ ARTIK İMNSAN SARRAFI OLDUM YÜREĞİNİN GÜZELLİĞİNİN FARKINA VARDIM ÇÜNKÜ.LÜTFEM MÜCADELEYİ BIRAKMA,SABIRLI VE AZİMLİ OL.BAŞARACAKSIN YAVRUNU DA SAĞLIKLA KUCAĞINA ALACAKSIN İŞALLAH.BOL BOL DUA ET,İNŞİRAH SURESİNİ OKU ÇOK RAHATLATIR SENİ,BOL BOL YASİNİ ŞERİF OKU VE KENDİN İÇİN OKUT.İYİ ŞEYLER DÜŞÜN,POZİTİF OL SENİN TEDAVİNDE MORAL VE POZİTİF DÜŞÜNMEK ÇOK ÖNEMLİ ÇÜNKÜ.VE GÜZEŞL BESLEN,BESLENMENE ÇOK DİKKAT ET.ÇOK DA GİRME BURAYA ARADA HABER VER YETER SENİN PC RADYASYONUNA MARUZ KALMANI DA İSTEMEYİZ.SENİ ÇOK SEVİYORUZ.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN KARDEŞİM.BİZLERE DE DUA ET.

renginnn

Daimi Üye
Tepki
1.214
04_17_tablo2.jpg

04_17_tablo1.jpg

bundan dı sizdeki ürünelr dimi
jasmin mi demiştin?

elera farklı bi renk istiyosan natura çok hoş tavsiye ederim cnm,bide daha önce sormuştum atladın sanırım cnm,ben hep kireç sökücüyü döküp fırçalıyodum çok zor oluyo bu defa bende derz yapmak istiyorum banada nasıl yaptığını neler lazım olduğunu söylermisin cnm,haftaiçi yapayım havalarda güzel kapı pencere açarım koku çabuk gider:hihi: şimdiden teşekkür ederim

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
DOSTLARI OLMALI İNSANIN

Dostları olmalı insanın,

aynen gemilerin limanları gibi.

Zaman zaman uğradığın, yükünü boşalttığın,

dalgalar dininceye kadar beklediğin koynunda.

Sonra açık denizlere uğurlamalı seni,

geri döneceğin günü bekleme umuduyla.

Bazen, rüzgâra o açmalı yelkenini,

yanağına konan bir öpücüğün coşkusuyla,

halatlarını çözmeli,

seni çok ama çok özlemeli.

Dostları olmalı insanın;

ermiş, bilge, hayatı ezbere okuyabilen.

Düşünmediklerini düşündüren,

seni bir cambaz ipinde, güvende tutabilen,

gerektiğinde senin için ateşi yutabilen,

yolunu ışıtan ustan olmalı.

Şekillendirmeyi öğretmeli hayatın çömleğini.

Sana vermeli soğuk bir kış gününde

üzerindeki tek gömleğini...

alıntıdır

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
'Guguk Kuşu' filminde Jack Nicholson akıl hastanesinde çok ağır bir mermer havuzu kaldırabileceğine dair diğer hastalarla iddiaya girer.

Yüklenir ve havuzu kaldırmaya çalışır, kaldıramaz.

Diğer hastalar onunla alay ederken bir şey söyler:

'Ben en azından denedim'.

Siz gerçekten denediniz mi?

Yoksa pencereden hayatı mı seyrediyorsunuz?

Hayata Windows 98'den, Sony 72 ekrandan mı bakıyorsunuz?

Oysa hayat hepimizin avuçlarının içinde,

Kiminin nasır tutmuş parmaklarında

Kiminin boyalanmış ellerinde,

Kiminin gömleğinde ki ter kokusunda,

Ama hayat her zaman avuçlarımızın içinde.
Güneş, her sabah yeniden doğuyor,

Gün, her şafakta nice umutlara gebe şekilde ağarıyor ve siz,

Eğer isterseniz hayatı bir ucundan yakalama şansına sahipsiniz.

Yeter ki gülümseyin

Yeter ki bu gün benim günüm diyerek kalkın yatağınızdan...

Bu iletiyi içinizdeki çocuktan uzak tutunuz.

Zira, siz bu iletiyi okuduktan sonra içinizdeki çocuk, özgürlüğüne kavuşmak isteyip başınıza dert açabilir.

Bu dünyadaki varlığınızın, dostlarınızın var olmasına bağlı olduğunu,

Bazen bir çiçek yada küçük bir tatlı sözle bile kirik bir kalp tamirinin mümkün olduğunu,

Özür dilemenin, teşekkür etmenin ve şükretmenin 'ERDEM' olduğunu,

Ve Her sabah uyandığınızda 'BUGÜN YINE ÇOK GÜZELSIN HAYAT HER SEYE RAGMEN...' demeyi ihmal etmeyiniz...

Sevgiyle Kalın ve Sevgilerde Yaşayın.

Alıntıdır

Arkadaşlar boncukcuğumun özeline yollayacağım yazıyı sizlerle de paylaşmak istedim.HAYAT HERŞEYE RAĞMEN ÇOK GÜZEL,YAŞAMAYA VE MÜCADELE ETMEYE DEĞER ÖYLE DEĞİL Mİ?

OP
U

Umut Gemisi

Misafir
ARKADAŞ VE DOST ARASINDAKİ FARK

Arkadaş evinize geldiğinde misafir gibi davranır

Dost geldiğinde buzdolabını açıp istediğini alır

Arkadaş senin ağladığını görmez

Dostunun omuzu ise senin gözyaşlarınla ıslanır

Arkadaş davetine katılınca bir paket hediye ile gelir

Dost sana yardım etmek için erken gelir; toparlanman için geç gider

Arkadaş, onu o yattıktan sonra ararsan rahatsız olur

Dost neden bu kadar geciktiğini sorar, derdini dinlemek için

Arkadaş bir kavgadan sonra her şeyin bittiğini düşünür

Dost ise tekrar arar

Arkadaş senin daima onun arkanda olmanı ister

Dost ise her zaman senin arkandadır

Arkadaş zaaflarınızı öğrenir ve onları kullanabilir

Dost zevklerinizi öğrenir ve onlara hitap eder

Arkadaş zayıflıklarınızı bilirse başınıza kakar

Dost zayıflıklarınızı bilirse örtmeye çalışır

Arkadaş sizi ikinci görmek ister

Dost ikinciniz olmaktan şeref duyar

Arkadaş sıkıntınız olmadığında yanınızdadır

Dost sıkıntınız olduğunda size koşar

Arkadaşlarınıza siz huzur vermeye çalışırsınız

Dostlarınız size huzur vermeye çalışır
Alıntıdır

Tepki
50
boncuk bebeğini aldırmamaya karar vermiş..inşallah Allah ım sağlıcakla kucağına aldırır bebişini.zor bir karar bir anne için..kararına saygı duymak gerekir.

OP
B

breeze

Misafir
selam kızlar
mesajlarınızı okudum,bana actıgınız sayfayıda okuyan okumayan herkese sonsuz tsk ederım rabbım razı olsun ve ne muradınız varsa versın ıns.cok mutlu oldum cok duygulandım .
carsamba gunu bebegımı aldırmak ıcın hastaneye gıttım son kez benı kadın dogumcuya yolladılar dr kararı benım vercegımı ve kemoterapının bebegımde gelısım zeka gerılıgı anne karnında olum yada aynı kanser hucresıyle dogabılecegını ve kemoterapının bana agır gelcegını soyledı.ve yapamadım kıyamadım kocaman bebegıme ne verırse rabbımden ben sırf sakat olcak dıye bır cana kıyamam kıyamadımda .ve dun bebegımle ılk kemoterapımı aldım .cok agır gecırıyorum ıshalım ve halsız ama bunada sukur.esımle aram bozuk o bebegı ıstemedı ve sakat olursa hep benı sucluyacagını soyledı.ama umurumda degıl rabbımın hıkmetı buyuk o ısterse neler olur neden bı mucıze olmasınkı Allahım ıns bana aldır dıyenlerı utandırmak ıcın bebegımı sag saglım saglıcakla bana bagıslar.ben onun ıcın her acıya dayanıyorum.dun belımden kemık ılıgı alındı cok korktum canımda yandı ama hepsı gecıcek.sımdı tepkıler var sakat cocuk bakmak zordur fılan kımse demıyorkı ya ALlah sana bu bebegı verdı kanserlı olmana ragmen verdı demekkı boyle olması gerekıyor ve bu bebek kocaman oynayan bır bebek.bılmıyorum ya ıste oyle sızlerden rıcam lutfen yalvarıyorum hepınıze bebegımın saglıklı dogması ıcın dua edın.sızlerı cok sevıyorm

canım yaaa yine ağlattın biziii...Allah senin için mutluluk gözyaşı dökmeyi nasip etsin bize...okuduğum her duada yerin olacak boncukcum....eşinin kızmasına bende çok kızdımm...her ne olursa olsun yanında olmalı...olacaktırda merak etme..ilk tepkiler bazen akıl süzgecinden geçmeden olabiliyor canımm...kesinlikle senin yaptıgını destekliyorum...Allah eger ona bir ömür verdiyse yaşıyor.
ben bebeğime hamileyken trafik kazası geçirdim...havada uçtum resmen ve arabanın üstüne düştüm...bir sürü röntgenler tomografiler ...omurgam zedelendi..millet bana bu bebekten hayır gelmez dedi..Bir kuzenim var doktor...kadın doğum uzmanı bana söylediğini sana aynen yazıyorumm..
' hamileyken kemoterapi görenler var ve sağlıklı bebekler dünyaya getiriyorlar merak etme...takip ederiz seni' demişti...Allahıma binlerce kez şükürler olsun..kızım çok sağlıklıı...
sana destek veriyruz canımmm...Allah bize neyi verirse bir sebebi vardır...Rabbim yanında olsun...karnındaki meleğini korusunnn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar